Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان گفت : با توجه به هشدارهای گسترده در خصوص کلاهبرداری‌های پیامکی و تماس تلفنی ولی متاسفانه باز هم شاهد کلاهبرداری‌های متعددی در این زمینه می‌باشیم.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ سرگرد "احسان بهمنی" با اشاره به اینکه کلاهبرداران با ترفند‌های مختلف سعی در فریب شهروندان دارند ، گفت : برخی افراد سودجو به منظور به دست آوردن اطلاعات حساب و یا برداشت مستقیم از حساب افراد با برقراری تماس تلفنی و یا پیامکی با افراد و اصناف مختلف و ترغیب آنان و کشاندن آنها به پای دستگاه‌های عابر بانک اقدام به کلاهبرداری می‌نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : برخی افراد معمولا ضمن تماس با فروشگاه‌ها یا اصناف مختلف خود را نماینده یکی از ارگان‌های دولتی یا خصوصی معرفی و با خرید یا سفارش کالای مورد نظر خود از فروشنده درخواست می‌کند جهت واریز پول به دستگاه عابر بانک مراجعه نمایند.

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان ادامه داد : پس از مراجعه فرد قربانی به دستگاه عابر بانک ، فرد کلاهبردار با فریب دادن و درخواست تغییر زبان دستگاه موجودی حساب وی را برای خود انتقال می‌دهد.

سرگرد احسان بهمنی با بیان اینکه برای واریز پول به حساب شما فقط دادن شماره کارت یا حساب لازم است و نیاز به مراجعه فرد به دستگاه خودپرداز نیست ، گفت : کسبه باید مراقب باشند تا با این شگرد در دام مجرمان سایبری نیفتند. همچنین شهروندان به این نکته توجه داشته باشند هنگام انتقال پول فقط ارائه شماره حساب یا شماره 16 رقمی کارت کافی می‌باشد و از مراجعه به دستگاه عابر بانک یا دادن رمز اول یا دوم اجتناب نمایند.

وی یادآور شد : شهروندان توجه داشته باشند هرگونه پیامک مبنی بر برنده شدن در قرعه‌کشی یا گنج‌یابی می‌تواند کلاهبرداری باشد، لذا کاربران نباید به این دست تماس‌ها یا پیامک‌ها توجه‌ای کنند.

سرگردبهمنی در پایان خاطر نشان کرد : پلیس‌ فتا از کلیه کاربران می‌خواهد در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی به پلیس فتا اعلام نمایند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حساب شگرد سفارش عابر بانک پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۶۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات

سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: طبق گزارش مدیران سامانه املاک و اسکان، تاکنون ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی و اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

به گزارش ایسنا، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون جهت نظارت بر حسن اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت: با توجه به اینکه با پیگیری‌های کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مراحل راه اندازی و فعالیت ابتدایی سامانه آغاز شده، این جلسه در جهت احصای موانع و مرتفع کردن آنها در جهت اجرای کامل برگزار شد.

وی افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری و احکام آئین نامه‌ها و مقررات اجرا شدند.

خضریان اضافه کرد: در این جلسه که با حضور مدیران وزارت راه و شهرسازی، سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند و بر اساس گزارش‌های اعلامی تا به حال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: تاکنون بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و  با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است. همچنین در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز به صورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه را برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ازدواج طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و در صورت استنکاف دستگاه‌ها از انجام تکالیف قانونی خود، این موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی، مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نود ارسال شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی در دیواندره
  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی با ۱۹ شاکی در کردستان
  • شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا
  • جای خالی آقای حرف حساب