Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان گفت: گندم و نان خشک جزء در دسترس‌ترین اقلام است و سالانه متوسط حدود ۱.۲ میلیون تن انواع گندم دامی به روش‌های مختلف وارد چرخه خوراک دام کشور می‌شود.

مجید موافق قدیری  در گفت‌وگو با میزان، درباره راهکارهای رفع مشکل کمبود علوفه و نهاده‌های دامی گفت:  دو موضوع را در نظر بگیرید اول اینکه خشکسالی فقط برای ایران نیست و در خیلی از کشور‌های دنیا این اتفاق رخ‌داده است موضوع بعدی اینکه اگر بخواهیم گرسنگی دام را برطرف کنیم باید نسبت به تأمین علوفه اقدام سریع‌تری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان گفت: پیشنهاد ما این است که سریعاً نسبت به واردات یونجه دامی اقدام کنیم و قوانین و آیین‌نامه‌هایی که در وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد با توجه به شرایط بحرانی کشور اصلاح و به‌روزرسانی شوند تا بتوانیم یونجه موردنیاز را باقیمت مناسب به‌دست دامدار برسانیم.

وی افزود: نکته مهم اینکه صادرکننده علوفه ازجمله یونجه کشور‌هایی هستند که سیاست‌گذاران اقتصادی‌شان مجوز صادرات را به‌راحتی‌ نمی‌دهند، زیرا نگران تأمین مواد کشور خود هستند و سیاست‌گذار اقتصادی ما باید به این نکته توجه داشته باشد.

موافق قدیری بیان کرد: نکته دوم این است که ما باید به سمت بهره‌وری و توسعه عمودی حرکت کنیم و جلوی خام‌فروشی نهاده‌های دامی وارداتی را بگیریم. میزان بهره‌وری را بالا ببریم و از میزان ظرفیت کارخانجات خوراک دام در کشور استفاده کنیم.

وی اظهار کرد: متأسفانه در دو سال گذشته کارخانجات خوراک دام با متوسط ۱۰ درصد ظرفیت کارکردند بنابراین پیشنهاد دوم ما جلوگیری از خام فروشی نهاده‌های دامی و استفاده از ظرفیت کارخانجات خوراک دام در راستای توسعه عمودی، افزایش بهره‌وری و همچنین کاهش وابستگی کشور به نهاد‌های دامی و واردات، با توجه به مشکلات ارزی که وجود دارد و ما به تفاوت را به واردات یونجه و علوفه تخصیص دهیم این دو پیشنهاد کوتاه‌مدت است که می‌تواند سریعاً روی آن برنامه‌ریزی کنیم.


موافق قدیری در واکنش به موضوع استفاده از نان خشک به‌جای نهاده‌های دامی برای دام در برخی از دامداری‌ها گفت: مصرف نان خشک و گندم دامی و حتی گندم انسانی دور از دسترس نیست زمانی که به‌موقع نتوانیم نیاز تولیدکنندگان را از منظر نهاده‌های دامی، جو، ذرت و کنجاله سویا تأمین کنیم طبیعتاً پرورش‌دهندگان ما به سمت استفاده از اقلام جایگزین سوق پیدا می‌کنند.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان گفت: گندم و نان خشک جزء در دسترس‌ترین اقلام است و سالانه متوسط حدود ۱.۲ میلیون تن انواع گندم دامی به روش‌های مختلف وارد چرخه خوراک دام کشور می‌شود و فقط برای امروز نیست بلکه سال‌ها این اتفاق می‌افتد، چون تمام گندم تولیدی ما قابلیت مصرف در آرد انسانی را ندارد و خیلی از گندم‌های ما هم بخشی به مصرف دام و طیور می‌رسد و مستقیماً به‌عنوان گندم دامی استفاده می‌شود و در جیره‌های دام و طیور هم قرار می‌گیرد.

و‌ی افزود: این موضوع جدیدی نیست و در تمام دنیا اتفاق می‌افتد اگر نتوانیم نهاده‌های دامی را به‌موقع و به‌اندازه به مزارع تولید شیر، گوشت و تخم‌مرغ برسانیم قطعاً دامدار و مرغدار ما برای رفع نیاز مجبور به این است که دست به سفره مردم ببرد و گندم انسانی و نان  در جیره خود استفاده کند.

 

بیشتر بخوانید: حمایت از دامدارن با تزریق نقدینگی و پرداخت وام به واحد‌های پرواربندی/ خرید نقد دام از عشایر

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی نهاده های دامی علوفه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی نهاده های دامی علوفه خوراک دام گندم دامی نان خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۶۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به‌گونه ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی با تاکید بر اینکه با همه ظرفیتمان متعهد به خرید مرغ هستیم، افزود: شرکت با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است. البته خرید مرغ از اسفندماه آغاز شده بود و در ماه رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می‌دارند. پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور است.

وی در ادامه افزود: شرکت پشتیبانی امور دام کشور امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

این مقام مسؤول تاکید کرد: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد و برای این منظور حتماً باید کریدورهای صادراتی فعال شود.

شیرزاد عنوان کرد: نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم. صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند.

کد خبر 6089229 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • ریشه‌یابی علل کمبود مدافعان چپ ممتاز در فوتبال مدرن
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان