Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:05:37 GMT

کشتارگاه نور همچنان در چالش

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۹۶۶۹۲

کشتارگاه نور همچنان در چالش

ایسنا/مازندران به نظر می‌رسد قرار نیست کشتارگاه شهرستان نور، روی آرامش را به خود ببیند، پس از چندین بار تذکر در سال‌های گذشته به دلیل رعایت نشدن بهداشت در این کشتارگاه، پلمب می‌شود و پس از ورود نهادهای مسئول، با شرط‌ها و شروط مختلف، فک پلمب می‌کنند.

موضوعی که رئیس اداره محیط زیست نور در همان روزها، به ایسنا گفته بود که، براساس نمونه برداری‌هایی که از خروجی تصفیه خانه کشتارگاه نیمه صنعتی شهرستان نور در طی دو سال و نیم گذشته به عمل آمد، بدون استثنا در تمام دفعات، آلودگی بالاتر از حد مجاز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رعایت نکردن بهداشت در این کشتارگاه، با توجه به نزدیک بودن دو مرکز دانشگاهی و قطب جمعیتی شهرستان و همچنین وجود یک آبندان تامین کننده مصارف کشاورزی، می‌تواند بسیار خطرناک باشد و در این زمینه، ورود جدی مسئولان و رفع آن مشکل، جای تقدیر دارد.

حال خبر رسیده است که، چندی پیش در جلسه مزایده کشتارگاه نیمه صنعتی شهرستان نور که درمحل شهرداری برگزارشد از ۹ شرکت کننده متقاضی کشتارگاه فقط پاکت ۳ متقاضی باز و برنده مزایده، همان پیمانکارفعلی انتخاب و اعلام می شود، موضوعی که به گوش مسئولان شهرستان می رسد و با ورود مسئولان، تمام مردم شهرستان نور، منتظر بررسی‌های تکمیلی و اعلام نتیجه آن هستند.

از سویی دیگر یکی از صفحات مجازی اینستاگرامی به پخش فیلمی در خصوص وضعیت بهداشتی کشتارگاه می پردازد که به دنبال آن کامنت های توهین‌آمیز به مردم شهرستان نور در آن گذاشته می شود.

در همین راستا علی شادمان در گفت‌وگو با ایسنا در این زمینه، اظهار کرد: دو موضوع بهداشتی و جلسه مزایده در خصوص کشتارگاه نیمه صنعتی شهرستان نور مطرح است.

وی تصریح کرد: رئیس دامپزشکی شهرستان نور پس از بازدید، موارد بهداشتی کشتارگاه نیمه صنعتی را لیست و در اختیار دادستان قرار داد تا با موضوع مهمی که با سلامت و جان مردم سروکار دارد، برخورد قضایی و حقوقی انجام شود.

فرماندار شهرستان نوربا اشاره به موضوع مطرح شده جلسه مزایده کشتارگاه نیمه صنعتی خاطرنشان کرد: من با این روش که از ۹ نفر شرکت کننده در مزایده فقط پاکت ۳ نفر باز شود و ۶ پاکت دست نخورده باقی بماند، موافق نیستم چرا که دور از عدالت و چارچوب ها است.

شادمان با اشاره به اینکه رقابت ها در مزایده باید سالم باشد، افزود: این مورد مهم به مقامات نظارتی اعلام شد تا موضوع را رسیدگی و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

وی در خصوص اهانت به مردم شهرستان نور در فضای مجازی گفت: این کار زشت ترین حرکتی بود که علیه مردم این شهرستان وارد شد چرا که این مردم در هر برهه از زمان اقدامات شایسته خود را نشان دادند که نمونه آخر حضور حدود ۹۰ درصدی در انتخابات بود و ثابت کردند نظام و اقداماتی که نظام در این شهرستان کرده به خوبی پاسخ داده است.

فرماندار شهرستان نور تاکید کرد: این فرد کار بسیار نادرستی را انجام داد و از نظر ذهنی باید انسجام لازم را نداشته باشد و قطعا با او برخورد خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کشتارگاه نیمه صنعتی شهرستان نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۶۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو در جمع مسئولان شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است و هر نیازی دانشمندان و بازار بگوید ضرورت دارد به همان سمت طی مسیر کنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: معضل تکمیل نبودن «زنجیره تولید» از تولید تا صادرات از چالش‌ها است، به عنوان مثال در صنعت تولید پرورش ماهی همه روی تولید کار می کنند، اما چقدر امکان صادرات وجود دارد؟ بررسی چالش‌های قانونی و حاکمیتی و رفع موانع آن در تکمیل غذا، پرورش و فناوری نیز از دیگر موارد اعلام شده بود.

وی تصریح کرد: موضوع بیمه بحث دیگری که در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو از سوی برخی شرکت‌های دانش بنیان عنوان شد که اوقاف کار خود را در این حوزه به نحو احسن انجام داده اما مدیران سازمان‌ها باید همکاری کنند موانع برطرف شود.

خاموشی ادامه داد: در کشورمان اقلیم خشک و مرطوب داریم در جایی ۶۰۰ میلیمتر بارش و در جایی دیگر، ۱۰ میلیمتر بارش داریم. مدیریت ما باید علمی شود. در اقلیم استوایی کارهای انجام نشده داریم که باید انجام دهیم. استان هایی مانند هرمزگان، بوشهر، جنوب فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان زمین مساعد برای کشت‌های خاص دارند. در جنوب فارس فعالیت خود را شروع کرده ایم و سطح کشت را افزایش داده ایم.

وی با بیان اینکه فرآوری در کشورمان در حال رشد است، عنوان کرد: باید در رابطه با بهره‌وری زمین‌های خشک فکر کنیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی مکرر به سواحل مکران اشاره کرده اند، در این زمین ها کشت انبه، آلوورا و کاکتوس بسیار مناسب است.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان داشت: بحث دوم اینکه ما در کشورمان بحران گوشت قرمز داریم و قیمت تمام شده برای مصرف‌کننده زیاد است و تولید کننده هم مشکل دارد باید دام ها را به سمت جایی ببریم که نزولات زیاد دارد و سطح کشت بالاست. ارزان سازی خوراک را می توانیم داشته باشیم.

خاموشی افزود: در استان گلستان این تجربه را داریم؛ در حال توسعه دام سبک هستیم. در بحث دریا می خواهیم سطح اشتغال در دریا را افزایش دهیم. با افزایش تولید اشتغال خرد ایجاد می شود، فروش زیاد و میادین فعال می شود و زنجیره ۵ هزار تن تولید، دو هزار نفر را مشغول می کند.

وی گفت: به زودی در بوشهر به ۵ هزار تن تولید می‌رسیم. آبزی پروری باید بر روی رژیم غذایی مردم تاثیر بگذارد. با قیمت‌های رقابتی این اتفاق محقق می‌شود.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: باید تبلیغ و توجیه پزشکی وجود داشته باشد. ما باید ۲۰ درصد بازار را هدف گذاری کنیم. کشور آفریقا برای انعقاد تفاهم نامه در حوزه پرورش ماهی در قفس بسیار استقبال کردند. صادرات با روش علمی، صحیح و درست کار کردن محقق می شود. اگر به چند صد هزار تن تولید برسیم صادرات شکل می گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: صنایع باید ارزآوری داشته باشند، جایگزین کردن کالای داخلی در ارزبری مهم است. کاری که با مشارکت اوقاف و جهاد دانشگاهی در شرکت سینافناوران ماندگار شکل گرفت که دام ممتاز تولید شد. در این زمینه نیز با آفریقا تفاهم نامه منعقد شده که ارزآوری خواهد داشت. ما وظیفه داریم در کل زمین‌ها و رقبات‌ به بهره‌وری بالا فکر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • فرار بزرگ شاگردان آلونسو از باخت؛ ادامه شکست ناپذیری لورکوزن
  • اجرای آیین دو هزار ساله بیل‌گردانی
  • پیروزی شاهین‌طبع در جدال مهران‌های بسکتبال/ استیونس همچنان می‌درخشد
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • راه‌ها در خراسان جنوبی باز شده، اما همچنان ناایمن هستند