Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرعامل هلدینگ بین المللی ایتوپیا و بنیان‌گذار شرکت یومیل؛ با اعلام بهره برداری از دومین دستگاه ارائه غذای گرم شهری، ساخت وندینگ ماشین های غذای گرم شهری در این محموعه را را حاصل تلاش و خلاقیت حلقه فکری عملیاتی می داند که از سال 94 اقدام به راه‌اندازی و توسعه فناوری‌های خلاقانه و جدید در ایران کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حامد اکبری، بنیان‌گذار شرکت یومیل که سازنده اولین دستگاه‌های وندینگ غذای گرم به این شکل در دنیاست، محوریت این فعالیت یومیل را عرضه ارزان‌قیمت غذای گرم و سالم خواند و گفت: محوریت کار ما این است که یک استریت فود اکونومی کلاس سالم و ارزان ارائه کنیم و بتوانیم نیازهای مصرف‌کننده نهایی در خیابان مانند کارگران، دانش آموزان، دانشجویان، کاسبان و مغازه‌داران و قشر مرفهی هم که زمان کمی برای تهیه غذای گرم و سالم دارند را پاسخ بدهیم. این کار توسط ماشین های عرضه غذای گرم در سطح شهر اتفاق خواهد افتاد.
وی افزود: یومیل ازنظر ما یعنی یک غذای ایرانی که با بهترین دستور پخت هایی که یک سال برای تهیه آن‌ها تلاش شده است به‌صورت گرم، سالم، باکیفیت و بسیار ارزان در سطح شهر به راحتی به دست همه می‌رسد.
اکبری یومیل را متفاوت از غذای خیابانی به معنای عرفی آن دانست و گفت: به جهت قرارگیری وندینگ ماشین‌های یومیل در خیابان و دسترسی آسان شهروندان به آن ممکن است به آن غذای خیابانی گفته شود اما هم به لحاظ کیفیت و هم کلاس کار و هم سلامت و قیمت، محصول یومیل با هیچ‌کدام از غذاهای خیابانی قابل قیاس نیست.
مدیرعامل هلدینگ ایتوپیا از وجود سرمایه‌گذاران راهبردی در پروژه وندینگ ماشین‌های یومیل را یکی از دلایل ارزان بودن و ارزان ماندن غذای یومیل دانست.
حامد اکبری دراین‌باره گفت: محور اصلی کار وندینگ ماشین‌های یومیل ارزان بودن غذای باکیفیت و سالم است که از با دو راهکار خلاقانه‌ی استفاده از «ماشین به‌جای مکان» و همچنین «تهیه ارزان‌تر مواد اولیه» محقق شد.  
او ادامه داد: ما در ابتدا به دنبال راه‌اندازی سیستمی بودیم که بتوانیم مستقل از مکان (محل استقرار برای ارائه مانند رستوران، فروشگاه و ...) فعالیت کرده و به‌این‌ترتیب بالاترین هزینه سربار تولید غذای باکیفیت یعنی تأمین جا و مکان را حذف کنیم و  هزینه تمام شده را تا حد ممکن پایین بیاوریم تا غذا را به ارزان‌ترین شکل ممکن عرضه کنیم.
به گفته اکبری در همین راستا تیم خلاق این مجموعه به فکر ساخت وندینگ ماشین‌هایی افتاد که غذای گرم ارائه ‌کنند: وندینگ ماشین ها تاکنون به این شکل در هیچ جای دنیا استفاده نشده‌اند. این دستگاه ها غالباً غذا یا محصولات سرد ارائه می‌دهند و در یکی دو نقطه از دنیا هم که غذای گرم ارائه می کنند؛ دستگاه‌ها مبتنی بر تکنولوژی ماکروویو هستند و غذای یخچالی را زمان ارائه ظرف چند دقیقه به صورت گرم ارائه می کنند.
اکبری ادامه داد: تفاوت وندینگ ماشین یومیل با نمونه‌های انگشت‌شمار دستگاه‌های ارائه محصول گرم در این است که در آن دستگاه‌ها، غذا یا محصول موردنظر در یخچال نگهداری شده و درنهایت در زمان ارائه گرم می‌شود اما وندینگ یومیل غذا را به‌صورت گرم از آشپزخانه مرکزی به محل دستگاه ارسال کرده و به همان شکل گرم در دمای 70 درجه نگهداری کرده و درنهایت
تحویل مشتری می‌دهد و مخزن این دستگاه هر دو ساعت یکبار شارژ می شود.  
اکبری با دعوت از سرمایه‌گذاران حرفه‌ای برای مشارکت در تولید انبوه وندینگ ماشین های غذای گرم شهر، درباره بیزینس پلن وندینگ های یومیل گفت: به‌صورت کلی ما مجموعه سرمایه پذیری هستیم که در این پروژه هم محور کار را مشارکت با سرمایه‌گذارهای حرفه‌ای تعریف کرده‌ایم. این مشارکت به چند شکل می‌تواند انجام شود؛ به‌طور مثال دستگاه‌های یومیل می‌تواند به یک خریدار فروخته شود و سرمایه‌گذار از آن بهره‌برداری کند اما سرمایه‌گذار این اجازه را ندارد که از استانداردهای یومیل عدول کرده و یا قیمتی بالاتر از قیمت مصوب و سراسری یومیل اعلام کند.
به گفته مدیرعامل هلدینگ ایتوپیا بهترین پیشنهاد این مجموعه برای سرمایه‌گذاران حرفه‌ای بزرگ است که می‌توانند درنهایت زنجیره ارزش مشترکی با یومیل داشته باشند: بانک‌ها می‌توانند شرکای خوبی برای یومیل باشند چون ورای سود طبیعی یک کار اقتصادی، درآیندِه نزدیک که «پرداخت بر اساس چهره» وندینگ های یومیل با کمک هوش مصنوعی راه‌اندازی شد، طبیعتاً بانکی که همراه این پروژه است؛ اولین بانکی خواهد بود که خدمات «فیس پیمنت» یا همان پرداخت بر اساس چهره و بدون نیاز به کارت و پول فیزیکی را ارائه می‌کند.
اکبری درباره چرایی جذابیت این پروژه برای سرمایه‌گذارها گفت: با توجه به وضعیت اجتماعی و اقتصادی کشور، به جرات اعلام می‌کنیم آینده صنعت غذای ایران وندینگ ماشین های غذای گرم است. سرمایه‌گذاران هم در هر مقیاس و سطحی مطالعه کنند رقابتی‌ترین بیزینس کف بازار ایران در حال حاضر یومیل است و این ادعا به‌راحتی قابل راستی آزمایی است چون تحقیق‌های مفصلی دراین‌باره انجام شده است که به زودی ارائه می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وندینگ ماشین وندینگ ماشین ها سرمایه گذاران سرمایه گذار دستگاه ها غذای گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۸۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • تعاملات دستگاه‌ برای برگزاری انتخابات سالم افزایش یابد
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • افزایش تعاملات دستگاه‌ها برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی
  • قیمت غذای محبوب ایرانی‌ها نجومی شد (اینفوگرافی)
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان