Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمت‌الله توکل، درباره روند پیگیری پرونده سحر جعفری جوزانی- بازیگر سینما و تلویزیون که چندی پیش به دلیل مراجعه به یک پزشک جراح فک و صورت و تزریق بوتاکس به ناحیه فک، دچار فلج فک شده، گفت: خانم جعفری جوزانی به دلیل اسپاسم در عضلات فک خود به آقای دکتر "ح.ع" جراح فک و صورت مراجعه می‌کند. البته ناگفته نماند که ما دو جراح فک و صورت با این نام داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه گویا ابتدا تصور خانم جوزانی این بود که آن آقای دکتر است، اما به مطب دیگری مراجعه کرده است.

وی افزود: به هر حال خانم جعفری جوزانی با درد عضلات فکی که ناشی از اسپاسم عضلات فک پایینی‌شان بوده به مطب آقای دکتر مراجعه می‌کند. امروز آقای دکتر "ح.ع" با درخواست ما حضور پیدا کرد و به سوالات ما پاسخ داد. خانم جعفری جوزانی به آقای دکتر اعلام می‌کند که یکسال است که این درد را دارم که گاهی اوقات درد میگیرد و گاهی نیز نه. تشخیص پزشک این بوده که این درد به دلیل اسپاسم است و می‌گوید که یکی از روش‌های درمانی تزریق بوتاکس است.

توکل ادامه داد: بوتاکس سم بوتولینوم است که باعث فلج اعصاب می‌شود و با مکانیسمی که دارد، می‌تواند دردی را هم که به دلیل اسپاسم باشد، تسکین دهد. با هماهنگی بین پزشک و بیمار تزریق بوتاکس انجام شده است. بعد از تزریق، پزشک باید بیمار را پیگیری کند. آقای پزشک "ح.ع"  برای ما توضیح داد که بعد از چهار تا پنج روز پیامک‌ها و وویس‌های متعددی بین پزشک و خانم جعفری جوزانی مطرح شد که به ما نشان داد و خانم جعفری جوزانی دیگر به پزشک مراجعه نکرده است.

وی تاکید کرد: به هر حال ما از اینکه برای یک بیمار عارضه ایجاد شده، از همه مردم، جامعه هنرمندان و... پوزش می‌خواهیم، اما بهتر است که وقتی مشکلی ایجاد می‌شود، بازگردیم و به پزشک معالج‌مان مراجعه کنیم. زیرا شاید پزشک معالج روش دیگری را برای درمان‌مان پیشنهاد دهد و مشکل را از بین ببرد. اگر خدایی نکرده پزشک معالج زیر بار نرفته، قبول نکرده، به هر دلیلی سرباز زده یا منجر به رفتار ناشایست شده، وظیفه پیگیری با سازمان نظام پزشکی است و می‌توانستند به ما یا دادسرای جرائم پزشکی یا تعزیرات مراجعه کرده و شکات کنند و بر این اساس ما کمیسیون تشکیل داده و کار را بررسی می‌کردیم.

توکل گفت: در حال حاضر هم در نهایت ما به پزشک اعلام کردیم که شما مسئول هستید؛ پزشک نیز اعلام کردند که هر تصمیمی که گرفته شود،  انجام می‌دهد. سه روز قبل هم با تلفن خانم سحر جعفری جوزانی تماس گرفتیم که در دسترس نبود و با تلفن پدرشان تماس گرفتیم و صحبت کردیم و قرار بود امروز حضور پیدا کنند که تاکنون منتظرشان بودیم، اما نیامدند. ما می‌خواستیم خانم جعفری جوزانی با پزشک معالج روبرو شوند و مطالب را در حضور یکدیگر بیان کنند تا بعد برایشان کمیسیون تشکیل داده و مشکل را رفع کنیم.

وی گفت: خانم جعفری جوزانی تاکنون نه مراجعه کرده‌اند و نه شکایتی کردند. با اینکه ما تماس گرفتیم و اعلام کردیم که ما برای شکایت در خدمت هستیم و ما ملزم به رسیدگی هستیم و طبق قانون و مقررات کمیسیونی متشکل از اساتید کامل دانشگاه‌ها تشکیل داده تا در حضور طرفین نحوه درمان را بیان کنند و اگر منجر به قصور شده، بر اساس قوانین موجود در این مورد رای صادر شود. البته در حال حاضر پزشک معالج اعلام می‌کند که من تمام مشکلات را برطرف می‌کنم و قابل برگشت است و اگر قرار باشد که خسارتی را هم طبق قانون بدهم، مطیع هستم.

توکل ادامه داد: بنابراین من به عنوان جانشین مدعی‌العموم تهران پرونده را تا این حد پیگیری کردم، پیگیری بیشتر منوط به این است که یا شکایت شود یا یک مرجع قضایی به ما دستور دهد، اما تاکنون نه دستوری داریم و نه شکایتی انجام شده است. به طور شفاهی هم با پدر خانم جعفری جوزانی صحبت کردم که گفتند برای شکایت حضور پیدا می‌کنند که ما منتظرشان هستیم.

توکل تصریح کرد: در هر صورت کار پزشکی کاری است که ممکن است در آن قصور اتفاق بیفتد یا بیماری عارضه‌ای دهد یا آنچه که مدنظر بیمار است، مورد توجه قرار نگیرد، اما از همه مردم خواهش می‌کنم قبل از هرگونه اعلام اسامی و ایجاد مسائل در فضای مجازی، به ما مراجعه کنند، اگر ما بررسی نکردیم یا سهل‌انگاری کردیم، بعد در فضای مجازی مطرح کنند. حیثیت و حفظ آبروی مومن، پزشکان و همه مردم بر همه واجب و لازم است.

۲۳۵۲۳۷

کد خبر 1534460

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی پزشک معالج آقای دکتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۰۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت گفت: مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع را در مینای دندان ایجاد کند، خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

الهام فقیهیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نشانه‌های دندان آسیب‌دیده اظهار کرد: درد دندان یکی از نشانه‌های دندان آسیب‌دیده است، اما بیمار باید دقت کند مراجعه به دندان‌پزشک نباید تنها زمانی که درد دندان وجود دارد اتفاق بیفتد، اگر بیمار در مراحل اولیه پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه کند، هزینه کمتری را از لحاظ مالی و آسیب به دندان می‌پردازد تا اینکه در مراحل انتهایی پوسیدگی دندان به پزشک مراجعه کند.

وی افزود: وقتی که دندانی پوسیدگی سطحی دارد با ترمیم و پر کردن ساده بهبود پیدا می‌کند که هزینه بسیار کمتری نسبت به درمان ریشه و عصب‌کشی که دندان پوسیده به بیمار تحمیل می‌کند، دارد.

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت تصریح کرد: در پوسیدگی سطحی بافت دندان کمتر تخریب می‌شود، اما وقتی که دندانی عصب‌کشی یا مورد درمان ریشه قرار گیرد، دیگر بیمار درد را حس نمی‌کند و بافت دندان بسیار شکننده می‌شود و نیاز به درمان روکش و پروتزهای دندانی دارد، از این جهت حائز اهمیت است زمانی که بیمار احساس پوسیدگی دندانی داشت، سریع به دندان‌پزشک مراجعه کند.

وی با اشاره به حساسیت دندان‌های پوسیده به بعضی مواد غذایی گفت: دندان‌ها وقتی در معرض پوسیدگی قرار دارند، نخستین حساسیتی که نشان می‌دهند نسبت به خوردن مواد غذایی شیرین و سرد است، هنگامی که بیمار مواد غذایی شیرین را می‌خورد، این مواد لابه‌لای شیارهای دندان می‌رود و موجب شروع یک درد تیر کشنده می‌شود که پس از مدتی این درد تسکین پیدا می‌کند.

فقیهیان ادامه داد: این درد غیرقابل تحمل نیست و بیمار سریع به دندان‌پزشک مراجعه نمی‌کند، به همین دلیل وقتی بیمار یک ماده غذایی سرد مانند یک لیوان آب خنک را مصرف می‌کند، این نوع احساس درد شکل می‌گیرد و سریع هم آرام می‌شود، در این مرحله احتمال دارد دندان دچار پوسیدگی شده و نیاز به درمان ریشه و عصب‌کشی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه پوسیدگی خود به خود درمان نمی‌شود، ادامه داد: بسیاری از اعضای بدن هستند که وقتی دچار بیماری می‌شوند، سیستم ایمنی بدن می‌تواند آن را درمان کند، اما بافت دندان از این مورد تبعیت نمی‌کند، وقتی که مینای دندان پوسیده شد، دیگر بهبودی در کار نیست.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: پوسیدگی‌های دندان را در بعضی از موارد با رعایت نکاتی می‌توان کمتر کرد، اما بهبودی توسط بافت بدن صورت نمی‌گیرد، همچنین لازم است بدانیم پوسیدگی شروع به پیشرفت می‌کند تا به عصب دندان برسد، در این مرحله بیمار یک درد غیرقابل تحمل و شبانه‌روزی را تجربه می‌کند و شدت درد شب‌ها بیمار را از خواب بیدار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: احتمال دارد بیمار یک لیوان چای داغ مصرف کند و درد شدید و تیر کشنده‌ای را داشته باشد، وقتی که بیمار درد دندان را تجربه می‌کند، دندان او نیاز به عصب‌کشی دارد، یعنی درد طولانی‌مدت با محرک‌های بیشتری صورت می‌گیرد، بسیاری اوقات احتمال دارد پوسیدگی به عصب دندان برسد و دندان نیاز به عصب‌کشی داشته باشد، اما بیمار هیچ دردی نداشته باشد و درمان ریشه بدون وجود درد برای بیمار تجویز شود.

کدام مواد غذایی پوسیدگی سریع در دندان ایجاد می‌کند؟

فقیهیان با تاکید بر اینکه مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع را در مینای دندان ایجاد کند، گفت: خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود، بنابراین مدت زمان استفاده از این مواد غذایی حائز اهمیت است، برخی افراد عادت دارند لیموترش را با دندان فشار دهند؛ این حرکت می‌تواند پوسیدگی و آسیب به بافت مینای دندان را برای بیمار ایجاد کند.

وی در خصوص اهمیت مراجعه زودهنگام به دندان‌پزشک تصریح کرد: مراجعه به دندان‌پزشک وابسته به رعایت بهداشت دهان بیمار است، افرادی که رعایت بهداشت دهان آن کمتر است و مصرف مرتب سیگار و محرک‌ها را دارند، باید هر شش ماه یک‌بار به دندان‌پزشک مراجعه کنند، اما افرادی که بهداشت دهان را به‌خوبی رعایت می‌کنند و از مسواک، نخ دندان و دهان‌شویه‌های فلوراید استفاده می‌کنند، مراجعه آن‌ها به دندان‌پزشکی می‌تواند در زمان طولانی‌تر و هر ۱۲ تا ۱۸ ماه یک‌بار انجام شود.

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: مراجعه به دندان‌پزشکی بر اساس ارزیابی و بروز پوسیدگی دندان‌های بیمار است، پیشگیری بهتر از درمان است، مراجعه کودکان به دندان‌پزشک باید هر شش ماه یا سالی یک‌بار انجام شود، به دلیل اینکه دندان‌های کودکان تازه روییده است و مداخله زودتر، هزینه‌های درمانی کمتر و نتیجه بهتری را به دنبال دارد و اگر نیاز به فلورایدتراپی باشد، توسط دندان‌پزشک صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم اگر در موارد انتهای پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه کنیم، هزینه‌های بیشتری به ما تحمیل می‌شود، در واقع وقتی که یک دندان ترمیم می‌شود، نسبت به زمانی که نیاز به عصب‌کشی دارد، استحکام بیشتری خواهد داشت، اما با درمان ریشه‌ای دندان استحکام آن کمتر می‌شود و نیاز به درمان‌های جانبی مانند روکش دندان نیز ضرورت پیدا می‌کند.

کد خبر 748407

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • اجرای دیالوگ ترانه علیدوستی به زبان کره ای توسط بازیگر زن «نون خ» | آرزوی سلامتی خانم بازیگر برای ترانه علیدوستی + ویدئو
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • روایت سرمربی سپاهان از مسلمان شدن و ازدواج با خانم بازیگر
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد