Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، معصومه ابتکار امروز دوشنبه در مراسم اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی افزود: به واسطه جشنواره پروین اعتصامی اندیشه، خلاقیت و بازآفرینی صورت گرفت و به شکوفایی استعداد دانشجویان کمک کرد.

وی در این سخنرانی که به صورت مجازی انجام شد اظهار داشت:‌ عنوان این جشنواره با نام پروین اعتصامی شاعر و شخصیت ادبی، فرهنگی و اجتماعی گره خورده است که هرچند در زمان  گذشته زیست  اما حرفایی برای همه دوران از خود به جا گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: این جشنواره ها ما را نسبت به ریشه هایمان به تفکر وا می دارد تا از این ریشه ها تغذیه فرهنگی و هویتی داشته باشیم.

ابتکار یادآورشد: به وسیله این جشنواره و برنامه هایی از این دست فرصتی ایجاد می شود که با بهره مندی از ابزار هنر و خلاقیت که کمتر مورد توجه قرار گرفته، اندیشه، خلاقیت و بازآفرینی صورت گیرد و این بواسطه به شکوفایی استعدادها پرداخت و به انسان ها خدمت کرد.

وی عنوان کرد: اینکه در اولین دوره این جشنواره استقبال خوبی صورت گرفته، نشان توجه دانشجویان است و امیدوارم که در دولت آینده هم این روال تداوم یابد و جریان فعالیت جشنواره متوقف نشود.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: وزارت علوم جشنواره و فعالیت های هنری بسیاری دارد، از جمله می توان به جشنواره مریم میرزاخانی مرتبط با زن و علم اشاره کرد که مورد استقبال دانشجویان و استادان بسیاری قرار گرفت.

ابتکار افزود: انتظار می رود این توجهات به دانشجویان دختر و بانوان که  ۲۵ درصد مدیران عالی و میانی کشور هستند، تداوم یابد.

وی گفت: این فرصت بواسطه ها جشنواره ها به دانشجویان داده می شود که در عرصه های مختلف نوآوری و بازآفرینی داشته باشند و نورانیت بیشتر وجود آنها درخشش داشته باشد.

برچسب‌ها دانشجو پروین اعتصامی دانشگاه الزهرا معصومه ابتکار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشجو پروین اعتصامی دانشگاه الزهرا دانشجو پروین اعتصامی دانشگاه الزهرا معصومه ابتکار پروین اعتصامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به رسالت دانشگاه‌ها، گفت: یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه‌ها، تقویت قدرت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری امروز در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسان‌ها است، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه‌ها به خداشناسی و تربیت انسان‌ها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه‌ها است و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه‌ای تبدیل می شود همچنان که امروز نیز می‌بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سال‌ها است بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، اما برخی مدیران ما نتوانسته‌اند هیچ برنامه‌ای در این زمینه ارائه دهند.

 ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند،گفت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

حمیدزاده، رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

وی عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

انتهای پیام/781/

دیگر خبرها

  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود