Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل فرابورس ایران با اشاره به لزوم برگزاری الکترونیک مجامع ناشران بازار سرمایه به ویژه در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا عنوان کرد: این امر کمک می‌کند تا با مشارکت حداکثری سهامداران از جای جای کشور در فرایند برگزاری و رای‌گیری صورت‌جلسات مجمع، شاهد افزایش شفافیت و دقت در برگزاری این رویداد مهم برای ناشران بورسی و فرابورسی باشیم که شنبه ۱۹ تیرماه تجربه موفق آن در مجامع فرابورس ایران با مشارکت بیش از ۶۰ درصدی سهامداران به صورت الکترونیک و از راه دور رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، امیر هامونی با اشاره به اینکه در شرایط محدودیت‌های کرونایی و در پیک پنجم آن، یک ساعت پیش از زمان اعلام آغاز مجمع، تعداد سهامدارانی به حد نصاب رسیده بود، اظهار کرد: از طریق سامانه دیدار فرابورس بیش از یک هزار نفر از سهامداران به صورت مجازی در مجامع فرابورس حضور یافتند و در فرایند رای‌گیری تمامی صورت جلسات مجمع اعم از انتخاب هیات‌رئیسه، تقسیم سود، انتخاب حسابرس و. مشارکت حداکثری کردند.

به گفته وی در حالی که سال گذشته حدود ۴۰۰ نفر از سهامداران توانسته بودند به صورت حضوری در مجامع فرابورس شرکت کردند، اما امسال ۱۱۸۰ سهامدار حقیقی و حقوقی به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه دیدار فرابورس و تنها ۱۰ نفر حضوری در مجامع فرابورس حضور یافتند که نشان می‌دهد آمار مشارکت سهامداران در سال جاری نزدیک به دو برابر شده است و در واقع بالاترین میزان مشارکت سهامداران را در طول سال‌های اخیر در مجامع فرابورس شاهد بودیم.

هامونی با بیان اینکه در سامانه دیدار تمامی فرایند‌های مجمع از لحاظ قانونی و حقوقی به منظور مشارکت سهامداران در رای‌گیری دستور جلسات مجمع پیاده‌سازی شده و قابلیت پخش زنده مراسم نیز در قالب استریمینگ تنها یکی از امکانات این سامانه است، ادامه داد: این سامانه اگرچه نیازمند برخی بهینه‌سازی هاست، اما تست واقعی آن در مجامع فرابورس نشان داد که قابلیت استفاده کامل از سامانه دیدار برای مجامع ناشران بورسی و فرابورسی به خوبی وجود دارد.

وی همچنین عنوان کرد که با برگزاری مجامع فرابورس به صورت الکترونیک و از راه دور شاهد آن بودیم که تعداد تماس‌های سهامداران برای اطلاع از جزئیات این مجامع در مقایسه با سال‌های گذشته به میزان زیادی کاهش یافت و تنها ۳۸ تماس در این خصوص با فرابورس برقرار شد.

گفتنی است از قابلیت‌های سامانه دیدار فرابورس باید به ارائه گزارش دقیق و کاملی از سهامداران حاضر در مجمع و آرای ثبت شده آنان در سامانه به تفکیک حقیقی- حقوقی، موافق- مخالف، عدم اعلام رای و ... اشاره کرد ضمن آنکه می‌توان دستور جلسات مختلفی را نیز برای رای‌گیری به سامانه داد تا در لحظه برای سهامداران به نمایش درآمده و نتایج آن در کوتاه‌ترین زمان اعلام شود. / اکونا پرس برچسب ها: مجامع الکترونیک ، ناشران بورس ، فرابورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Oew

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مجامع الکترونیک ناشران بورس فرابورس سامانه دیدار رای گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۲۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ صبح امروز آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار می‌شود.
برای حل ریشه‌ای مشکل تورم و به طور مشخص کاهش سرعت رشد نقدینگی، برنامه‌های مستمر و بلندمدتی توسط دولت سیزدهم و وزارت اقتصاد در نظر گرفته شده است؛ خدمت نوین برات الکترونیکی زنجیره تامین، یکی از این برنامه‌ها بوده است.
برات الکترونیک، نسخه به روز شده‌ای از ابزار شناخته شده‌ی برات است که سابقه‌ای طولانی (چند هزار ساله) در اقتصاد ایران و جهان دارد. در برات الکترونیک ویژه زنجیره تامین، علاوه بر تمام ویژگی‌هایی که برات (الکترونیکی) دارد، همواره شخص بدهکار (برات گیر) بانک است. یعنی بانک متعهد پرداخت پولی است که در سررسید به دارنده‌ی برات پرداخت می‌شود. به خاطر الکترونیکی شدن زیرساخت انتشار برات، تمامی فرآیند‌های صدور، انتقال، تنزیل و تسویه برات به شیوه‌ی الکترونیکی انجام می‌شود. موضوعی که علاوه بر تسهیل فرآیندها، سرعت و دقت انجام تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد.
 
سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده است. تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند.
 آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه با حضور دکتر خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت