Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» معصومه پاشایی بهرام  در مورد منع ثبت طلاق در روز ازدواج در استان آذربایجان شرقی گفت: به هرحال حرکت‌های نمادین هیچوقت بی تاثیر نبوده و اولین قدم در راه فرهنگ سازی محسوب می‌شوند، من استان آذربایجان شرقی را به‌جهت این حرکت نمادین تحسین می‌کنم، شاید سال‌ها قبل باید این حرکت‌های نمادین انجام می‌شد و اکنون به کار عملیاتی اثرگذار در حوزه ازدواج می‌رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس افزود: ما در عصر ارتباطات در دهکده جهانی به سر می‌بریم که فرهنگ‌ها از یکدیگر تاثیر می‌پذیرند و موضوع ازدواج و طلاق مقوله‌ای همه گیر در جهان هستی محسوب می‌شوند که تمام کشورها و شاید باید گفت بشریت درگیر آن هستند و مطالعات نشان داده اولین دلیل آن انحطاط فرهنگی جوامع است و کشور ما هم از این مقوله مستثنی نیست.

وی ادامه داد: پس از دموکراتیک شدن جامعه بشری دولتمردان به دلیل دیر بازده بودن اقدامات فرهنگی، مشکلات اقتصادی و کوتاه بودن دوران قدرت‌شان، به دنبال مقوله‌های زودبازده جهت حفظ قدرت بودند، که مقوله فرهنگ را بسیار کمرنگ کرده است، اقتصادی که باید به موازات فرهنگ پیش می‌رفت بدون پیوست فرهنگی راه خود را در جوامع پیش برد و عاقبت به فساد، اختلاف طبقاتی، بی اعتمادی و بی اخلاقی‌ها ختم شد. "ازدواج"نخستین قربانی این اتفاقات در میان روابط انسانی است؛ بدون شک دولت سیزدهم باید با ایجاد شور و نشاط مشترک اقتصادی و فرهنگی ، به جنگ با این تراژدی بشری برود که بسیار دشوار اما شدنی است.

پاشایی بهرام ادامه داد: بحث ازدواج و جمعیت در ایران اکنون به درجه هشدار رسیده و آینده کشوری پهناور، به نام ایران را زیر سوال برده، پس باید همگان وارد میدان عمل شوند و هیچ اقدامی در کشور انجام ندهند مگر با پیوست فرهنگی خانواده و جمعیت! متاسفانه عده‌ای با تکیه بر کرسی‌های قدرت عملکرد مثبتی در حل مشکلات خانواده‌های ایرانی نداشته و با شعارهای پوپولیستی پشت تریبون‌ها درصدد حل مشکلات جوانان هستند و تمام کشور را به جای عمل گرایی به سمت شعارگرایی سوق داده‌اند.

عضو فراکسیون زنان و خانواده در ادامه تاکید کرد: کاهش ازدواج و ضعف تحکیم بنیان خانواده هرم سنی جمعیت ایران را تحت تاثیر قرار داده است و به مرز هشدار رسانده است که همین کاهش جمعیت آینده کشور در سطح ملی و بین‌المللی را زیر سوال برده است، باید تمام نهادها، سازمان‌ها و ارگان‌ها وارد عمل شوند و پیوست فرهنگی تعالی خانواده و جمعیت را به مرحله عملیاتی شدن برسانند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: بسته‌های حمایت اقتصادی دولت‌ها برای گسترش ازدواج جوانان در طی سال‌های اخیر بسیار مناسب ولی بی‌نتیجه بود و دو جوان را در میانه زندگی استقراضی رها می‌کرد. برای استحکام ازدواج‌ها و تداوم خانواده‌ها باید ثبات حمایت‌ها را داشته باشیم، که باز می‌رسیم به پیوست خانواده در تمام امور حاکمیتی، و ثبات اقتصادی که بیمه‌گر این پیوست‌ها است. نبود ثبات در اقتصاد مانع هرگونه قانونگذاری و اجرایی است. بیماری اقتصاد که بیشتر درونی و حاصل بی فرهنگی و بی مدیریتی است باید اولویت اصلی دولت سیزدهم باشد تا خانواده‌های ایرانی، با آرامش روان راه توسعه را در پیش بگیرند، و این مهم به جز شایسته گزینی دولت سیزدهم و روی کار آمدن افراد توانمند و دغدغه مند موثر نخواهد شد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: ازدواج طلاق معصومه پاشایی بهرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۲۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم به میزبانی ۳ شهر

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از کمیته ملی المپیک، «هم‌مسیر اتیسم» دوی نمادین با هدف آگاهی‌بخشی اتیسم است، گروه‌های مختلف جامعه مسافتی را با بزرگسالان اتیسم هم‌قدم شده و متعهد می‌شوند اتیسم را به جامعه معرفی کنند.
 
اولین رویداد «هم‌مسیر اتیسم» اردیبهشت سال گذشته در تهران توسط انجمن اتیسم ایران شکل گرفت و امسال ۷ اردیبهشت همزمان در سه شهر و با مشارکت وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک برگزار شد.
 
مدیرعامل انجمن اتیسم ایران گفت: آگاهی‌بخشی برای اتیسم ضروری است، خانواده‌های اتیسم در جامعه‌ای آگاه می‌توانند از انزوا خارج شده و فعالیت‌های عادی یک زندگی را انجام دهند.
 
صالح غفاری افزود: بزرگسالان اتیسم دغدغه‌های زیادی دارند که نه درک می‌شود و نه شنیده می‌شود. ظاهرشان عادی است، اما دنیا را طور دیگری می‌بینند و لمس می‌کنند. علی‌رغم توانمندی‌هایی که دارند شغل مناسبی نداشته و اکثرا در بازه بیست تا چهل سالگی نیز در کنار خانواده هستند و به استقلال نمی‌رسند. اگر جامعه‌ای آگاه و کسب‌وکار‌های دوستدار اتیسم داشته باشیم، شرایط برای حضور این عزیزان فراهم می‌شود.
 
«هم‌مسیر اتیسم» هر سال هم‌زمان با ماه جهانی آگاهی‌بخشی اتیسم برگزار شده و گروه‌های مختلف می‌توانند با بزرگسالان اتیسم و خانواده‌هایشان هم قدم شوند.

دیگر خبرها

  • دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم در تهران، رشت و ماهشهر
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم به میزبانی ۳ شهر
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • ۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق