Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان دانشگاه آلبرتا کانادا آزمایش داروهای ضدالتهابی رایج مانند آسپیرین را برای درمان شدیدترین عوارض کووید ۱۹ انجام دادند.

«ایمن الکادی»، استاد دانشکده داروسازی و علوم دارویی، در این باره می‌گوید: «بیشتر افراد آلوده به کروناویروس بدون علائم جدی بهبود می‌یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، در بعضی از بیماران التهاب در ریه‌ها ایجاد می‌شود که باعث سرفه و تنگی نفس می‌شود و در تعدادی از افراد التهاب بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند منجر به نارسایی عضو و مرگ شود.»

وی در ادامه می‌گوید: «مردان، افراد بالای ۶۰ سال و کسانی که دارای اختلالات متابولیکی مانند چاقی و دیابت هستند بیشتر در معرض این التهاب بیش از حد هستند. کووید ۱۹ می‌تواند در پاسخ ایمنی طبیعی آنها تداخل ایجاد کرده و باعث شود بدن آنها مولکول‌های التهابی بیشتری نسبت به مولکول‌های ضد التهاب تولید کند.»

محققان قصد دارند با استفاده از این داروهای ضدالتهابی یا فرایند را مختل کنند.

داروی قدیمی و معجزه‌آسا که احتمال مرگ و شدت بیماری کرونا را به شدت کاهش می‌دهد

الکادی افزود: «ایده ما این است که یا از مولکول‌های تقویت کننده التهاب جلوگیری کنیم یا مولکول‌هایی را که دارای اثر ضد التهابی هستند افزایش دهیم و داروهای زیادی در بازار موجود است که این روند را تعدیل می‌کنند.»

به گفته وی، «به جای تولید ترکیبات جدید برای درمان کووید ۱۹، که بسیار هزینه بر هستند، ما می‌توانیم داروهای موجود را مورد استفاده مجدد قرار داده و از آنها برای کاهش یا جلوگیری از التهاب منجر به مرگ و میر استفاده کنیم.»

الکادی در مقاله قبلی هشدار داد که داروهای ضد التهاب در ابتدای ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ توصیه نمی‌شوند زیرا می‌توانند توانایی بدن در مبارزه با ویروس را مختل کنند، اما در صورت بروز التهاب بیش از حد ممکن است مفید باشند.

وی خاطرنشان کرد که این داروها ممکن است عوارض جانبی کمتری نسبت به سایر روش‌های درمانی کووید ۱۹ مانند رمدسیویر و دگزامتازون داشته باشند.

کد خبر 613790 برچسب‌ها کرونا دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کرونا دارو کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۴۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌ها در فضای مجازی مبنی بر دسترسی نداشتن به تعدادی از داروها، به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اشاره و تاکید کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

وی افزود: بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

سازمان غذا و دارو درخصوص علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد،یادآور شد: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بر اساس این گزارش، سازمان غذا و دارو از برخی چهره‌های شناخته شده در فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 849018 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم دارو پزشکی

دیگر خبرها

  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • جذب گازهای گلخانه ای در یک ماده متخلخل جدید 
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • با التهاب چشم، ناشی از حساسیت چه کنیم‌؟
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران