Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@22:34:55 GMT

نکاتی برای کنترل علائم آرتریت پسوریازیس

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۰۵۲۱۳

نکاتی برای کنترل علائم آرتریت پسوریازیس

درمان پزشکی عارضه آرتریت پسوریازیس (PsA) به منظور کنترل علائم و محافظت از مفاصل در برابر بیماری ضروری است اما در کنار اقدامات درمانی و معاینه های منظم، روش های روزمره ای وجود دارد که می توان برای تقویت سلامت مفاصل و جلوگیری از تشدید بیماری به کار گرفت.

به گزارش ایسنا، سایت "webmd" در گزارشی به نکاتی اشاره کرده که با به کار گیری آنها می توان علائم عارضه آرتریت پسوریازیس را در کنار روش های درمانی مرسوم کنترل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحرک داشته باشید: ورزش به شما کمک می کند تا مفاصل شما نرم و منعطف شوند. حرکت همچنین می تواند التهاب و درد را کاهش دهد. با یک تمرین بدنی منظم، عضلات قوی تر و مفاصل پایدارتر شده و می توان سفتی و گرفتگی را از بین برد. تمرینات قدرتی و تمرینات کم برخورد مانند پیاده روی، شنا و دوچرخه سواری ممکن است برای شروع خوب باشد.

غذاهای مفید و سالم مصرف کنید: اگرچه هیچ رژیم غذایی مخصوصی برای درمان آرتریت پسوریازیس وجود ندارد اما رژیم غذایی مناسب برای قلب، بهترین گزینه برای حفظ سلامت در طولانی مدت است. بیماران مبتلا به این عارضه حدود سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی یا هر نوع بیماری قلبی-عروقی هستند. همچنین احتمال ابتلا به دیابت نوع دو در این افراد بیشتر است. برای این افراد مصرف گوشت ماهی و سایر پروتئین های فاقد چربی، سبزیجات و غلات کامل توصیه می شود. میزان کربوهیدرات، شکر و گوشت قرمز مصرفی را کاهش دهید و در طول روز مقدار کافی آب بنوشید.

برنامه درمانی خود را دنبال کنید: روشهای درمانی آرتریت پسوریازیس به طور مستقیم در کاهش علائم و محافظت از مفاصل موثر است. آنها موثرترین راه برای کاهش التهاب در بدن و جلوگیری از آسیب بیشتر هستند. بیشتر داروهای توصیه شده برای آرتریت پسوریازیس داروهای مزمن هستند به این معنی که برای اثر گذاشتن باید در طولانی مدت مصرف شوند.

استرس وارد شده به بدن را کنترل کنید: هنگام استرس، بدن مواد شیمیایی آزاد می کند که عضلات را تحت فشار قرار داده و التهاب را تشدید می کند که می تواند باعث آسیب و درد در مفاصل شود. استرس و آرتریت پسوریازیس اغلب دور باطلی ایجاد می کنند. استرس می تواند درد مفصل را تشدید کرده یا حتی باعث شعله ور شدن آن شود که این امر دوباره استرس را تشدید می کند و این چرخه ادامه می یابد. نکته کلیدی این است که این چرخه را می توان به روش های مختلف به طور مثال از طریق مصرف دارو و از بین بردن استرس قطع کرد.

از سلامت روان خود مراقبت کنید: سلامت روان خود را در اولویت قرار دهید. این ممکن است به معنای یادگیری و آگاهی بیشتر در مورد شرایطی باشد که بواسطه بیماری در آن قرار می گیرید و بنابراین می توانید برای مقابله با آن احساس آمادگی بیشتری داشته باشید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پسوریازیس مفاصل آرتریت آرتریت پسوریازیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۵۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین

جلوخانی مدیر کل دامپزشکی قزوین گفت: هاری یک بیماری ویروسی کشنده و مشترک بین انسان و دام است که سیستم اعصاب مرکزی را درگیر می‌کند و میزان کشندگی آن بسیار بوده و در گوشتخواران اهلی، وحشی و انسان و غالبا از طریق گزش با بزاق آلوده ایجاد می‌شود وحیوان هار علایمی از قبیل ترشح شدید بزاق، عدم توانایی در بلع، حمله و گاز گرفتن اجسام و ناله کشیدن را نشان داده و در نهایت فلجی و مرگ به دنبال دارد.

جلوخانی، واکسیناسیون سگ‌های صاحب‌دار در روستا‌ها را موثرترین اقدام در راستای کنترل و پیشگیری این بیماری برشمرد و افزود: این اداره کل ضمن ایمن نمودن این دسته از دام‌ها، در صورت رخداد کانون‌های احتمال هاری، به بازدید و اقدامات میدانی مثل نمونه‌برداری از دام مشکوک به هاری و ارسال به آزمایشگاه مرجع ملی، واکسیناسیون اورژانسی متعاقب گزش، مراقبت فعال در کانون و واحد‌های موجود در شعاع کانون بیماری، نظارت بر دفن بهداشتی و ضدعفونی جایگاه دام مشکوک به هاری و آموزش و ترویج را به مرحله اجرا درمی‌آورد.

مدیرکل دامپزشکی قزوین از دامداران خواست در راستای کنترل بیماری ضمن همکاری با تیم‌های دامپزشکی، از تماس سگ‌های نگهبان با سگ‌های بلاصاحب از طریق حصارکشی مناسب خانه و دامداری جلوگیری به عمل آورده و در صورت برخورد با موارد مشکوک مراتب را سریعا به ادارات دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند و یا با شماره گویای ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ تماس حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟