Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@12:41:19 GMT

6راه برای کنار آمدن با تنهایی

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۰۵۶۳۷

کنار آمدن با تنهایی از طریق شفقت نسبت به خود، موضوعی است که می‌توان آن را بررسی کرد. ناطقان: به نقل از psychology today، تنهایی، طبیعی و بخشی از تجربه‌ی زندگی فرد است و بسیاری از افراد مجرد با آن می‌جنگند. تنهایی هنگامی که با شفقت نسبت به خود همراه می‌شود، قابل کنترل‌تر است. استراتژی‌هایی که شامل بهبود ارتباطات، تمرین قدرشناسی و جست‌وجوی شادی هستند، می‌توانند به کاهش تنهایی کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آیا تنها هستید؟ این تنهایی ۱۰۰ درصد نرمال است اما تمایل نداریم درباره تنهایی صحبت کنیم یا آن را تأیید یا رد کنیم. احساساتی وجود دارند که ما کاملاً از آن‌ها بیزار هستیم و تنهایی یکی از این احساسات است.

بسیاری از افراد می‌خواهند قدرتمند، مستقل و توانمند به نظر برسند و "تنها" بودن را برعکس آن فرض می‌کنند، اما شما می‌توانید قوی، مستقل و توانمند باشید و تنهایی را تجربه کنید. این مسائل می‌توانند با هم وجود داشته باشند و مغایرتی ندارند. همچنین باید توجه داشته باشید که می‌توانید در یک رابطه باشید و احساس تنهایی کنید، در یک خانه شلوغ زندگی کنید و یا در یک خانواده پرجمعیت باشید و احساس تنهایی کنید. همچنین می‌توانید موفق باشید و همه چیز داشته باشید و باز هم احساس تنهایی کنید.

نکته این است که تنهایی مانند هر حالت احساسی دیگر است، می‌آید و می‌رود؛ و درست مانند سایر حالات احساسی، معتبر و بخشی از انسان بودن است؛ بنابراین به جای تلاش برای مبارزه یا سرکوب تنهایی، با کنجکاوی و دلسوزی بیشتری به آن نزدیک شوید.
در اینجا شش راه وجود دارد که به شما کمک می‌کند تنهایی را پشت سر بگذارید و با آن کنار بیایید.

۱- احساسات خود را حس کنید

قبل از هرچیزی تنهایی را تصدیق کنید. نام آن را بلند بگویید، درمورد آن با یک دوست مورد اعتماد صحبت کنید. گرچه اجتناب ممکن است جذاب باشد، اما عکس العمل خیلی مفیدی نیست. هرچه بیشتر از این احساس اجتناب کنید، قدرت بیشتری به آن می‌دهید. اجتناب فقط باعث شرم و پریشانی بیشتر می‌شود. پس آن را تصدیق کنید. اگر نیاز به گریه دارید، گریه کنید.

۲- اشتراکات را درک کنید

غالبا این فرض غیرمنطقی که این احساس فقط برای شما اتفاق می‌افتد همراه با تنهایی ایجاد می‌شود که (مانند اجتناب) می‌تواند باعث شرمساری شود. باور کنید که تنهایی یک تجربه مشترک انسانی است و افراد دیگری نیز هستند که درد مشابهی را تجربه می‌کنند. با تصدیق این اشتراک، می‌توانید با دلسوزی بیشتر به تنهایی نزدیک شوید.

۳- ارتباطات خود را پرورش دهید

با دوستان یا خانواده خود از طریق پیامک، تماس یا ملاقات ارتباط برقرار کنید. افرادی که احساس می‌کنید شما را می‌بینند و دوستتان دارند. از یکی از دوستان دعوت کنید تا با یکدیگر قدم بزنید یا به یک پارک یا کافی‌شاپ بروید. به دیگران لبخند بزنید، مکالمه را شروع کنید. گاهی اوقات فقط بودن در کنار دیگران از نظر جسمی می‌تواند به کاهش احساس تنهایی و تقویت ارتباط انسانی کمک کند.

۴- کار‌هایی را انجام دهید که شما را شاد می‌کند

این مورد می‌تواند شامل ساده‌ترین کار‌ها اعم از فعالیت بدنی، گوش دادن به موسیقی مورد علاقه خود، امتحان کردن کار‌های جدید، تماشای سریال‌های مورد علاقه و یا خواندن کتاب خوب باشد که باعث می‌شود احساس خوبی داشته باشید. این فعالیت‌ها ساده به نظر می‌رسند، اما گاهی اوقات ما فراموش می‌کنیم که به خود اهمیت دهیم.

۵- به دنبال عضویت در گروه باشید

این مسئله می‌تواند شامل ارتباط با یک جامعه معنوی تا عضویت در یک باشگاه بدنسازی گروهی یا لیگ تفریحی، انجام کار‌های داوطلبانه یا ارتباط با گروه‌ها و جوامع آنلاین بر اساس علایق، سرگرمی‌ها یا ارزش‌های مشترک باشد. عضو گروه بودن مهم است، زیرا با قرار گرفتن در بخشی از چیزی که از خودمان بزرگ‌تر است، احساس هدف و تحقق را برای ما فراهم می‌کند.

۶- قدردانی را تمرین کنید

قدردانی در مقابله با احساس تنهایی فوق العاده مفید است. در حالی که احساس تنهایی کاملا طاقت فرسا است، قدردانی می‌تواند به شما کمک کند با برخی از نعمت‌های خوب زندگی خود ارتباط برقرار کنید. روابط مثبت و افرادی که در زندگی دارید را به خود یادآوری کنید (حتی اگر دوستی از راه دور باشد) و سعی کنید به آن لحظات کوچک، اما پرمعنا را که باعث شادی شما می‌شود، توجه کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: کنار آمدن ، تنهایی ، بهبود ارتباطات

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کنار آمدن تنهایی بهبود ارتباطات احساس تنهایی کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه بیرون آمدن از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آنها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

کد خبر 6096601 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • غرق شدن جوان ٣۰ ساله دزفولی در رودخانه دز
  • جوان ۳۰ ساله در رودخانه دز غرق شد
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • پاکو خنتو، اسطوره‌ای که به تنهایی از اتلتیکو مادرید جام لالیگا برده است!
  • وارد آمدن خسارت به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ایلام
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • راه بیرون آمدن از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • وارد آمدن خسارت به زیر ساخت ها در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • تصاویر | رودخانه دز پس از بارش شدید باران
  • بلینکن: به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم