Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@10:11:18 GMT

دانشگاه کردستان قابلیت کارآموزی بین‌المللی دارد

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۰۵۸۹۸

دانشگاه کردستان قابلیت کارآموزی بین‌المللی دارد

به گزارش ایرنا، پرهام مرادی دولت آبادی شامگاه دوشنبه در جلسه کمیته راهبردی دانش و فناوری مهندسی"کُرد فم" با شرکت شهرکهای صنعتی کردستان اظهار داشت: با ایجاد تعامل و هماهنگی میان دانشگاه و صنعت، شاهد توسعه و شکوفایی جامعه خواهیم بود.

وی افزود: با ایجاد و تقویت دفاتر در بخش صنعت و دانشگاه ها و همچنین نظارت بر فعالیت آنها می توان به این مهم کمک کرد که ظرفیتهای دانشگاه کردستان در این زمینه بسیار ارزنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 سرپرست دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان، صنعت را محرک جامعه دانست و اضافه کرد: دانشجو باید قبل از ورود به بازار با صنعت و چالش های موجود در آن آشنا و آگاه شود  و در این راستا باید از تجربیات بخش صنعت استفاده کرد.

تبدیل تهدید به فرصت
دبیر کمیته راهبردی دانش و فناوری مهندسی (کُردفم) هم  اظهار داشت: با تبدیل تهدید به فرصت می توان در آینده به حوزه صنعت و دانشگاه کمک کرد.

فرزاد حسین پناهی نقش و تلاش دانشگاه در رفع و ایجاد بیکاری را در استان کاربردی دانست و افزود: با برنامه ریزی مناسب و شناسایی چالش های موجود در حوزه صنعت، رسیدن به این هدف قابل میسر خواهد بود.

وی به تعدادی از این چالش ها اشاره و اظهار داشت: مسایل و مشکلات حوزه صنایع به دانشگاه ها منتقل نمی شود و سازماندهی مشخصی در دانشگاه برای ارائه خدمات فنی و مشاوره‌ای به صنایع وجود ندارد.

حمایت عملی از تولید

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان هم بخش علمی و دانشگاهی کردستان را سرشار از نخبه دانست و گفت: دانشگاه ها وظیفه پرورش و تربیت انسان ها را برعهده دارند که بخش علمی و دانشگاهی استان سرشار از نخبه است.

احمد خسروی تعریف چارچوب را در واقعیت بخشی به هدف‌ها مهم دانست و افزود: حمایت از تولید و مانع‌زدایی باید به صورت عملی انجام شود و برای دستیابی به این هدف کوشش کرد.

وی به حمایت شرکت شهرکهای استان از جامعه دانشگاهی اشاره و تاکید کرد: شرکت شهرکهای صنعتی استان آمادگی دارد تا تجربیات و بخش سخت افزاری و همچنین توان برگزاری تورهای صنعتی را که ظرفیتی ارزنده هستند، به قشر دانشگاهی ارائه دهد.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان ادامه داد: این شرکت، نیاز به مشاور علمی، صنعتی و مهندسی دارد و در این بین قطعا جامعه دانشگاهی می تواند بهترین کمک دهنده و مشاور باشد.

خسروی با اشاره به قابل حل بودن چالش‌های موجود در استان، تاکید کرد: دانشگاه و صنعت می‌توانند با برنامه‌ریزی مناسب و ایجاد راهکارهای نو، به رفع این موانع کمک کنند.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی،  علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی،  ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش بیش از ۵۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

برچسب‌ها کردستان سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران دانشگاه کردستان دانشجو سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران دانشگاه کردستان کردستان سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران دانشگاه کردستان دانشجو سنندج شرکت شهرکهای صنعتی دانشگاه کردستان چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند