Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا میرزایی افزود: سازمان بیمه سلامت در ۲ سال گذشته اقدامات بسیار مهمی در حوزه نسخه نویسی الکترونیکی شروع کرده و بدون شک در ۸ ماه گذشته این پروژه به نظام ارجاع پیوند خورده است، ضمن اینکه این برنامه پیش زمینه برنامه پزشک خانواده در کشور است.

وی با اشاره به اینکه پیوند قابل قبولی میان سازمان‌های بیمه گر و وزارت بهداشت در بحث نسخه نویسی الکترونیکی و نظام ارجاع ایجاد شده است، ادامه داد: در یک ماه گذشته سامانه‌های سطح یک به سامانه‌های سازمان بیمه سلامت لینک شده و کار با سرعت بسیاری در جلسات هفتگی با دو سازمان بیمه گر با وزارتخانه پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت، با بیان اینکه برای اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در سطح یک افراد بسیاری تلاش کردند تصریح کرد: همچنین کارگروهی در سازمان بیمه سلامت تشکیل شده و روزانه عملکرد ۳۱ استان رصد می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر فرآیند نسخه نویسی در ۴ سامانه در تمامی کشور آغاز شده و به طور مرتب مشکلات آنها احصاء می‌شود.

میرزایی تاکید کرد: استان مازندران در برنامه شهری پیشرفت قابل قبولی داشته و هم اکنون از مجموع حدود ۶۰۰ پزشک در شهر ۳۵۰ پزشک فرآیند نسخه نویسی الکترونیکی را آغاز کردند و در طی ۱۰ روز گذشته حدود ۵ هزار نسخه الکترونیک در سطح یک صادرشده است. البته مقدمات کار در روستا نیز آغاز شده و در بیمارستان‌های دولتی نیز اقدامات مهمی در این زمینه صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه استان فارس رتبه اول نسخه نویسی الکترونیکی روستایی را در کشور دارد اظهار داشت: از ۱۰۰ مرکز روستایی با ۱۲۰ پزشک در چند روز گذشته ۷۳۸ نسخه الکترونیکی صادر شده است، البته مقدمات کار برای ۵۱۹ مطب شهری نیز در حال انجام است.

کد خبر 5256823

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیک ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون شیوع کرونا کووید 19 سازمان نظام پزشکی سازمان غذا و دارو سیستان و بلوچستان علیرضا زالی ستاد ملی مقابله با کرونا رژیم غذایی جامعه پزشکی نسخه نویسی الکترونیکی سازمان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۷۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟