Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعیده مشایخی مرغدار اصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره مشکلات مرغداران گفت: مشکل اساسی آنها عدم تحویل به موقع خوراک است و مجبور می‌شوند از بازار آزاد تهیه کنند که هزینه‌های تولید را بالا می‌برد، قیمت نهاده در این بازار چند برابر است و بسیاری از مرغداران نقدینگی تامین این نهاده گران را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مرغدار نرخ مصوب دولتی سویا کیلویی 3700 تومان و ذرت 2200 تومان است، اما در بازار آزاد به دو تا 5 برابر این قیمت‌ها به فروش می‌رسد.

*نهاده وارداتی با ارز 4200 تومانی از گمرک به انبارهای شخصی می‌رود

وی در پاسخ به اینکه وزارت جهاد کشاورزی به همه وارد کنندگان ابلاغ کرده که محموله‌ها مستقیم در سامانه بازارگاه با نرخ دولتی توزیع شود پس این بازار آزاد چگونه شکل می‌گیرد، گفت: برخی از تولید کنندگان بارهای خود را از گمرک به انبارهای شخصی می‌برند و تحت عنوان «روباری» می‌فروشند و این را مسئولان نظارتی باید پیگیری کنند، این در حالی است که این نهاده‌ها با ارز دولتی وارد کشور شده است.

وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی از  تولید کنندگان مرغ تعهد گرفته که مرغ زنده را به قیمت 17100 تومان بفروشند، گفت: این در حالی است که نرخ خوراک روز به روز افزایش می‌یابد، پس از اینکه این نرخ را وزارت جهاد مصوب کرد، قیمت خوراک را افزایش داده، اما به قیمت مرغ دست نزده است.علاوه بر آن قیمت‌های سوخت و کرایه حمل و جوجه یک روزه هم افزایش شدید داشته است.

مشایخی در پاسخ به اینکه نرخ مرغ در بازار چرا به کیلویی 35 هزار تومان رسیده است؟ گفت: مرغداران موظف هستند که مرغ را به نرخ تعیین شده بفروشند، اما نحوه توزیع باید مدیریت شود که تولید با حداقل واسطه و با قیمت منطقی به دست مصرف کننده برسد.

*جوجه یک روزه با دو برابر نرخ مصوب به فروش می‌رسد

این مرغدار نرخ بالای جوجه یک روزه را مشکل دیگر مرغداران عنوان کرد و گفت: با اینکه دولت قیمت 4200 تومان برای هر قطعه جوجه یک روزه تعیین کرده اما به قیمت 6 تا 9 هزار تومان جوجه ریزی کرده‌ایم که اینها هزینه‌های تولید را افزایش داده است.

وی با بیان اینکه جوجه نژاد راس در سالنهای پرورش ریخته است، افزود: متاسفانه این همه که درباره جوجه آرین تبلیغ می‌کنند، مرغداران تمایلی برای استفاده از آن ندارند، زیرا ضریب تبدیل در این نژاد حداقل سه دهم نسبت به نژادهای دیگر بالاتر است که باعث مصرف بیشتر خوراک می‌شود. علاوه بر آن طی سالهای گذشته روی این نژاد کار نشده و نسبت به نژادهای مشابه از نظر بهره‌وری عقب افتاده است.

این مرغدار تصریح کرد: اینکه دولت یک نسخه برای همه مرغداران کشور می‌پیچد درست نیست، باید کارگروه‌هایی با استفاده از نظر مرغداران برای هر استان تصمیم بگیرند، میزان بیماری و تامین نهاده و شرایط تولید استان به استان فرق می‌کند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: مرغداران قیمت مرغ مرغدار افزایش قیمت خوراک مرغ جلوگیری از افزایش قیمت نژاد آرین جوجه یک روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۷۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور

حمیدرضا کاشانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۰ هزارتومان و هر شانه ۶۰ هزارتومان است که متاسفانه کماکان کمتر از نرخ تمام شده و منطقی عرضه می شود.

به گفته او، با توجه به تغییر مولفه های تولید و زیان مرغداران، انتظار می رود که هرچه سریع تر قیمت مصوب اصلاح شود تا حذف گله ها شدت نگیرد.

کاشانی تولید روزانه تخم مرغ را ۳ هزار و ۷۰۰ تن اعلام کرد و افزود: بنابر آمار ماهانه حداکثر ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور مصرف می شود.

رئیس اتحادیه مرغداران میهن گفت: بنابر آمار ماهانه ۱۰ هزارتن تخم مرغ مازاد تا خرداد ماه باید از مرغداران خرید تضمینی شود تا بازار به تعادل برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان