Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهام شرکت‌های گرافنی طی سال‌های اخیر افزایش یافته که یکی از دلایل این موضوع، افزایش تقاضا برای این ماده و پذیرش آن از سوی صنعت است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که ارزش بازار شرکت‌های عمومی گرافن به تقریباً ۲ میلیارد دلار می‌رسند. به نظر می‌رسد صنعت گرافن در حال شکوفایی است، حداقل وقتی به ارزیابی شرکت‌های عمومی پرداخته می‌شود، این نتیجه به‌ دست می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهام شرکت‌های گرافنی در اواخر سال ۲۰۲۰ به‌ صورت خوبی افزایش یافته است و این روند برای اکثر شرکت‌ها در سال ۲۰۲۱ ادامه دارد.

ارزش بازار کل شرکت‌های گرافن اکنون برای ۱۳ شرکت پیشرو عمومی گرافن، به ۱٫۸ میلیارد دلار می‌رسد. توجه به این نکته مهم است که همه این مقادیر ارتباط مستقیمی با گرافن ندارند، برخی از شرکت‌ها فعالیت‌های دیگری دارند، که به‌ طور عمده استخراج و تأمین گرافیت است. اما برای همه این شرکت‌ها، گرافن قسمت عمده‌ای از تجارت است و در بیشتر شرکت‌ها گرافن نقش مهم و اصلی را در کسب و کار دارد.

در چند ماه گذشته تعداد شرکت‌های عمومی گرافن افزایش یافته است. درست است که بازار‌های جهانی به‌طور کلی از دوره خوبی برخوردار هستند، اما این همه ماجرا نیست؛ یعنی رشد شرکت‌های گرافنی تنها به خوب بودن بازار مربوط نمی‌شود و پذیرش گرافن و عملکرد آن نیز در رشد بازار تاثیر زیادی داشته است.

 

در حال حاضر مشتریان زیادی اقدام به سفارش گرافن کرده‌اند و این سفارشات در حال افزایش مستمر است و همان‌طور که پذیرش گرافن از سوی بازار در حال افزایش است، انتظار می‌رود که شرکت‌ها درآمد بالاتری را گزارش دهند و در نهایت سود نیز داشته باشند. ممکن است شرکت‌های گرافنی بیش از حد نیاز در بازار وجود داشته باشد و احتمالاً در آینده ادغام در بازار صورت خواهد گرفت.

از جمله دلایل رشد بازار گرافن می‌توان به افزایش میزان تولید این ماده، پذیرش گرافن از سوی بخش‌های مختلف صنعت و افزایش تمرکز روی تحقیق و توسعه این ماده اشاره کرد. با این حال فقدان باندگپ، تاثیرپذیری از محیط اکسیدکننده و چالش‌های تولید انبوه را می‌توان به‌عنوان عوامل ممانعت‌کننده از رشد بازار دانست.

 

البته در حال حاضر صنایع مختلفی وارد همکاری مشترک شده‌اند و سرمایه‌گذاری‌هایی روی تحقیق و توسعه این ماده انجام داده‌اند که این کار موجب خلق فرصت‌های جدید در آینده نزدیک خواهد شد. کامپوزیت، حسگری، تحقیق و توسعه، ذخیره‌سازی انرژی، جوهر و افزودنی‌های پلیمر از جمله کاربرد‌های مهم گرافن در بازار هستند. دو سوم از سهم بازار به تحقیق و توسعه تعلق دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو گرافن کامپوزیت شرکت های گرافنی شرکت های گرافن تحقیق و توسعه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۸۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست

یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک ۶۰ هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدود‌ها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست. - اخبار اقتصادی -

مرتضی افقه استاد اقتصاد و کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه اقتصاد کشور به میزان فروش نفت؛ ارتباطات خارجی و مسائل سیاسی وابسته است، اظهارداشت: هر تحول سیاسی که منجر به تغییر در روابط خارجی و تجارت شود بر بازار ارز اثر می‌گذارد.

قدرت نظامی پشتوانه ثبات اقتصاد/ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار



وی افزود: درگیری‌های سیاسی ایران و همچنین تنش‌های منطقه باعث افزایش انتظارات تورمی و در نهایت رشد نرخ ارز شد؛ اما زمانی که مردم و فعالین اقتصادی از کاهش تنش و شوک‌ها سیاسی اطمینان پیدا کردند نرخ ارز روند نزولی خود را آغاز کرد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی اظهار داشت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک 60 هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدود‌ها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست.

وی افزود: افزایش یا کاهش نرخ ارز در بلند مدت به احتمال وقوع یا عدم وقوع شوک‌های سیاسی بستگی دارد، البته خوشبختانه طبق گزارش‌های اعلام شده از سوی مراجع رسمی فروش نفت افزایش یافته؛ بنابراین دست بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز باز است.

افقه بیان کرد: بانک مرکزی در سمت عرضه با مشکلی مواجه نیست؛ بنابراین می‌تواند سیاست‌های مناسبی را در بازار ارز اتخاذ کند؛ البته هم‌اکنون نیز با اقدامات خوب بازارساز و کاهش تنش‌های سیاسی شاهد اُفت قیمت دلار هستیم.

این استاد دانشگاه درباره نقش دلالان و سفته بازان در افزایش نرخ ارز در یک ماه گذشته گفت: زمینه فعالیت سفته بازان و سوداگران با رخ دادن تنش و شوک‌های سیاسی بیشتر می‌شود یعنی زمانی که ایران با مسائل سیاسی رو به رو است عده‌ای از این فضا برای دلالی و بالا بردن نرخ ارز به منظور به دست‌آوردن عایدی استفاده می‌کنند؛ بنابراین مردم باید دقت کافی داشته باشند تا گرفتار این بازی‌های مقطعی نشده و متضرر نشوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها