Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: باید مشکلات و موانع پیش‌روی ازدواج جوانان از سوی مسئولان و خانواده‌ها حل شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سنندج‌، معصومه حکیمیان، معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور در همایش بزرگ حجاب و عفاف و تجمع مدافعان حریم خانواده که در پارک آی‌تی این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: ازدواج به وجودآورنده رابطه‌ها و آغازگر زندگی مشترک است که باید حرمت زن و مرد حفظ و فرزندانی در آن خانه تربیت شوند که آینده‌ساز برای ایران و تمدن‌ساز جهان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اذعان به اینکه سال‌هاست به دلیل برخی گرفتاری‌ها داشتن خانواده‌های پایدار و سعادتمند برای ما در حد آرزو مانده است، گفت: باید طوری زندگی کنیم که به مکارم و محاسن اخلاقی اهتمام و سعادت دنیا و آخرت را با هم داشته باشیم چراکه مدت عمر انسان نامعلوم بوده و هر طلوعی را که دیدیم معلوم نیست غروبش را ببینیم.

معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اینکه وجود 14 میلیون جوان مجرد در حکومت اسلامی به هیچ وجه برازنده کشور نیست، تصریح کرد: باید مشکلات و موانع پیش‌روی ازدواج جوانان از سوی مسئولان و خانواده‌ها حل شود چراکه مجردها نیز حق تجربه زندگی مشترک و  پدرشدن و یا مادرشدن را دارند.

وی بر ضرورت مسئولیت‌پذیری یکایک 80 میلیون ایرانی در برابر حل مشکلات فرهنگی-اجتماعی تأکید کرد و بیان داشت: در حوزه خانواده و داشتن خانواده‌ای خوشبخت در ایران 5 آرزوی بالارفتن آمار ازدواج، پایین آمدن آمار طلاق، افزایش جمعیت، دیده‌شدن حیا و عفت در رفتار و گفتار و پوشش‌ها و رخت بربستن اعتیاد از جامعه داریم.

حکیمیان با یادآوری اینکه دشمنان حجاب بانوان و بنیان خانواده‌های ایرانی را نشانه رفته‌اند، جنگ نرم را طولانی‌ترین، وسیع‌ترین و جهانی‌ترین جنگ دنیا از سوی بدخواهان دانست و خاطرنشان کرد: راه‌اندازی جنگ نرم توسط صهیونیست‌های شیطان‌پرست از گذشته‌های دور با تشکیل گروه‌های هفت نفره و شیوه‌نامه 24بندی به اجرا درآمده تا بدحجابی، رفتارهای غیراخلاقی، تولد فرزندان نامشروع، ربا و مصرف مشوربات الکلی و موادمخدر را در جامعه ترویج دهند.

معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور افزود: هم‌اکنون طراحی و پیاده‌سازی شیوه‌نامه جنگ نرم را در جای جای دنیا با شیوه‌های جدید می‌بینیم درحالی‌ که اثری از این شیوه‌ها از جمله برقراری ارتباط با شبکه‌های مجازی در زندگی خود صهیونیست‌ها دیده نمی‌شود، بنابراین باید بیش از پیش نسبت به تهدیدات و آسیب‌های این حوزه هوشیار باشیم.

وی با بیان اینکه دشمنان از طریق آسیب‌زدن به فرهنگ و پوشش و حجاب بانوان ایرانی قصد رسیدن به اهداف شوم خود را دارند، عنوان کرد: باید در جهت عشق ورزیدن به فرهنگ، ایجاد انگیزه حفظ فرهنگ در دل مردم و ایجاد باور تلاش در بین جوانان برای ساختن کشور بیشتر کار شود.

معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان جلوگیری از اجرای پروژه‌های صهیونیستی و رواج بی‌عفتی و بدحجابی در کشور را بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی خواند و به زمینه شکل‌گیری قتل‌عام مسجد گوهرشاد اشاره و خاطرنشان کرد: در 21 تیرماه سال 1314 دو هزار مرد غیرتمند ایرانی در مسجد گوهرشاد به خاطر نه گفتن به توطئه صهیونیستی کشف حجاب به خاک و خون کشیده شدند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان: حجاب و عفاف تنها مربوط به خانم‌ها نیستدبیر ستاد امر به‌ معروف استان کردستان: ارزش‌های دینی‌-اخلاقی در جامعه باید ترویج پیدا کند

وی با بیان اینکه دین ما از سیاست جدا نیست، اما سیاست‌زده هم نیست، اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی هجمه‌های متعددی را برای تغییر فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی وارد کرده‌اند که باید خانواده‌ها بیش از پیش مراقب فرزندانشان باشند.

حکیمیان جنگ نرم را حربه جدید دشمن در مقابل قدرت انقلاب اسلامی دانست و گفت: اکنون ایران نیازمند 80 میلیون شهید سلیمانی برای مقابله با جنگ نرم خانمان‌سوز و برانداز است چرا که از دست رفتن حیا و حریم عفت بین خانواده، افزایش طلاق و کاهش ازدواج برازنده جامعه ایرانی اسلامی نیست.

وی با بیان اینکه دشمنان شیطان‌صفت‌ و صهیونیسم منحوس‌ترین نقشه‌هایشان برای زنان است، یادآور شد: در واقع یک بانو هم به عنوان همسر و هم به عنوان مادر وجودش مقدس و نقش پررنگی در تحکیم بنیان خانواده ایفا می‌کند. 

معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور زنان کردستانی را سرآمد شیرزنان ایران در دفاع مقدس خواند و افزود: در زمان جنگ تحمیلی هزاران زن کُرد با ایستادگی در برابر دشمنان، غیرت زن ایرانی را به رخ جهانیان کشیدند، بنابراین اکنون نیز به مادران قوی، فهیم و توانمند نیاز داشته که فرزندانی سالم، سرآمد و فاخر را به جامعه تحویل دهند چرا که در حال حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی هستیم.

سرهنگ حسن عسگری، فرمانده سپاه شهرستان سنندج نیز در این همایش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک آغاز هفته حجاب و عفاف به همه بانوان کردستانی اظهار داشت: حجاب و حیا لازم و ملزوم یکدیگرند و نهادینه­ کردن مقوله حجاب و فرهنگ­‌سازی موضوع عفت و پاک­دامنی در جامعه به این مفهوم است که بتوان این وجه­ آشکار اخلاقی و کرامت انسانی را در جامعه نشر و گسترش داد. 

وی با بیان اینکه حجاب به عنوان پوشش بیرونی و عفاف به عنوان پوشش درونی ویژه خواهران و برادران است، افزود: حجاب تنها برای زنان نیست، بی‌تردید مردان با ایمان و با حیایی که نگاه خود را از نامحرمان فرو می‌بندند، زمینه‌ای را فراهم آورده تا زنان به حجاب و عفاف خود بیشتر ترغیب شوند.

فرمانده سپاه شهرستان سنندج با اشاره به اینکمه اسلام هم برای مردان و هم برای زنان در زمینه رعایت حدود اخلاقی برنامه دارد، تصریح کرد: فرهنگ حجاب و عفاف باید صورت ارزشی در جامعه گسترش یابد و همه با هم در برابر این فریضه احساس مسئولیت کنیم.

انتهای پیام/486/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انقلاب اسلامی حجاب و عفاف خانواده ها جنگ نرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۸۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی

ما در جامعه امروزی، مادران بی‌شماری را می‌یابیم که نگران تربیت معنوی فرزندان خود، آنها را تحت آموزش‌های مختلف از این جلسه به آن جلسه و از این معلم به آن معلم می‌برند! درحالیکه الگوی اصلی در مقابل چشمان کودکان، در حقیقت خودشان هستند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، وقتی از معنویت سخن به میان می‌آید، گذر از زَبَدی که ناپایدار است و رسیدن به مغز و اصل چیزی که نفع واقعی انسان را در بر دارد، متبادر به ذهن می‌شود. در حقیقت معنویت تلاشی برای وانهادن ادراکات غیرواقعی و درک‌ زندگی واقعی است. تلاشی که به زندگی جهت می‌دهد، برای آن هدف تعیین می‌کند و مسیر انسان را به سوی تکامل رهبری می‌کند.

اما نقش زنان در معنویت‌بخشی به زندگی چیست؟ چگونه زنان می‌توانند هم به زندگی خود و هم به اجتماع کوچک (خانواده) و اجتماع بزرگ (جامعه) معنا بخشند؟

خبرگزاری تسنیم در گفت‌وگو با دکتر مژگان خان‌بابا، مشاور امور بانوان معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاد دانشگاه جامعه المصطفی العالمیه، به بررسی نقش زنان در معنویت‌بخشی به زندگی پرداخته است.

معنویت؛ تلاشی برای درک‌ زندگی واقعی

«معنوی و معنویت» منسوب به معنا، غالباً در مقابل ظاهری، مادی و صوری به کار می‌رود. واژه «معنویت» را شاید بتوان با این آیه قرآن به خوبی بیان کرد: «كَذَلِكَ یضْرِبُ اللَّهُ الْحَقَّ وَالْبَاطِلَ فَأَمَّا الزَّبَدُ فَیذْهَبُ جُفَاءً وَأَمَّا مَا ینفَعُ النَّاسَ فَیمْكُثُ فِی الْأَرْضِ» (سوره رعد؛ آیه 17) در این آیه حق ثابت و ماندنی، و باطل همچون کف روی آب، ناپایدار و زوال‌پذیر معرفی شده است. این آیه می‌تواند مقایسه ظاهر و معنا باشد.

وقتی از معنویت سخن به میان می‌آید، گذر از زَبَدی که ناپایدار است و رسیدن به مغز و اصل چیزی که نفع واقعی انسان را در بر دارد، متبادر به ذهن می‌شود. در حقیقت معنویت تلاشی برای وانهادن ادراکات غیرواقعی و درک‌ زندگی واقعی است. تلاشی که به زندگی جهت می‌دهد، برای آن هدف تعیین می‌کند و مسیر انسان را به سوی تکامل رهبری می‌کند.

اما نقش زنان در معنویت‌بخشی به زندگی چیست؟ چگونه زنان می‌توانند هم به زندگی خود و هم به اجتماع کوچک (خانواده) و اجتماع بزرگ (جامعه) معنا بخشند؟

آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی

نقش زنان در معنویت‌بخشی به زندگی

برای رسیدن به پاسخ این سؤالات، کافی است تنها به یکی از روایات قرآنی، آن هم روایتی که تنها در آن روایت، نام زنی به صراحت آمده است، مراجعه کنیم. داستان حضرت مریم بنت عمران، یکی از چهار زن برگزیده عالم که مادرش پس از وضع حمل از اینکه دختری زاده، نگران است: «وَ لَیسَ الذَّکَرُ کَالاُنثَی» (آل عمران/ آیه 36)

اما همین دختر چنان به تربیت معنوی خود مشغول می‌شود و از خود آغاز می‌کند که سرمشق و الگوی پیامبر خدا می‌گردد: «کُلَّمَا دَخَلَ عَلَیهَا زَکَرَیَّا المِحرابَ وَجَدَ عِندَهَا رِزقًا» (همان سوره/ آیه 37) پیامبری که خود متصل به منبع وحی است، می‌پرسد: «یَا مَریمُ اَنَّی لَکِ هَذَا» (همان آیه).

شاید این بخش از آیه همان حلقه مفقوده در جامعه زنان امروزی باشد. ما در جامعه امروزی، مادران بی‌شماری را می‌یابیم که نگران تربیت معنوی فرزندان خود، آنها را تحت آموزش‌های مختلف از این جلسه به آن جلسه و از این معلم به آن معلم می‌برند! درحالیکه الگوی اصلی در مقابل چشمان کودکان، درحقیقت خودشان هستند.

آنها غافل از اینکه شبانه‌روز توسط فرزندانشان رصد می‌شوند و فرزندان آنها با چشمانی تیزبین الگوهای زندگی خود را در مادران خود جستجو می‌کنند، به جای پرداختن به رشد معنوی خود، فرزندان را به دست کسان دیگری، خواسته یا ناخواسته می‌سپارند و از نقش اصلی خود در این فرایند کاملاً غافل می‌شوند: «یَا ایُّها الّذینَ آمَنُوا عَلیکُم اَنفُسَکم» (المائده/ 105)

در روایت حضرت مریم سلام الله علیها، هر بار حضرت زکریا علیه السلام نزد او می‌رود، رزقی می‌بیند: هر بار رزقی، یعنی هر بار ثمره و پاداش فعلی الهی متفاوت از دیروز و فردا.

سحر دانشور: حوزه زنان رسانه ندارد!
 

معنویت و معنابخشی یعنی پرهیز از تکرار و روزمرگی

معنویت و معنابخشی یعنی پرهیز از تکرار و روزمرگی: «مَنِ اِسْتَوَى یوْمَاهُ فَهُوَ مَغْبُونٌ» این الگو چنان تأثیرگذار است که پیامبر الهی را به حرکت درآورده، او را از ناامیدی از درگاه الهی که متناسب با شأن پیامبری‌اش نیست، به سوی امید «رَبِّ هَب لِی مِن لَدُنکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَة» (همان سوره/ آیه 38) و امیدبخشی : «وَ امرَاتِی عَاقِر» (همان سوره/ آیه 40) به حرکت درمی‌آورد.

آنچه که از زنان در جامعه امروزی انتظار می‌رود؛ یعنی توجه به معنویت و پرهیز از روزمرگی و معنابخشی به زندگی خود و اطرافیان (خانواده)، ایجاد شوق، پویایی، تحرک و نشاط معنوی در زندگی با متصل شدن به خالق هستی و ایجاد رابطه دوستی با تنها دوست اطمینان‌بخش و مطمئن: «الَّذِینَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» (الرعد/آیه 28)

سپس داستان از انحصار در خانواده و اطرافیان درآمده، خطاب آن جهانی می‌شود: «وَ إِذْ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ یا مَرْیمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصْطَفَاكِ عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِینَ» (همان سوره/آیه 42) رسالت مریمی که در واقع پیامبر نیست، از حوزه خانواده و عشیره به جهانیان گسترش می‌یابد.

این داستان، ذهن خواننده را به رسالت پیامبران بزرگ الهی و از جمله پیامبر بزرگ اسلام صلی الله علیه و آله نزدیک و منتقل می‌کند. آنجا که از حوزه عشیره و خانواده: «وَ أَنْذِرْ عَشِیرَتَكَ الْأَقْرَبِینَ» (الشعراء/ 214) و مخاطبینِ خاصِ«رِحْلَة الشِّتَاءِ وَالصَّیفِ» (قریش/آیه2) به دعوتی جهانی : «فَاصْدَعْ بِمَا تُؤْمَرُ وَأَعْرِضْ عَنِ الْمُشْرِكِینَ» (الحجر/ آیه 95) گسترش می‌یابد.

رسالت معنوی حضرت مریم سلام الله علیها از خود شروع می‌شود، به خانواده می‌رسد و از آنجا به خارج از خانواده و جهانیان منتقل می‌شود. این، نقش معنوی یک زن از نگاه قرآنی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • دشمنان برای رواج بی حیایی و بی عفتی در جامعه تلاش می کنند
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟