Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف، دکتر سعید نمکی در حاشیه جلسه ستاد مقابله با کرونا در سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: مقرر شد کمبودهای استان سیستان و بلوچستان از آنچه خودمان و همچنین نیروهای مسلح در اختیار دارند را برطرف کنیم. خوشبختانه الان از نظر دارو، کیت آزمایشگاهی و تخت بیمارستانی، کمبودی وجود ندارد. 
 
وی افزود: همکاران ما در این استان، تخت هایی را فراهم کرده اند که هنوز مورد استفاده قرار نگرفته و اگر خدای ناکرده موج بیماری سنگین تر شد، این تخت ها مورد استفاده قرار می گیرد اما برآورد بنده این است که موج بیماری، کوتاه تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: برای بیمارستان های 540 تختخوابی چابهار، ایرانشهر و زاهدان تصمیماتی گرفتیم. ساخت مراکز درمان بستر در خیلی از شهرهای سیستان و بلوچستان را به سرعت به پایان برسانیم و مراکز درمان بستر مورد نیاز جدید را بسازیم. خوشبختانه راه اندازی دانشکده دندانپزشکی زابل هم پریروز تصویب شد. 
 
دکتر نمکی یادآور شد: مقرر شد که امکانات تجهیزاتی جدیدی را برای دانشگاه علوم پزشکی ارسال کنیم. منابعی را به سه دانشگاه علوم پزشکی این استان تزریق می کنیم و مقرر شد که کارانه پرستاران و زحمتکشان حوزه سلامت را یکی دو ماه، جلوتر بیاندازیم و در مجموع، کمک های قابل توجهی به این استان ارسال می شود. کارگروهی را تصویب کردیم که با مشارکت نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در مجلس، سند توسعه بهداشت و درمان این استان تهیه شود.
 
وی گفت: برآورد بنده این است که در اوج پیک بیماری در سیستان و بلوچستان قرار داریم و از هفته آینده،  شاهد کاهش قابل توجهی در میزان بیماران سرپایی باشیم البته هر قدر بیماران سرپایی بیشتر شوند، با تاخیر، بیماران بستری و همچنین مرگ و میرها را شاهد خواهیم بودیم و وقتی تعداد بیماران سرپایی کاهش پیدا کند، بعد از چندین هفته، بیماران بستری و مرگ و میر بیماران کاهش می یابد که زمان بر است. اگر مردم فاصله گذاری و پروتکل ها را به خوبی رعایت کنند، از چند روز آینده، نوید کاهش ابتلا به بیماری کووید19 را در سیستان و بلوچستان خواهیم داد.
 
وزیر بهداشت عنوان کرد: از 53 هزار نیروی استخدامی در وزارت بهداشت، تعداد قابل توجهی به استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است ضمن اینکه به سه دانشگاه علوم پزشکی این استان اعلام کردیم که برای راه اندازی مراکز جدید بهداشتی و درمانی، هر قدر نیرو مورد نیاز باشد، مجوز آن را خواهیم داد و نیروی متخصص هم که در مردادماه توزیع می شود، به اندازه کافی توسط معاونت درمان وزارت بهداشت برای نقاط کمتر برخوردار سیستان و بلوچستان تامین خواهد شد. 
 
دکتر نمکی افزود: در تامین واکسن برای استان سیستان و بلوچستان هیچ مشکلی نداریم. این استان اولین استان کشور است که در آن واکسیناسیون افراد بالاتر از 50 سال شروع شده و هر قدر سرعت همکاران ما افزایش پیدا کند و حتی دو و سه شیفت، واکسن تزریق کنند، به تعداد کافی و بیشتر از حد نیاز را تامین می کنیم./

منبع: الف

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کامبیز نرماشیری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در جلسه تجلیل از استادان و معلمان واحد زاهدان ضمن تبریک روز معلم با اشاره به منزلت و جایگاه معلم در عرصه توسعه و تعالی جامعه، گفت: معلم با داشتن شغل انبیا الهی نقش مهم و اساسی در حوزه تعلیم و تربیت بر عهده دارد و در جامعه انسانى، اساسى‌ترین کار، تعلیم و تربیت است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های منابع انسانی و ظرفیت اساتید استان سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: انسان‌سازی یکی از رسالت‌های بنیادین معلم است که در تعالیم اسلامى هیچ چیز با آن برابرى نمى‌کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: مدرسه و دانشگاه کارخانه انسان‌سازی است و استاد و معلم با آموزش و پرورش استعدادها، بستر این موضوع را فراهم می‌آوردند.

نرماشیری با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی استادان استان سیستان و بلوچستان باید سمت بالفعل کردن ظرفیت‌های این استان گام برداشت، عنوان کرد: در این استان ظرفیت‌های بالقوه بسیاری برای اینکه به بالفعل تبدیل شود وجود دارد که دانشگاه می‌تواند با بهره‌مندی از اساتید متخصص و متعهد در این مهم، موفق عمل کند.

در بخش پایانی این مراسم از استادان منتخب، استاد مشاوران و اساتید فعال بسیجی تقدیر شد.

فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در مزار شهدای گمنام واحد زاهدان با این شهدای والامقام تجدیدمیثاق کرد.

در این مراسم خیرمقدم توسط فرزند شهید پودینه از دانش‌آموزان مدارس سمای دخترانه زاهدان انجام و سرود سلام فرمانده جدید توسط گروه سرود مدرسه دخترانه سما زاهدان اجرا شد.

از دیگر برنامه‌های انجام شده در سفر یک روزه معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد زاهدان، دیدار و نشست‌های صمیمی با استادان همیار فرهنگ، دانشجویان کانون‌ها، نشریات، تشکل‌ها و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و دیدار و گفت‌وگو با معلمان مدارس سما و حضور در مراسم تجلیل از مقام شامخ معلم در مدارس سمای زاهدان و همچنین دیدار با خانواده مرحوم علیرضا سرگلزایی هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و تسلیت و تقدیر از زحمات آن مرحوم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • سیستان بارانی شد
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها