Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ ایسنا نوشت: در پی صدور بخشنامه از سوی وزیر راه و شهرسازی درباره اعلام ممنوعیت تردد اتوبوس سازمان‌ها و نهادها در جاده‌ها، مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری اعلام کرد که پیش از حادثه‌ای که برای اتوبوس خبرنگاران رخ داد هم تردد اتوبوس‌های سازمان و دستگاه‌ها در جاده‌ها بدون داشتن کارت هوشمند و مجوز فعالیت از یک شرکت حمل و نقل ممنوع بود و وزیر بر آن تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود دو هفته پس از وقوع حادثه تلخ واژگونی اتوبوس خبرنگاران در حوالی نقده ارومیه که منجر به فوت دو خبرنگار محیط زیست ایسنا و ایرنا و زخمی شدن تعدادی دیگر از خبرنگاران شد، وزیر راه و شهرسازی در بخشنامه‌ای اعلام به همه وزارتخانه‌ها، استانداران، سازمان‌ها، ارگان‌ها و نهادهای نظامی و انتظامی ابلاغ کرد: «به دنبال واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران در تاریخ ۲ تیر ماه ۱۴۰۰ در محور روستایی بیگم‌قلعه شهرستان پیرانشهر در استان آذربایجان غربی با توجه به اینکه اتوبوس حادثه بدون رعایت مقررات مربوطه به حمل و نقل جاده‌ای مسافر عمومی (بدون صورت وضعیت و به صورت غیرمجاز) از جمله موارد زیر اقدام به جابه‌جایی مسافر در شبکه جاده‌ای برون‌شهری کرده است، ابلاغیه ای اعلام می شود.»

در ادامه این مکاتبه آمده است: هرگونه فعالیت در زمینه حمل و نقل عمومی بار و مسافر توسط دستگاه‌های دولتی، نظامی و انتظامی ممنوع است. در این بخشنامه صادر شده از سوی وزیر راه و شهرسازی تاکید شده که بر اساس ماده ۲۰۳ آئین‌نامه راهنمایی و رانندگیُ حمل مسافر با وسیله نقلیه‌ای که دارای پلاک شخصی است و بیشتر مجوز لازم برای جابه‌جایی مسافر از وزارت راه و شهرسازی یا شهرداری دریافت نکرده باشند ممنوع است مگر در شرایط اضطراری و با اجازه پلیس راه و یا راهنمایی و رانندگی.

و نهایتا در پایان این بخشنامه وزیر راه و شهرسازی تاکید کرده که «به منظور انتظام بیشتر و پیشگیری از بروز هرگونه حوادث مشابه بنا بر مصوبه نشست ۱۱۸ کمیسیون ایمنی راه‌های کشور مورخ ۵ تیر ماه ۱۴۰۰ و بخشنامه تاریخ ۷ اسفند ۹۶ ابلاغ می‌شود که «در محورهای برون‌شهری صرفا تردد اتوبوس‌های دارای پروانه فعالیت مجاز از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بلامانع است ضمناً تردد اتوبوس‌های تحت مالکیت وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، ارگان‌ها، دانشگاه‌ها، بخش‌های خصوصی و نهادهای نظامی و انتظامی به منظور جابه‌جایی مسافر و کارکنان خود و خانواده آنها در مسیرهای بین‌شهری ممنوع است»

اما نکته اینجاست که این ممنوعیت پیش از این وجود داشته است اما مجری برگزاری این تور رسانه‌ای یعنی سازمان محیط زیست از اجرای آن سر باز زده است چرا که داریوش باقر جوان –مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای- در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه آیا این ابلاغیه پیش از این وجود نداشته و پس از صدور آن از سوی وزیر راه و شهرسازی ممنوع شده است؟ اظهار کرد: این ممنوعیت پیش از این وجود داشت و وزیر و راه و شهرسازی با این ابلاغیه نظارت بر اجرای آن را تاکید کرد. وقتی تعدادی از عزیزان را به عنوان مسافر سوار بر اتوبوس می‌کنند قطعا باید چارچوب های لازم هم رعایت شود و در حادثه‌ای که برای خبرنگاران رخ داد نیز تردد با آن اتوبوس غیر قانونی بود.

وی افزود: تنها اتوبوس‌هایی که دارای کارت هوشمند از سازمان راهداری هستند و از شرکت حمل ونقل مجوز تردد دارند می‌توانند در جاده‌های کشور نسبت به جا به جایی مسافران اقدام کنند و بر این اساس هر اتوبوسی که این دو را با هم نداشته باشد اجازه عبور و مرور ندارد.

مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای داد: شاید یک اتوبوس مانند اتوبوس خبرنگاران کارت هوشمند فعال هم داشته باشد اما مجوزی از شرکت حمل و نقل نداشته باشد این اتوبوس هم مجاز به تردد در جاده‌ها نیست. اگر اتوبوسی پلاک شخصی یا عمومی باشد و تحت پوشش یک شرکت حمل و نقل نباشد هم در شمول این ممنوعیت قرار می‌گیرد.

باقرجوان تاکید کرد: مسلما سازمان راهداری از این به بعد نظارت خود را از طریق شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای تشدید خواهیم کرد تا هیچ اتوبوسی خارج از این ضوابط در جاده‌ها تردد نکند اما نظارت در محورهای مواصلاتی بر اجرای درست و دقیق این ابلاغیه بر عهده پلیس راه است که باید در این زمینه نظارت کند تا اتوبوسی خارج این چارچوب اجازه تردد نداشته باشد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 سازمان راهداری تصادف اتوبوس خبرنگاران اتوبوس خبرنگاران در ارومیه اتوبوس خبرنگاران ارومیه اتوبوس خبرنگاران سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 وزیر راه و شهرسازی اتوبوس خبرنگاران حمل و نقل جاده ای سازمان راهداری تردد اتوبوس جایی مسافر شرکت حمل جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است/ ترافیک صبحگاهی تهران چگونه بود؟

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ضمن تشریح وضعیت ترافیک صبحگاهی در معابر تهران اعلام کرد که ماموران پلیس راهور برای مدیریت ترافیک عصرگاهی نیز از آمادگی لازم برخوردارند.

سرهنگ اسماعیل احسان پور در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ترافیک صبحگاهی شهر تهران گفت: در رصدهای پلیسی مشخص شد که از حوالی ساعت ۶:۳۰ صبح امروز، ترافیک در بیشتر معابر پر تردد پایتخت آغاز شده است. این ترافیک از غرب، شرق و جنوب تهران به سمت مراکز و شمال شکل گرفته و در حال حاضر از حجم آن کاسته شده است. با این وجود با توجه به اینکه پیش‌بینی می‌شود از حدود ساعت ۱۷ ترافیک عصرگاهی آغاز شود، ماموران پلیس راهور از آمادگی لازم برای مدیریت ترافیک برخوردارند. لازم است مردم نیز از ترددهای غیرضروری با خودروی شخصی خود در ساعات پیک ترافیک خودداری کنند.

وی درباره معابر و بزرگراه‌های دارای بار ترافیک صبحگاهی نیز گفت:‌ در بزرگراه تهران - کرج، بزرگراه شهید سلیمانی در محدوده بزرگراه شهید صیاد شیرازی ، بزرگراه شهید بابایی محدوده خیابان نیروی زمینی، بزرگراه شهید زین الدین در محدوده صدف ، بزرگراه علامه جعفری در محدوده شقایق ، بزرگراه امام علی (ع) در محدوده جانبازان، بزرگراه شهید لشگری در محدوده شیشه مینا و رسالت قبل از پل سید خندان ترافیک پرحجم اما روان بود. 

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد:  در بزرگراه‌های شیخ فضل الله نوری در محدوده بزرگراه یادگار امام (ره )، بزرگراه شهید آبشناسان در محدوده سردار جنگل، بزرگراه شهید همت در محدوده جنت آباد ، بزرگراه شهید چمران در محدوده پارک نهج البلاغه ترافیک نیمه سنگین بود. همچنین در مسیر غرب به شرق خیابان آزادی در محدوده شهیدان، خیابان جانبازان در محدوده میدان میدان امام رضا (ع) نیز وضعیت مشابه گزارش شده است.

احسان‌پور افزود:‌ در مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید نواب صفوی از انتهای بزرگراه شهید چراغی تا ورودی تونل توحید، بزرگراه آیت‌الله سعیدی از میدان فتح تا میدان آزادی و بزرگراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در محدوده ستاری نیز ترافیک صبحگاهی نیمه سنگین بود.

وی با تاکید بر اینکه تردد موتورسیکلت از تونل‌های درون شهری ممنوع است، گفت: لازم است موتورسواران از تردد از داخل تونل‌های شهری پرهیز کنند. همچنین عابران پیاده نیز حتما از گذرگاه‌های مخصوص عابرپیاده تردد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • نصب توری بر روی تراشه‌های ریزشی کوه در محور کرج – کندوان
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • ثبت بیش از ۶۵ میلیون تردد در جاده‌های ایلام
  • تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است
  • تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است/ ترافیک صبحگاهی تهران چگونه بود؟
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی