Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، با دستیابی متخصصان ساوجی به فرمول مواد اولیه شیشه‌های فوق نازک و راه اندازی خط تولید این شیشه ایران به جمع ۵ کشور تولید شیشه فوق نازک دنیا پیوست.

متخصصان وصنعتگران گروه صنعتی تولید شیشه ساوه پس از عبور از مراحل یکساله مطالعاتی، طراحی خطوط تولید ودستیابی به فرمول مواد اولیه برای اولین بار در کشور موفق به تولید شیشه‌های فوق نازک شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی مدیر دپارتمان شیشه جام این گروه صنعتی گفت: تا پیش از این ۵ کشور آمریکا، آلمان، هند، ایتالیا وچین تولید کننده انحصاری شیشه نازک بود ند که با تولید این محصول در گروه صنعتی کاوه ایران از وارد کننده به صادر کننده این محصول تبدیل شده است.

رحیمی افزود: این شیشه‌ها در ضخامت یک، یک و ۲ دهم ویک و ۴ دهم میلیمتر تولید شده که در آینده نزدیک ضخامت تا ۵ دهم میلیمتر هم تولید خواهد شد.

او اضافه کرد: سالانه ۱۰ هزار تن از این شیشه‌ها در این کارخانه تولید می‌شود که ۴ برابر نیاز کشور است و صادرات این محصول به کشور هند آغاز شده است

عمده مصرف شیشه‌های فوق نازک در لام آزمایشگاهی (شیشه‌هایی که با ان نمونه را زیر میکروسکوپ می‌گذارند) است و مصارف دیگر آن در آیینه خودرو، ماشین آلات صنعتی و آینه کاری بنا‌ها و اماکن مذهبی صنعتی است.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید ملی شهرستان ساوه شیشه فوق نازک فوق نازک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۹۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال و بختیاری ، بهنام خسروی افزود: این شرکت با درجه دانش بنیان یک، سالانه ۴۰۰ هزار اکسل گروه خودروهای پژو را برای شرکت ایران خودرو تولید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دستگاه هیدرو فورمیک هم در همین شرکت ساخته شده گفت: در این روش قطعه‌های فلزی با فشار سیال تغییر حالت می‌دهند.

به گفته وی : برای این طرح نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

معاون امور صنایع صمت استان گفت: پس از تحریم ها، شرکت پژو فرانسه از تحویل مستقیم این قطعه خودداری کرد که صنعتگران شهرکرد با کمک دانشگاه صنعتی اصفهان، طی سه سال تحقیق و توسعه موفق به کسب دانش هیدرو فورمیک شدند.

گفتنی است، استفاده از مواد اولیه داخلی، ایجاد ارزش افزوده، قیمت به صرفه و کیفیت همتراز اروپا از مزیت‌های اکسل ایرانی است که سالانه مانع خروج حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور می‌شود. در دنیا این دانش نوین در صنایع هوا فضا و موشکی هم کاربرد بسیاری دارد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901618

دیگر خبرها

  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف