Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهوری تاکید کرد که طی سال‌های اخیر شاهد تغییر نگاه مدیران دولتی و دانشگاهی به موضوع ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و نرخ رشد خوبی در این حوزه هستیم.

سورنا ستاری سه‌شنبه ۲۲ تیرماه در حاشیه بازدید از پارک علم و فناوری فارس، وظیفه دولت را ایجاد زیرساخت برای ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌های نوآورانه و فناورانه دانست و قبول کرد که هنوز در این بخش کمبودهایی هم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری در عین حال خاطرنشان کرد که بخشی از کمبود زیرساخت، به دلیل پتانسیل بالای اقتصاد دانش‌بنیان بوده و یکی از مسائل مهم اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد زیست بوم دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

او افزود: هم تعداد شرکت‌ها و هم توسعه‌ای که در حوزه نوآوری رخ داده رشد و توسعه داشته و امید است که جهش خوبی امسال و سال آینده رخ دهد.

معاون رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه اتفاق خوب دیگر تغییر دیدگاه مدیران دولتی و دانشگاهیان به شرکت‌های دانش بنیان و فن‌آور است، گفت: دیدگاه مدیران دولتی و دانشگاهیان تغییر و جهت‌گیری به سمت این شرکت‌ها توسعه پیدا کرده است اما هنوز تا آنچه که مطلوب است، فاصله داریم.

ستاری ادامه داد: در استان فارس شرکت‌های زیادی در حال کار هستند و امروز این توسعه به شکلی است که در حوزه‌های دفاعی، نیازمندی‌ها از طریق این شرکت‌ها تامین می‌شود.

او با بیان اینکه کار دولت ایجاد زیرساخت است، عنوان کرد: با وجود تامین زیرساخت‌ها باز هم کمبودهایی وجود دارد و این به دلیل این است که پتانسیل اقتصاد دانش بنیان زیاد است اما مهم ایجاد زیست بوم دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهور با تاکید بر ورود و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیز گفت: این سرمایه‌گذاری می‌تواند تعداد شرکت‌های نوآور را بالا ببرد و اگر این اتفاق بیفتد ما نیز زیرساخت‌ها را توسعه می‌دهیم.

ستاری در خصوص جایگاه فارس در زمینه فناوری و نوآوری هم بیان کرد: با وجود رشدی که رخ داده اما فاصله وجود دارد و این فاصله دلایل متعددی دارد که یکی از آنها عقب ماندگی تاریخی در پارک علم و فناوری شیراز است.

او با بیان اینکه جهت‌گیری‌ها در استان فارس عوض شده است، عنوان کرد: دانشگاه‌های استان چه شیراز، علوم پزشکی و آزاد به این سمت حرکت می‌کنند و این خیلی مهم است چون تفکرات تغییر کرده و این مسئولیت ما را سنگین می‌کند.

ستاری گفت: تاکید داریم که پای پارک‌های علم و فناوری به سایر شهرهای فارس هم باز شود و یک چتر حمایتی نرم‌افزاری داشته باشد و تنها حضور سخت‌افزاری مطرح نیست بلکه باید در بحث نرم‌افزاری کل شهر را درگیر کند و زمانی موفق می‌شویم که کل استان درگیر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارک علم و فناوری فارس سورنا ستاری شرکت های دانش بنیان استانی علمی و آموزشی شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۱۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان