Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، در ابتدای این نشست، دکتر امیرحسین نادری مدیرعامل هلدینگ «ومعادن» توضیحات مبسوطی درباره وضعیت فعلی شرکت و طرح ها و برنامه های پیش رو ارائه نمود.

دکتر نادری چشم انداز شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات را تبدیل شدن به یکی از ۳ شرکت سرمایه گذاری تخصصی تا افق ۱۴۰۴ در کشور از منظر ارزش بازار اعلام کرد و افزود: ارزش کل پرتفوی بورسی و غیربورسی شرکت در حال حاضر بالغ بر ۱۲۳ هزارمیلیارد تومان بوده و سهم شرکتهای گروه در زنجیره فولاد کشور، بیش از ۶۵ درصد از تولید کنسانتره، ۴۰ درصد از تولید گندله، ۲۴ درصد از تولید آهن اسفنجی، ۱۲ درصد از فولاد خام و ۵ درصد از تولید محصولات فولادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سرمایه گذاری شرکتهای گروه در طرح های توسعه در بخش ارزی بالغ بر ۳ میلیارد یورو و در بخش ریالی ۱۹ هزار میلیارد تومان بوده است که نشان از توسعه محوری و پویایی مجموعه دارد. همچنین در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی طرح های بزرگ دیگری را در دست برنامه ریزی داریم که از میان آنان می توان ۲۵ پروژه در شرکت گل گهر مجموعا به ارزش ۲/۴ میلیارد یورو، ۱۴ پروژه در شرکت گهر زمین مجموعا به ارزش ۹/۲ میلیارد یورو و ۲۲ پروژه در شرکت چادرملو مجموعا به ارزش۸۰ هزار میلیارد تومان را برشمرد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در ادامه به مهمترین برنامه های این هلدینگ بزرگ معدنی و فولادی از جمله تملک داراییها و شرکتهای ارزنده در حال واگذاری از سوی دولت و نهادهای عمومی، تنوع بخشی به سبد محصولات متناسب با نیازها و الزامات بازارهای بین المللی و ورود شرکت سهامی عام پروژه محور (تجلی توسعه معادن و فلزات) به بازار سرمایه و جمع آوری منابع پروژه ها از این بازار خبر داد.

دکتر نادری همچنین گفت: در حوزه معدنی، توسعه فعالیتهای اکتشافی به منظور کشف معادن جدید و ارزشمند سنگ آهن و پلی متالها ، ایجاد ۴ شرکت معدنی، فلزی و غیرفلزی جهت تولید مواد معدنی با استفاده از روش های نوین ، تاسیس یک شرکت اکتشافی با مشارکت شرکتهای گروه، راه اندازی مابقی باتریهای شرکت کک طبس و تامین مواد اولیه آن و توسعه دانش فنی و تکنولوژیک گروه از طریق بهره گیری از توان دانشگاهها و مراکز پژوهشی، توسعه زیرساختها در بخش انرژی و حمل و نقل از برنامه های مهم مجموعه «ومعادن» است.

مدیرعامل «ومعادن» در پایان سخنان خود شماری از موارد درخواستی این مجموعه در حوزه های مختلف از جمله تامین مواد اولیه شرکت کک طبس، واگذاری اسکه بارکو، همکاری بیشتر ایمیدرو در واگذاری پهنه های اکتشافی و … را مطرح نمود.

رئیس هیأت عامل ایمیدرو و معاون وزیر صمت در ادامه این نشست ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات از آن به عنوان مجموعه ای توانمند و چابک یاد کرد و تدوین استراتژی مبتنی بر برنامه و زمانبندی را لازمه ادامه روند رو به رشد این شرکت دانست.

مهندس وجیه اله جعفری گفت: در حوزه اکتشاف با همکاری سازمانها و مراکز ذیربط حرکت وسیعی را شروع کرده ایم لیکن رسیدن به نتیجه مطلوب تنها با حضور دولت امکان پذیر نیست و لازم است در این خصوص همراهی و همکاری بخش های مختلف را داشته باشیم و حضور بیشتر شرکتهای بزرگ و موثری چون شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات را در حوزه اکتشاف ضروری می دانیم. این شرکتها نهایتا در قبال سرمایه گذاری و مشارکت خود از نتیجه اکتشافات سهم خواهند برد.

وی افزود: مناسب است هلدینگ «ومعادن» در زمینه سرمایه گذاری در معادن خارج از کشور و تأمین مواد اولیه از آن سوی مرزها وارد عمل شود. بعنوان مثال در موضوع سنگ آهن و طلای ونزوئلا پتانسیل خوبی برای ورود این مجموعه وجود دارد.

مهندس جعفری همچنین برای تأمین مواد اولیه کک طبس تا رسیدن به ظرفیت کامل تولید این کارخانه قول مساعدت داد.

در این نشست، شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات برای افزایش سهم خود در پروژه فولاد کردستان اعلام آمادگی کرد، مشروط بر آنکه مساعدت لازم در واگذاری پهنه ها برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز آن از سوی دولت فراهم شود.

پربیننده ترین دلایل رسوب کالا در گمرکات کشور / ۴میلیون تن نهاده در بنادر وجود دارد همکاری همه دستگاه ها در جهت تسریع در ترخیص کالاهای گمرکات / اتصال کلیه سامانه‌ها به سامانه جامع تجارت تا پایان تیرماه سیمان پس از سال ها از پیله قیمت گذاری خارج شد کالاهای ایرانی در مرز افغانستان فاسد می شود آزادسازی محدوده‌های معدنی و مطالبات فعالان معدنی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: توسعه معادن شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات درصد از تولید مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد