Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پروژه کارآزمایی بالینی این واکسن از اثربخشی ۹۱ درصدی آن در کارآزمایی بالینی فاز سوم خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر احسان مصطفوی مدیر پروژه کارآزمایی بالینی فاز سه واکسن کرونای مشترک ایران و کوبا گفت: بررسی تزریق ۲ دوز واکسن سوبرانا۲ (واکسن کرونا مشترک ایران و کوبا) به همراه با واکسن یادآور (دوز بوستر سوبراناپلاس) در کارآزمایی بالینی فاز سوم که در کوبا انجام شده، ۹۱ درصد اثربخشی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

واکسن کرونای مشترک ایران و کوبا در ایران به نام «پاستوکووک» و در کوبا با عنوان «سوبرانا» نامگذاری شده است. اثربخشی این واکسن علیه موارد شدید کرونا و نداشتن موارد فوتی ۱۰۰ درصد گزارش شده است. 

وی با اشاره به اینکه در ایران هم در کارآزمایی بالینی در دو شهر این واکسن سه دوزه بررسی می‌شود، افزود: نتایج اولیه کارآزمایی بالینی فاز سه این واکسن در ایران هم اوایل شهریور مشخص می‌شود.  

تکنولوژی تولید واکسن مشترک ایران و کوبا در حال انتقال است

مصطفوی با اشاره به اینکه تعامل خوب و سازنده‌ای با انستیتو فینلای کوبا برقرار شده است، گفت: تکنولوژی تولید واکسن‌هایی با پلتفرم پروتئین نوترکیب کنژوگه بر اساس قرارداد منعقدشده با انستیتو فینلای کوبا در حال انتقال به انستیتو پاستور ایران است.  

وی روند همکاری مشترک با انستیتو فینلای کوبا را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: دستیابی به این تکنولوژی تولید ما را قادر می‌سازد تا علاوه بر ساخت واکسن‌های کرونا و پنوموکوک، به تولید سایر واکسن‌ها با چنین پلتفرومی در آینده هم اقدام کنیم.

مصطفوی با اشاره به روند تولید واکسن پاستوکووک در داخل کشور اظهار امیدواری کرد که انستیتو پاستور ایران با افزایش ظرفیت تولیدی که در دستور کار دارد بتواند قسمتی از نیاز جامعه را برطرف و از دغدغه مردم بکاهد.

تزریق دوز یادآور واکسن پاستور به داوطلبان تا چند روز آینده به اتمام می‌رسد

وی بیان کرد: تمام داوطلبان مرحله سوم فاز انسانی واکسن پاستوکووک، ۲ دوز واکسن خود را تا آخر خرداد دریافت کردند، تزریق دوز یادآور یا همان دوز سوم که در ۲ شهر هدفگذاری شده بود، در زنجان به پایان رسیده و تا چند روز آینده در یزد هم به پایان می‌رسد.

مدیر پروژه کارآزمایی بالینی فاز سه واکسن کرونای مشترک ایران و کوبا، تعداد داوطلبان مرحله سوم کارآزمایی فاز۳ واکسن پاستوکووک را ۲۴ هزار نفر اعلام کرد و گفت: این مطالعه از ششم اردیبهشت در ۸ شهر کشور آغاز شده است.

مصطفوی با اشاره به اینکه این طرح مطالعاتی با پیشرفت خوبی در حال انجام است، اظهار کرد: تاکنون داوطلبان این طرح مطالعاتی دچار عوارض جدی ناشی از تزریق واکسن نشده‌اند.

بر اساس اظهارات مسئولان انستیتو پاستور ایران، مراحل اول و دوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا مشترک ایران و کوبا در کشور کوبا انجام شده و فاز سوم آن با اخذ مجوز از وزارت بهداشت در ایران تقریبا به پایان رسیده است.

داوطلبان مرحله سوم فاز انسانی پاستوکووک، ۲ دوز واکسن خود را تا آخر خرداد دریافت کردند، تزریق دوز یادآور یا همان دوز سوم که در ۲ شهر هدف‌گذاری شده بود در زنجان به پایان رسید و در یزد از هفته جاری آغاز شده و تا چند روز آینده با دریافت دوز یادآور توسط داوطلبان یزدی، تزریق دوز یادآور این واکسن هم به داوطلبان به پایان می‌رسد.

مرحله سوم کارآزمایی پاستوکووک با جمعیت ۲۴ هزار نفری از ششم اردیبهشت در ۸ شهر کشور آغاز شده و اکنون در حال اتمام کار خود است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن کارآزمایی بالینی فاز مشترک ایران و کوبا تزریق دوز یادآور واکسن کرونا مرحله سوم دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۸۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد