Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم‌زمان با حضور معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان، اولین محموله اوره از محصولات این شرکت برای صادرات به برزیل بارگیری شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، غلامعباس ترکی، معاونت نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور که به استان خوزستان سفر کرده عصر روز گذشته در شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان حضور یافت و از مراحل تولید محصول این مجتمع بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور همچنین در آیین جشن آغاز صادرات محصولات پتروشیمی مسجد سلیمان با بیان اینکه دستگاه قضائی در راستای تحقق اهداف و چشم‌اندازهای تعیین شده بر اساس شعار امسال، از صنایع مولد حمایت می‌کند، گفت: در 2 سال گذشته، با تلاش قوه قضائیه، بیش از 2 هزار کارگاه تولیدی که دچار چالش شده بودند؛ مجددا به چرخه تولید بازگشتند.

ترکی با تأکید بر اینکه راه پیشرفت و توسعه کشور از مسیر تولید و اشتغال می‌گذرد، افزود: بر همین اساس، در دستگاه قضائی وظیفه داریم از صنایع و فعالیت‌های تولیدی حمایت کنیم.

وی با اشاره به نام‌گذاری شعار سال‌های اخیر از سوی مقام معظم رهبری با محوریت حمایت از فعالیت‌های اقتصادی بیان کرد: فعالیت اقتصادی مفید باید دارای کار عالمانه و مجاهدانه باشد. به‌کارگیری فناوری‌های جدید و کارآمد و فعالیت خستگی‌ناپذیر در این حوزه، کار عالمانه و مجاهدانه محسوب می‌شود.

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور بهره‌برداری از پتروشیمی مسجدسلیمان را مصداق این کار عالمانه و مجاهدانه در حوزه اقتصادی عنوان کرد و گفت: استان خوزستان شایسته اقدامات ارزشمندی مانند احداث پتروشیمی مسجدسلیمان است که باعث کاهش محرومیت‌ها و رشد اقتصادی خواهد شد.

وی بهره‌وری بیشتر از پتروشیمی مسجدسلیمان را منوط به ایجاد صنایع پایین‌دستی آن عنوان کرد و گفت: در این زمینه حمایت‌های لازم از سوی سازمان بازرسی کل کشور و همچنین دستگاه قضائی انجام خواهد شد.

ترکی ادامه داد: صادرات محصولات تولیدی پتروشیمی مسجدسلیمان ابتدای راه در  این حوزه محسوب می‌شود و حتماً باید زمینه لازم برای تولید محصول بر اساس ظرفیت اسمی خطوط تولید فراهم شود.

معاون نظارت و بازرسی تولیدی سازمان بازرسی کل کشور به اختلافات پیش‌آمده بین سرمایه‌گذار بخش خصوصی و صندوق بازنشستگی کشور در زمینه راه‌اندازی این پروژه افزود: پتروشیمی مسجدسلیمان با 800 میلیون دلار سرمایه‌گذاری، علیرغم فراز و نشیب‌های پیش‌آمده در مدت زمان مناسبی احداث و شروع به کار کرده است.

وی به اشتغال مستقیم یک هزار و 500 نفر در این پتروشیمی اشاره کرد و گفت: قطعاً ایجاد زنجیره ارزش‌افزوده و صنایع پایین‌دستی این پتروشیمی می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتری منجر شود.

ترکی تصریح کرد: سازمان بازرسی کل کشور نیز در جهت رفع اختلافات سرمایه‌گذار بخش خصوصی و همچنین صندوق بازنشستگی کشور تلاش خواهد کرد.

معاون نظارت و بازرسی تولیدی سازمان بازرسی کل کشور همچنین بر ضرورت توجه پتروشیمی مسجدسلیمان به موضوع مسئولیت‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: محرومیت‌زدایی و توجه به رشد و شکوفایی استعداد جامعه پیرامون این صنعت همواره باید موردتوجه قرار گیرد تا باعث کاهش محرومیت‌های موجود شود.

بر اساس این گزارش؛ صندوق بازنشستگی کشوری از سال 1395 اکثر سهام این مجتمع را خریداری کرده بود، اما به علت برخی مشکلات این مجتمع به بهره‌برداری نرسید که با ورود سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع این کارخانه از تاریخ ششم خردادماه سال جاری افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید و اکنون با حضور معاون امور تولیدی سازمان بازرسی اولین محصول صادراتی این واحد تولیدی بارگیری و برای صادرات به بندر ارسال شد.

مجتمع پتروشیمی مسجدسلیمان در محدوده 130 کیلومتری شمال شرقی اهواز، 30 کیلومتری شمال غربی شهر مسجدسلیمان و 11.5 کیلومتری جنوب رودخانه کارون قرار دارد. در حال حاضر 1600 نفر در این واحد تولیدی مشغول به‌کار هستند.

از نظر موقعیت جغرافیایی، این مجتمع پتروشیمی از طریق بندر امام خمینی(ره) در جنوب خوزستان به آب‌های آزاد بین‌المللی و از طریق راه‌آهن سراسری به ترکیه، اروپا و آسیای مرکزی دسترسی دارد.

گفتنی است؛ معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی که روز گذشته در رأس هیئتی از سازمان بازرسی کل کشور به استان خوزستان سفر کرده قرار است امروز موضوع ترخیص کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی از بندر و گمرک امام خمینی(ره) را با حضور مسئولان ذی‌ربط پیگیری کند.

میزان پیشرفت سامانه‌های مندرج در قانون مبارزه با قاچاق کالا در سازمان بازرسی بررسی شداستقرار بازرسان سازمان بازرسی در وزارت نیرو برای بررسی دلایل قطعی برق

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قوه قضائیه سازمان بازرسی قوه قضائیه سازمان بازرسی سازمان بازرسی کل کشور پتروشیمی مسجدسلیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۰۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها

محمدی مهدی برادران معاون وزیر نفت گفت: پیام نمایشگاه اکسپو در واقع توانمندی‌های صادراتی ایران بود. توانمندی‌هایی که باعث شد در شرایطی که دوست و دشمن احساس می‌کردند ما نمی‌توانیم این ظرفیت را بالفعل کنیم، اما ما این ظرفیت را عملیاتی کردیم و در کنار امنیت و اقتدار کشور، فرصت‌های تجاری کشور را به نمایش گذاشتیم و به تعبیر یکی از غرفه داران «این وعده صادق ۲ بود که انجام شد.

برادران ادامه داد: من نمایشگاه‌های زیادی افتتاح کردم اما این نمایشگاه تنها رویدادی بود که هم غرفه داران راضی بودند و هم جلسات B۲B و مذاکرات زیاد و فشرده‌ای انجام شد؛ تاجران زیادی از شهرهایی همچون اصفهان و شیراز بازدید کردند.

او تصریح کرد:لازمه جهش تولید، جهش صادرات است به طوری که در ابتدای سال به ازای گروه‌های کالایی برنامه رشد تولید به همراه رشد صادرات تنظیم کردیم. امروز به ظرفیتی رسیده‌ایم که نیاز بیشتری به تولید محصول برای کشور نداریم بلکه اگر می‌خواهیم جهش تولید داشته باشیم باید نسبت به خلق محصول برای برای بازارهای جدید که عمدتاً بازارهای صادراتی هستند، اقدام کنیم. این گروه‌های کالایی مشخص شده است.

برادران  افزود: بهره وری بالاتر واحدهای موجود در حوزه صنایع، استفاده از ظرفیت تولید بدون کارخانه، نشان سپاری تجاری و… از جمله ظرفیت‌هایی است که می‌تواند به منجر به ارائه محصولات بهتر باشد.

معاون وزیر صمت در خصوص حواشی عکس خود  در برهی از رسانه های معاند گفت:بنده دیروز از غرفه لوازم خانگی بازدید کردم که این رسانه عکسی منتشر کرد که در قالب آن عکس فلان محصول آشپزخانه به نمایش گذاشته شده بود که از منظر این رسانه ارزش صادراتی نداشت!

او افزود:  این مساله نشان می‌دهد ما در مسیر درستی حرکت می‌کنیم. اگر این محصول به ایران قاچاق می‌شد ایرادی نداشت اما حالا که خودمان این محصول را صادر می‌کنیم مورد انتقاد قرار می‌گیریم. در واقع این مساله نشان می‌دهد که از خام فروشی در حال فاصله گرفتن هستیم و در حال صادرات کالاهای قاچاق پذیر هستیم.

معاون وزیر صمت گفت: اگر مسائل مربوط به حمل و نقل داخلی و خارجی حل نشود به توفیق نخواهیم رسید و باید حتماً مشکلات در این بخش حل شود یکی از موضوعات مورد تاکید غرفه داران این بود که دبیرخانه ایران اکسپو تعطیل نشود و مشکلات را به صورت مستمر دنبال کند.

او افزود: طی سال گذشته نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داریم پس در ادامه می‌توانیم به آمار بیشتری دست یابیم. در برخی از مذاکراتی که با هیأت‌های مقابل داشتیم و آمار را ارائه می‌کردیم طرف خارجی اعلام می‌کرد که آمارشان چند برابر است که نشان می‌دهد صادرات ایران در گمرکات آنها ثبت شده اما در گمرکات ما ثبت نشده که نشان می‌دهد کالا از مرزهای دیگر صادر شده، بنابراین آمار صادراتی ما از منظر آنها بالاتر بود.

برادران با بیان اینکه مبادلات تجاری را می‌توان حل کرد و استفاده از رمزارزها را می‌توان جدی تر در دستور کار قرار داد، گفت: رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه خواسته مجموعه بازرگانان ماست که باید در گروه کالایی خاص به ویژه گروه کالاهای نهایی از کشورهایی مثل عراق، پاکستان و افغانستان برداشته شود و ما باید پول خود را به رسمیت بشناسیم؛ اینکه کسی از ما با ریال خرید کند و ما بگوییم با دلار رفع تعهد ارزی کند، توهین به پول ملی ماست. باید در گروه کالایی خاص بازرگانان با اعمال شفافیت از کارخانجات خرید کنند.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: در حوزه استاندارد هم هنوز چالش‌هایی داریم. ما سختگیرانه عمل می‌کنیم که بعضاً مانع صادرات می‌شود بنابراین باید این چالش هم رفع شود چراکه استاندارد برخی کشورهای هدف پایین‌تر از سطح استانداردهای ماست.

او گفت: باید مناطق آزاد به سکوهای صادراتی تبدیل شوند اما هنوز در مدار حوزه قاچاق و واردات می‌چرخند باید تلاش کنیم رویکرد این مناطق، صادرات محور شود. همچنین کمک‌های شرکت کشتیرانی و بنادر به مجموعه ما کمک کند تا به اهداف خود در حوزه صادرات برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • توقیف محموله خوراک دامی قاچاق در پاوه
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • از ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود ۲ مکان باقیمانده که ... | ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم | آخرین وضعیت ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود | چند بازرس مجازند در ایران باشند؟
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در اصفهان
  • ارسال اولین محموله کمک چین به افغانستان
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در شهرضا
  • حضور ۱۲ واحد تولیدی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو