Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا امام جمعه و رئیس ستاد شئون فرهنگی مناسبت های مذهبی آستارا روز چهارشنبه در جلسه این ستاد در سالن اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان گفت: از حضرت آدم تا حضرت خاتم (ص) مهمترین پیام و رسالت انبیاء معرفی جانشین برحق پیامبر اسلام بوده است و غدیرخم عصاره رسالت انبیای الهی است.

حجت الاسلام کاظم حافظ نیا جشن های دهه امامت و ولایت و عید غدیرخم را مربوط به همه مسلمانان و انسان های آزاده دنیا دانست و افزود: با توجه به اینکه شهرستان آستارا از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز قرار دارد، بنا بر اهمیت غدیرخم باید با رعایت موازین بهداشتی برنامه های مرتبط برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از دستگاه های اداری خواست علاوه بر تزئین سر در ادارات و فضای عمومی شهرهای آستارا و لوندویل، با عوامل برنامه های دهه امامت و ولایت همکاری کنند و فعالان فضای مجازی و خبرنگاران نیز پیام بزرگ غدیرخم را در شبکه های اجتماعی تبیین و تشریح کنند.

حجت الاسلام محمد مهدی حبیبی رئیس اداره تبلیغات اسلامی آستارا نیز در این جلسه از آمادگی هیات امنای مساجد و محلات برای همکاری با ستاد گرامیداشت دهه امامت و ولایت توام با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی خبر داد.

فرمانده سپاه آستارا نیز همکاری دستگاه های اداری را برای برگزاری برنامه های این دهه خواستار شد و اجرای رژه خودرویی، برنامه های متناسب با فضای مجازی و استفاده از ظرفیت دانشگاه ها را در این خصوص پیشنهاد داد.

سرهنگ بهزاد قنبری گفت: برنامه یکشنبه های علوی که از سوی امام جمعه آستارا برای تبیین شخصیت مولا علی (ع) و ولایت و امامت در اداره ها پیشنهاد شده بود، متاسفانه به خوبی اجرا نشده است و مسئولان و مدیران در خصوص اجرای این برنامه اهتمام تمام داشته باشند.

عید قربان تا عید غدیرخم به نام دهه امامت و ولایت نامیده می شود.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده و حدود ۱۷ درصد جمعیت آن را اهل سنت تشکیل داده است.

برچسب‌ها آستارا ویروس کرونا جامعه مسلمانان عید سعید غدیرخم شعائر دینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا ویروس کرونا جامعه مسلمانان آستارا ویروس کرونا جامعه مسلمانان عید سعید غدیرخم شعائر دینی دهه امامت و ولایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • اعلام برنامه مسابقات چهار هفته پایانی لیگ یک فوتبال ایران
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • «حشاشین» روایتگر حسن صباح تروریست یا کلیددار بهشت؟
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • اجرای بیش از ۵۰ ویژه برنامه هفته عقیدتی سیاسی در آستارا
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن