Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  معاون درمان وزارت بهداشت در آیین گشایش این طرح ها گفت:‌ تجهیز بیمارستان های بزرگ پایتخت از محل تسهیلات بانک جهانی در دستور کار است و در همین راستا تعدادی دستگاه پیشرفته تشخیصی و آزمایشگاهی برای بیمارستان طالقانی در نظر گرفته شده است.

دکتر قاسم جان بابایی، روند توسعه زیرساخت های خدمت رسانی در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی طالقانی را مطلوب خواند و افزود:‌ در این بیمارستان مهمتر از راه اندازی MRI، ایجاد یک مرکز تصویربرداری جامع در بیمارستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص بازسازی و بهسازی فضای اورژانس بیمارستان، نیز اظهار داشت: این بخش به علت ماهیت خدمات و میزان مراجعه مردم نیاز به توجه و رسیدگی داشت که به بهترین نحو انجام شد.


به گزارش دانشگاه ع لوم پزشکی شهید بهشتی دکتر علیرضا زالی، رییس این دانشگاه نیز گفت: بیمارستان آیت الله طالقانی که موفق ترین بیمارستان ملحق شده به نظام آموزشی دانشگاه است، نیاز به توسعه، بهسازی و نوسازی دارد.

وی ادامه داد: این بیمارستان در کنار بخش های تخصصی از جمله پیوند مغز استخوان، پیوند کبد و درمان نازایی، از روزهای ابتدایی شیوع بحران، به بیماران کرونایی نیز خدمت رسانی می کرد و فعالیت در بخش های آن به طور مستمر ادامه دارد.

زالی توسعه زیرساخت ها و رفع کمبودهای منابع انسانی را از الزامات بیمارستان طالقانی اعلام کرد و افزود: استقرار پژوهشکده ها در این بیمارستان نیز منجر به تغییر مطالبات درمانی و ایجاد لیست انتظار شده است و برای رفع این چالش باید تلاش کرد.

رییس دانشگاه نیز از جذب بالغ بر ۸ میلیارد تومان از محل کمک های خیرین که بخش اعظمی از بودجه مورد نیاز بود، برای راه اندازی بخش مراقبت ویژه بیماران کرونایی و دستگاه تصویربرداری MRI  خبر داد.

 ظهر امروز مراسم افتتاح بخش مراقبت ویژه (ICU) و دستگاه تصویربرداری (MRI ) بیمارستان طالقانی با حضور معاون درمان وزارت بهداشت، برگزار شد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قاسم جان بابایی تصویربرداری پزشکی علیرضا زالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قاسم جان بابایی تصویربرداری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قاسم جان بابایی تصویربرداری پزشکی علیرضا زالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمارستان طالقانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند