Web Analytics Made Easy - Statcounter

قسمت دوم برنامه شب نشینی با گفت و شنود مجری با مخاطبان آغاز شد و پس از پخش تیزر برنامه محمد سلوکی به معرفی مهدی گوهری دوچرخه سوار طبیعت گرد و ایرانگرد به عنوان اولین مهمان برنامه پرداخت. این ایرانگرد نزدیک به 20 هزار کیلومتر از کشور را رکاب زده است.

به گزارش برنا؛ قسمت دوم برنامه شب نشینی با گفت و شنود مجری با مخاطبان آغاز شد و پس از پخش تیزر برنامه محمد سلوکی به معرفی مهدی گوهری دوچرخه سوار، طبیعت گرد و ایرانگرد به عنوان اولین مهمان برنامه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ایرانگرد نزدیک به 20 هزار کیلومتر از کشور را رکاب زده است.

مجرد هستم و 32 سال سن دارم. اصالتا اهل روستایی در دامنه آزاد کوه هستم اما تهران به دنیا آمده ام. همسایه نیما یوشیج هستم. تنوع اقلیمی ایران فوق العاده است. از 14 سال پیش به خاطر علاقه ام به طبیعت، کوهنوردی را شروع کردم یعنی تقریبا از 19 سالگی. آن موقع از دوچرخه به عنوان یک مهارت و وسیله برای کوهنوردی و تمرین استفاده می کردم اما حالا بسیاری از مناطق را باهم رفته ایم. بسیاری از کوه ها و دره های تهران را با دوچرخه گشته ام.

شغل اصلی من خبرنگاری در حوزه محیط زیست ؛ و دوچرخه سواری تفریح من است. در حادثه ای که برای خبرنگاران حوزه محیط زیست افتاد حضور داشتم و به خانواده های این عزیزان تسلیت می گویم. هنوز وضعیت جسمانی ام به دلیل آن حادثه به حالت عادی برنگشته است.

محیط زیست یک موضوع فانتزی نیست بلکه محل زندگی ما است و نبود آن تداوم حیات را غیر ممکن می کند. هرکس باید به نوبه خود حفظ محیط زیست را جدی بگیرد. هر کدام از ما می توانیم گامی کوچک برداریم. مثلا من در حمل و نقل شهری از دوچرخه استفاده می کنم. اینکه در تهران و شهرهای بزرگ وضعیت دوچرخه سواری در حال ترویج است اتفاقی خوب است. امیدواریم مسئولان بیشتری را سوار بر دوچرخه ببینیم.

دوچرخه من مخصوص سفر در کوهستان است به همین دلیل سعی می کنیم به سبک ترین حالت از آن استفاده کنیم تا در ارتفاع ها به مشکل نخوریم و در نتیجه دوچرخه من جک نگهدارنده ندارد تا از وزن آن کاسته شود.

اگر بخواهیم توریست های دوچرخه سوار را وارد ایران کنیم در کشور بستر خوبی وجود دارد چون مردم برخورد بدی با دوچرخه سواران ندارند و واکنششان نسبت به این افراد خوب است. این موضوع می تواند به خوبی مسیر را برای گسترش سفر توریست های خارجی به ایران باز کند.

سفرهای ما عموما تک نفره نیست و به صورت تور و گروه های دوستانه به طبیعت می رویم. بعضی مواقع سفرها آمادگی جسمانی می خواهد برای همین ممکن است با توجه به سن و شرایط همسفران، برای برخی مناسب نباشد.

در بسیاری از سفرها ما مسیر را طی می کنیم و در مقصد به تفریح می پردازیم اما در دوچرخه سواری ما یاد میگیریم از سفر لذت ببریم و این دیدگاهی نو را در زندگی ایجاد می کند؛ دیدگاهی که به ما می آموزد : گاهی نباید بر روی هدف ها متمرکز شد بلکه باید از مسیر زندگی لذت برد.

برخی مواقع تجهیزاتی را نیاز داریم مثل کمپ برای اقامت در طبیعت و استفاده از آرامش آن و حتی گاهی تجهیزاتی را برای تهیه غذا با خود به همراه می بریم. سفر با دوچرخه اولین هزینه آن خرید دوچرخه و و لوازم آن است که ممکن است کمی گران قیمت باشد اما در سفرهایی که با این وسیله انجام می شود، هزینه حمل و نقل و اقامت را نداریم و سفری به شدت اقتصادی است.

رکوردهایی در این تفریح سالم وجود دارد مثلا یکی از دوچرخه سواران ایرانی از آفریقا تا نروژ را رکاب زده است اما بیشتر بحث استفاده از مسیر است. یک مسیری را در البرز مرکزی رکاب زدم و چیزهایی از مسیر را دیدم که قبلا نمی دیدم و فهمیدم چقدر مسیر لذت بخش تر از وقتی بوده که با ماشین از آن جا می گذشته ام. به طور کلی سفر با دوچرخه تجربه بسیار جذابی است.

در ادامه برنامه ضمن پخش تیزر معرفی جهانگیر الماسی، یکی از بازیگران قدیمی تلویزیون، ایشان توسط مجری برنامه به جایگاه دعوت شد.

این بازیگر نام آشنای کشورمان خاطراتش را این گونه آغاز کرد: در ماجرای سقوط دیوار برلین که گیتارش را از بالا پرت کرد آن جا بودم. طراح صحنه آن یک ایرانی بود. تلفیق هنر مدرن و سنتی در این برنامه خیلی حرف برای گفتن دارد.

در دوران کرونا داروهای سنتی و مدرن را باهم می خوردم و بسیار رعایت می کردیم و حالا هم هر دو دز واکسن را تزریق کرده ام. کرونا خیلی تلخ است اما تجربیات امروزمان به نفع آینده خواهد بود.

انتظار نداشتیم که در حادثه ای تلخ و اذیت کننده افرادی پیدا شوند که فقط به منافع فردی خود فکر کنند. زمانی که همه ماسک ها را گران کردند برخی از بازاریان و مردم و اهل قلم ضد تبلیغ کردند و مردم با چنین افرادی قهر کردند و بعد این حرکت باعث شد اقلام مورد نیاز برای مقابله با کرونا در دسترس مردم قرار بگیرد.

باید درباره جامعه بزرگترمان احساس مسئولیت کنیم و بدانیم که جامعه فردی ما متاثر از جامعه شخصی ما است و سلامت جامعه ما نیز تحت تاثیر مستقیم سلامت فردی ما قرار دارد. شهرما خانه ما شعار واقعی است. باید مراقب اطرافمان باشیم و به یکدیگر محبت کنیم. کرونا به ما آموخت که عمرها بسیار کوتاهتر از آن چیزی است که فکر می کنیم و کفن ها هم جیب ندارند.

روزانه 5 ساعت و نیم مطالعه می کنم هنگام صبحانه، ناهار و شام. برنامه مطالعاتی دارم. کتاب خواندن را از پدرم به یادگار دارم.

ناصر خسرو، سنایی و نظامی از حکمت ویژه ای برخوردار بوده اند، نظامی و سنایی که پدر علم رنگ ها در ادبیات فارسی بوده اند اما در برخی مقاطع توسط نسل جوان مورد غفلت واقع شده اند. اگر جوانان امروز، آموزه های این حکیمان بزرگ ایرانی را بیاموزند برای یک عمر زندگی‌شان کافی است.

درباره اینکه نقش های متفاوت و متناقضی را در زمان های مختلف بازی کرده ام باید بگویم که قبل از فیلم "هبوط" با خودم گفتم: "باورت نشود که این نقش ها تویی چون تو پر از اشکالی." برخی از افراد از مردم طلبکارند اما من همیشه می گویم خاک پای مردم هستم. به همین دلیل حس کردم باید چند نقش منفی بازی کنم و نفسم به این نقش های منفی نیاز دارد برای همین در فیلم هبوط نقش ابلیس را بازی کردم. بعد از آن پیشنهادی به من شد که با اشتیاق آن را قبول کردم ، افتخار من ایفای نقش امام حسین است که البته متاسفانه ناکام ماند، اما اثر آن هنوز بر روی من مانده است.

درباره بازیگری هم لازم است نکته ای را بگویم: حضور با بازیگری فرق دارد. وقتی کسی صرفا در عرصه بازی حضور می یابد دیگر عمق یابی شخصیت را اعمال نکرده و چیزی که خودش هست را ارائه کرده است این در حالی است که بازیگری صرفا حضور داشتن نیست بلکه بازیگری این است که بتوانی چیزی که خودت نیستی را بازی کنی و از پس آن بر بیایی.

گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» به تهیه کنندگی کاوه امیرجاوید و با اجرای محمد سلوکی از دوشنبه تا جمعه هر شب ساعت 23:30 بر روی آنتن زنده شبکه بین المللی جام جم می رود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: طبیعت ایران محیط زیست دوچرخه سواری خانواده حمل و نقل کوهستان وزن ماسک جامعه سلامت پدر ادبیات نسل جوان بازی خاک امام حسین جام جم تلویزیون مجری دوچرخه سوار ایرانگرد محمد سلوکی شب نشینی مهدی گوهری طبیعت گرد رکاب زده دوچرخه سوار محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است و قطعا تمام اکوسیستم‌ ها در حوزه محیط زیست مدیون داشتن زمینی پاک و خاکی پویا و حاصلخیز است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، حلیا سادات حسینی در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت  و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسلهای آینده اشاره کرد.

حسینی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی مانند توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن وعدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

وی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک را داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آبهای زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه صحبتهای خود به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم  و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان صحبتهایش به موضوع فرهنگ سازی و توانمندسازی شهروندان اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد که شش درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد، نباشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست