Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص آسیب شناسی زنده گفت: تغییرات خاصی در ناخن‌ها می‌تواند نمایانگر کمبود مواد مغذی و مشکلات سلامت دیگر مانند کم خونی، مسائل مرتبط با تیروئید و بسیاری بیماری‌های دیگر باشد.

به گزارش برنا؛ زهرا سجادی با اشاره به این‌که ناخن‌ها یکی از بخش‌هایی هستند که در صورتی که ما به بدن خود به خوبی رسیدگی نکنیم بسیار تحت تأثیر قرار می‌گیرند، اظهار کرد: هنگامی که مواد مغذی وارد بدن می‌شوند پوست، مو و ناخن‌ها آخرین بخش‌هایی هستند که آن‌ها را دریافت می‌کنند، در نتیجه مشکل در ناخن‌ها می تواند نشان دهنده مشکلی در بدن انسان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که بستر ناخن منطقه‌ای فوق حساس از پوست در انتهای انگشتان دست و انگشتان پاست و ناخن‌های دست و پا از آن محافظت می‌کنند زیرا از پروتئین کراتین شکل گرفته اند، تصریح کرد: اگرچه هر فردی دارای ناخن‌های منحصر به فرد است اما ناخن‌های سالم از ویژگی‌هایی مشابه مانند صافی، شفافی و این که به راحتی نمی شکنند، سود می‌برند، در صورتی که ناخن‌ها مواد مغذی کافی دریافت نکنند، آسیب پذیر شده و به راحتی صدمه می‌بینند.

سجادی عنوان کرد: تغییر در سبک زندگی، مصرف مواد غذایی سالم، دریافت ویتامین‌های ضروری، مکمل‌ها و غیره ازجمله کارهای ساده‌ای هستند که می‌توانید برای حفظ سلامت ناخن ها دنبال کنید.

این متخصص آسیب‌شناسی زنده با اشاره به این‌که ناخن‌های شکننده به دلیل کمبود رطوبت یا کمبود ویتامین B بیوتین ایجاد می‌شوند، افزود: به گفته کارشناسان، ما باید روزانه دو هزار میکروگرم بیوتین دریافت و اضافه بر این نیز باید روزانه هزار میلی گرم روغن ماهی مصرف کنیم تا رطوبت ناخن‌ها حفظ شود.

وی با اشاره به این‌که ناخن‌های نرم یا به سمت بالا خمیده شده به دلیل کمبود آهن ایجاد می‌شوند، بیان کرد: افرادی که از سطوح پایین آهن برخوردار هستند باید سه بار در روز ۳۲۵ میلی گرم سولفات آهن دریافت کنند.

سجادی افزود: ازجمله دیگر بیماری‌های ناخن می‌توان به برآمدگی‌های عمودی ناشی از افزایش سن، برآمدگی‌های افقی یا فرورفتگی‌ها، ناخن‌های زرد رنگ، قارچ و لکه‌های سفید اشاره کرد که هرکدام دلایل و راه درمان خود را دارد.

این متخصص آسیب‌شناسی زنده در پاسخ به این سؤال که چه زمانی باید نگران تغییرات ناخن‌ها شویم؟ عنوان کرد: هنگامی که علائم گفته شه در بالا با نشانه‌های دیگری مانند خستگی یا تنگی نفس گره می‌خورند می‌توانند نمایانگر مشکلات سلامت جدی‌تر باشند.

وی ادامه داد: برای مثال می‌تواند ناخن‌های زرد نشانه برونشیت مزمن، بستر ناخن آبی رنگ نشانه مشکلات گردش خون، بستر ناخن قرمز رنگ نشانه بیماری قلبی، بستر ناخن سفید رنگ نشانه بیماری کبد، خم شدن ناخن‌ها به سمت بالا نشانه بیماری تیروئید و ناخن‌های شکننده نشانه کم کاری یا پرکاری تیروئید باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مو بدن انسان پوست مواد غذایی سلامت ویتامین درمان مشکلات ناخن ناخن ها بستر ناخن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۵۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • واکنش هواداران استقلال به تغییرات این تیم | حال و هوای متفاوت طرفداران آبی ها در کمپ ناصر حجازی | تصاویر
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • علایم و نشانه‌های مالاریا چیست؟
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر