Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، پنجمین کنگره بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی با هدف معرفی ظرفیت‌های سلامت و گردشگری سلامت کشورهای اسلامی با حمایت وزارتخانه‌ها و تشکل‌های فعال در حوزه سلامت و گردشگری کشورها ۱۴ تا ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ در تهران برگزار می‌شود.

این کنگره با کسب تجارب برگزاری چهار دوره در سال‌های گذشته و تعاملات اجرایی موثر با بخش‌های خصوصی و تشکل‌های فعال حوزه گردشگری سلامت سایر کشورها در سال ۱۴۰۰ نسبت به دعوت و ارایه تسهیلات جهت حضور و مشارکت ۲۰۰ نفر از فعالان موثر بخش‌های خصوصی گردشگری سلامت، بیمارستان‌ها ،کلینیک‌ها مراکز درمانی، تشکل‌های فعال در حوزه گردشگری، هتل‌ها، شرکت‌های تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، فعالان حوزه تغذیه و گیاهان دارویی و همچنین استارت‌آپ‌های فعال در بخش های سلامت و گردشگری از کشورهای مختلف جهان اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری این رویداد بین المللی در حالی که ولی تیموری معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می گوید «۲۷ هزار نفر در سه ماهه نخست سال جاری در قالب گردشگری سلامت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به کشورمان سفر کردند» نشان می دهد با ظرفیت و جذابیتی که این شاخه گردشگری در ایران دارد و در دو دهه اخیر جایگاه خود را در بازار داخلی و بازار منطقه ای باز کرده می توان با راهبرد بازاریایی و تبلیغاتی هدفمند در حوزه کشورهای بازار هدف گردشگری، فرصت های ارزشمندی در کسب درآمد، ایجاد اشتغال و جذب سرمایه گذار در کشور ایجاد کرد.

بیشتر خدمات گردشگری سلامت توسط بخش خصوصی انجام می‌شود

نایب‌رییس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با بیان اینکه بیشتر خدمات گردشگری سلامت توسط بخش خصوصی انجام می‌شود؛ اظهار داشت: برای توسعه گردشگری و گردشگری سلامت، در کنار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش‌پزشکی، همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار بیایند و به صورت کامل از بخش خصوصی فعال و متخصص این حوزه حمایت و پشتیبانی کند.

محمدعلی محسنی‌بندپی گفت: این سال ها از بخش خصوصی غفلت شده است. در شرایط سخت تحریم و کرونا بخش خصوصی حوزه پزشکی برای حفظ منافع و بقای خود در بازار با هماهنگی کشورهای منطقه پنجمین کنگره بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی را برگزار می کند. این بخش وزارت میراث فرهنگی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را با خود همراه کرده است. اگر این رویداد به یکی از این وزارتخانه ها واگذار می شد برگزاری این رویداد با مشکل مواجه می شد.

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس افزود: پنجمین کنگره بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی یکی از رویدادهای مهم حوزه بهداشت و گردشگری است که در منطقه برگزار می شود، این کنگره و بخش خصوصی فعال در زمینه سلامت و گردشگری سلامت نیازمند توجه بیشتر، تقویت و حمایت همه مسئولان در دولت و مجلس است.

به جای تقویت گردشگری سلامت، پزشک متخصص صادر می‌کنیم

محسنی بندپی گفت: با همه سیاست‌های برخی  کشورها در حوزه سلامت، بهداشت و پزشکی که برای برتری در منطقه اجرا می‌کنند، ایران با تکیه بر داشته‌های درونی و واقعی و به اتکا دانشمندان و پزشکان خود در شاخه‌ها و رشته‌های مختلف، در رتبه نخست پزشکی در منطقه غرب آسیا قرار دارد، اما هنوز نتوانستیم بازار سلامت منطقه را در اختیار بگیریم.

متاسفانه بیشتر فارغ التحصیلان رشته های پزشکی ما از کشور خارج و به کشورهای همسایه مهاجرت می کنند. به جای آنکه گردشگر سلامت را به کشور جذب کنیم و این شاخه از گردشگری را توسعه داده و تقویت کنیم، پزشکان متخصص و کادر نخبه درمان خود را به کشورهای مختلف جهان صادر می کنیم و آنها به گردشگران این حوزه در کشورهای دیگر خدمات پزشکی و درمانی می دهند.

وی افزود: ما در کار گروهی بسیار ضعیف هستیم، به جای همکاری و همگرایی و ترکیب، استاد تجزیه و واگرایی هستیم. همه این نواقص مربوط به گردشگری و گردشگری سلامت نیست، توسعه این شاخه از گردشگری به سیاست‌های کلی، همه جامعه و نظام برنامه‌ریزی و مدیریت کشور بر می‌گردد.

تسهیل فعالیت بخش خصوصی در حوزه سلامت و گردشگری سلامت

محسنی بندپی به بازار مبتنی بر جمعیت ۶۵۰ میلیون نفری کشورهای منطقه اطراف ایران اشاره کرد و گفت: باید به ظرفیت ارزشمند این بازار بزرگ بیشتر توجه کنیم، پیش از کرونا بخشی از جامعه حدود ۸۵ میلیونی خود ما ترجیح می دانند پول خود را با سفر به کشورهای همسایه هزینه کنند، اگر درست برنامه ریزی و تبلغیات شود. اگر از این فرصت دوران کرونا برای بازبینی سیاست ها وبرنامه های استفاده شود، علاوه تقویت گردشگری داخلی، سهم بزرگی از تقاضای سفر به ایران را میان گردشگران خارجی برای پساکرونا می توان ایجاد کرد. 

نایب‌رییس فراکسیون گردشگری مجلس تصدی‌گری دولتی را از مهمترین مشکلات چهار دهه گذشته کشور دانست و گفت: همه دولت‌ها به اتکای درآمد تک‌محصولی نفتی، هرگز رقیبی برای خود تصور نکرده و هر کاری هم خواستند انجام داده‌اند. بخش دولتی ما باید فقط به وظایف حاکمیتی و نظارتی خود بپردازد، باید فعالیت بخش خصوصی در حوزه سلامت و گردشگری سلامت تسهیل شود؛ همه این مشکلات در حوزه برق و آب که امروز گرفتارش هستیم ناشی از همین نگاه تصدی‌گری تام است.

 دولت باید کمک کند بخش خصوصی حوزه سلامت و گردشگری سلامت به جایگاه و ظرفیت‌های واقعی خود برسند، البته نه اینکه در این بخش هم بنگاه‌های خصولتی ایجاد شود، دولت باید دخالت‌های خود را در ارائه خدمات گردشگری سلامت کاهش دهد تا بخش خصوصی واقعی به بالندگی برسد.

محسنی بندپی گفت: امروز در جهان بیشتر بار خدمات در بخش‌های مختلف به ویژه سلامت و گردشگری سلامت بر دوش بخش خصوصی و خاصیت بخش خصوصی این گونه است که اگر کوچکترین خلل در ارائه خدمات ایجاد شود بلافاصله سرویس دهنده دیگری جایگزین می‌شود. حال آنکه وقتی دولت این مسئولیت را به عهده می‌گیرد باید به نحو احسن خدمات رسانی کند، در صورتی که منابع ظرفیت محدود و مشکلات دولت بسیار است و اگر هم نقص و کندی داشته باشد، رقیبی ندارد که جایگزین شود.

نایب‌رییس فراکسیون گردشگری مجلس لزوم توسعه مناسبات بین المللی در گردشگری و گردشگری سلامت گفت: بخش خصوصی ایران در شاخه‌های مختلف گردشگری سلامت، هم ظرفیت دارد و هم توانمند است حتی در حوزه توان‌بخشی بسیار توانمندیم، ما نه تنها در بخش درمان، بلکه در آموزش و پژوهش پزشکی و بهداشتی هم رتبه اول را داریم. 

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس گفت: وزیر سلامت یکی از کشورهای همسایه که به ایران سفر کرده بود، اصلا گفتاردرمانی را نمی‌شناخت در صورتی که ما سال‌هاست دکترهای این رشته را تربیت می‌کنیم که می‌تواند ظرفیتی برای پذیرش دانشجوی خارجی باشد و پژوهش‌های بین‌المللی خوبی داشته باشیم.

پنجمین کنگره بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی/ ۱۴ تا ۱۶ شهریور

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، پنجمین کنگره بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی قرار بود ۲۲ تا ۲۴ تیر در تهران برگزار شود که با توجه به شرایط و وضعیت قرمز کرونایی در تهران این رویداد به شهریور موکول شد و با برنامه ریزی صورت گرفته این کنگره با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی مصوب و ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا از ۱۴ تا ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ در دو بخش حضوری و مجازی میزبان همه فعالان سلامت و گردشگری سلامت کشورهاست.

در پنجمین دوره کنگره بین المللی سلامت کشورهای اسلامی سعی شده با برگزاری نشست‌های تجاری متنوع و فراهم ساختن انتقال تجارب بین‌المللی علاوه بر تنظیم مذاکرات تجاری نسبت به کارگروه‌های آموزش‌ تخصصی هم برگزار شود.

برنامه‌های اجرایی این رویداد در ۳ بخش رویدادهای جانبی، نشست‌های تجاری، کارگاه‌ها و کارگروه‌های تخصصی و آموزشی، به شرح زیر برنامه ریزی شده است:

رویدادهای جانبی

دومین رویداد بین‌المللی معرفی فرصتهای سرمایه گذاری در استارت‌آپ‌های سلامت و گردشگری سلامت TSTARS

نمایشگاه خدمات و محصولات شرکت‌ها و فعالان حوزه سلامت و گردشگری سلامت

نشست های تجاری

دومین نشست تجاری فعالان سلامت و گردشگری سلامت جمهوری آذربایجان و کشورهای اسلامی

دومین نشست تجاری فعالان سلامت و گردشگری سلامت افغانستان و کشورهای اسلامی

کارگاه‌ها و کارگروه‌های تخصصی و آموزشی

پنل تخصصی گردشگری درمانی

پنل تخصصی گردشگری ورزشی

پنل تخصصی گردشگری طبیعی، تندرستی و غذا

پنل تخصصی تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی

پنل تخصصی تغذیه و غذای سالم

این کنگره با کسب تجارب سال‌های گذشته و تعاملات اجرایی موثر با بخش‌های خصوصی و تشکل‌های فعال حوزه گردشگری سلامت سایر کشورها در سال ۱۴۰۰ نسبت به دعوت و ارائه تسهیلات جهت حضور و مشارکت ۲۰۰ نفر از فعالان موثر بخش‌های خصوصی گردشگری سلامت، بیمارستان‌ها ،کلینیک‌ها مراکز درمانی، تشکل‌های فعال در حوزه گردشگری، هتل‌ها، شرکت‌های تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، فعالان حوزه تغذیه و گیاهان دارویی وهمچنین استارت‌آپ‌های فعال در بخش های سلامت و گردشگری از کشورهای مختلف جهان اقدام کرده است.

در این نشست سه روز فعالان و صاحب نظرانی از جمهوری آذربایجان، افغانستان، ارمنستان، امارات، ازبکستان، ترکیه، تاجیکستان، ترکمنستان، سوریه، عمان، عراق، قطر، قرقیزستان، قزاقستان، مالزی، مجارستان، هند، صربستان، اوکراین  حضور دارند که انتظار می رود این موضوع علاوه بر توسعه شبکه ارتباطی فعالان سلامت جهان اسلام به صورت ویژه مورد بهره‌برداری بخش‌های خصوصی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

با توجه به رقابت و فعالیت‌های جدی کشورهای پیشرو در حوزه سلامت جهت برندسازی ظرفیت‌های تخصصی به ویژه در پساکرونا انتظار می رود با مشارکت عمومی و نقش‌آفرینی موثر همه بخش‌های دولتی و خصوصی جلوه‌ای منحصر به فرد از توانمندی‌های بالقوه  ایران در حوزه سلامت ارائه و این رویداد منجر به توسعه روابط اقتصادی حوزه سلامت با سایر کشورهای اسلامی شود.

برچسب‌ها علی‌اصغر مونسان قرقیزستان تاجیکستان تهران ارمنستان سلامت ازبکستان ترکمنستان قزاقستان اوکراین گردشگری جمهوری اسلامی ایران چالوس افغانستان علی ‌اصغر مونسان جمهوری آذربایجان ولی تیموری عراق کلاردشت ولی تیموری ویروس کرونا سوریه مالزی صربستان ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علی اصغر مونسان قرقیزستان تاجیکستان علی اصغر مونسان قرقیزستان تاجیکستان تهران ارمنستان سلامت ازبکستان ترکمنستان قزاقستان اوکراین گردشگری جمهوری اسلامی ایران چالوس افغانستان علی اصغر مونسان جمهوری آذربایجان ولی تیموری عراق کلاردشت ولی تیموری ویروس کرونا سوریه مالزی صربستان ترکیه حوزه سلامت و گردشگری سلامت سلامت و گردشگری بخش های خصوصی حوزه سلامت تشکل های فعال حوزه گردشگری فعالان سلامت برنامه ریزی محسنی بندپی پنل تخصصی بخش خصوصی سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند

با صرف درست و هدفمند منابع و هزینه‌ها، احتمال ثمردهی و موفقیت استارت آپ‌ها افزایش یافته و با سرعت بیشتری شاهد تحولات فناورانه و رشد نوآوری در جزیره کیش خواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، درخصوص لزوم هدایت دقیق فعالان حوزه نوآوری در جزیره کیش، باید از بین حدود 2500 حوزه فناورانه موجود در کشور که برای آنها وقت و سرمایه صرف شده است، به سمت فناوری‌هایی پیش رفت که تنها در جزیره کیش امکان رشد و توسعه آنان وجود داشته باشد. این در حالی است که سرمایه‌گذاران هم به واسطه فرصت‌های قابل توجه کیش در این زمینه رغبت بیشتری جهت سرمایه‌گذاری پیدا خواهند کرد.‎

‎علیرضا فراهانی روز یکشنبه در نشستی در همین رابطه در خصوص زمینه‌های جذاب فعالیت نوآورانه در این جزیره، اظهار داشت: از جمله فناوری‌های نوآور که به سرعت می‌تواند در جزیره کیش توسعه یافته و به نتیجه برسد، حوزه‌هایی است که ارتباط مستقیم با دریا دارد. به عنوان مثال در حوزه شیلات می‌توان به بحث گیاهان و جانوران دریایی، دارویی و استحصال انرژی از امواج دریا اشاره کرد.

وی با تأکید بر اینکه نوآوری در جزیره کیش نیاز به شتاب و قدرت فزاینده دارد، تا توسعه و تحول در جزیره نمود بیشتری پیدا کند، افزود: از دیگر جذابیت‌های جزیره کیش برای نوآوری با قابلیت سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری است.گردشگری به عنوان یک مزیت جدی در کشور می‌تواند با چاشنی نوآوری همراه شده و در بخش‌های مختلف ازجمله گردشگری تفریحی و یا گردشگری سلامت فعالیت کند.

سرپرست مؤسسه علوم و فنون کیش تصریح کرد: از آنجا که کشور ما قابلیت ارائه خدمات باکیفیت و نسبتاً ارزان را در حوزه سلامت دارد، لذا اقبال بسیاری دربین کشورهای همسایه دارد، از این رو جزیره کیش با توجه به ظرفیت‌های خود می‌تواند شرایط حضور شرکت‌های نوآور در این حوزه را فراهم کرده و ضمن کمک به توسعه گردشگری، سلامت بازدهی زودهنگامی را نیز برای آنان به همراه داشته باشد.‎

فراهانی، حوزه انرژی را از دیگر ظرفیت‌های معرفی کیش به عنوان پایگاه نوآورانه دانست و گفت: منابع گازی و نفتی زیادی در کنار جزیره کیش تمرکز پیدا کرده است، که این امر می‌تواند یک امکان بی‌نظیر جهت حضور شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نو با قابلیت اشتغال‌زایی و خلق پول را فراهم آورد.‎ حوزه فناوری اطلاعات نیز از دیگر حوزه‌های دارای جذابیت و مزیت در بحث نوآوری است و ما در جزیره کیش می‌توانیم سرمایه‌گذاری و حمایت‌های جدی نیز از این حوزه داشته باشیم.

وی ابراز داشت: فعالیت در این حوزه برای شروع نیاز به سرمایه‌گذاری، تجهیزات و فضای خاصی جز فراهم بودن بستر ارتباطات و اینترنت نداشته، از این جهت جزیره به لحاظ شرایط آب و هوایی و آرامش ذاتی می‌تواند بستر خوبی جهت مستقر شدن فعالان حوزه فناوری اطلاعات از جمله هوش مصنوعی، نرم‌افزار، سرویس‌های ابری و سایر زمینه‌ها جهت رشد و توسعه این بخش باشد.

‎وی در خصوص خدمات و حمایت‌های مرکز نوآوری مؤسسه علوم و فنون کیش افزود: در حال حاضر این مرکز علاوه بر بحث تأمین محل کار برای این شرکت‌ها، می‌تواند خدمات مشاوره‌ای نیز در خصوص أخذ مجوز دانش‌بنیان، دریافت تسهیلات و حوزه تجاری‌سازی محصولات به آنان ارائه دهد.‎

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در برخورد با جنگ غزه در تاریخ ثبت خواهد شد
  • مصائب فلسطینیان خواهد گذشت، اما چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در تاریخ ثبت می‌شود
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز