Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، عظیم جوانمرد رئیس بیمارستان نبی اکرم زاهدان گفت: کرونا خیز دیگری در سیستان و بلوچستان برداشت که نیاز به مدیریت صحیح برای کنترل این بیماری داشتیم.

 رئیس بیمارستان نبی اکرم زاهدان بیان کرد: ۲۷ مرکز واکسیناسیون برای مبتلایان به کرونا در سیستان و بلوچستان با مشارکت بسیج جامعه پزشکی، سپاه سلمان و دانشگاه علوم پزشکی راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این موج جدید برای مهار ویروس کرونا و انواع بعدی آن دلتا و دلتا پلاس که ترکیبی از نوع انگلیسی و چینی هستند نیازمند چند فاکتور از جمله نیروی انسانی، تخت، اکسیژن و داروی مورد نیاز بودیم همچنین خدماتی که نیاز بیماران کرونایی در حین و بعد بستری است که باید تمامی آن‌ها مدنظر قرار می‌گرفت.

رئیس بیمارستان نبی اکرم (ص) زاهدان با تاکید بر اینکه پیشگیری و رعایت دستورالعمل ها  پایه اصلی جلوگیری از بیماری است خاطرنشان کرد: بر همین اساس بیمارستان ۷۶ تختخوابی نبی اکرم در سیستان و بلوچستان ابتدا تخت‌های مورد نیاز را از ۱۰ تا ۶۰ تخت برای خدمات دهی بهتر به بیماران کووید ۱۹ اضافه کرد و اکنون در اختیار آنان است.

وی ادامه داد: در اقدامی دیگر با اضافه کردن۲ دستگاه اکسیژن‌ساز ۶۰۰ لیتری ظرفیت اکسیژن بیمارستان که قبل از این ۳۵۰ لیتر در دقیقه بود به یک هزار و ۶۰۰ لیتر افزایش یافت و همچنین بخش دیالیز این مرکز درمانی راه‌اندازی شد تا بیماران کرونایی در صورت نیاز از بیمارستان خارج نشوند.

جوانمرد بیان کرد: راه‌اندازی بخش pcr و تست تشخیص مولکولی جامع و کامل دیگر اقدامی بود که در دستور کار قرار گرفت به گونه‌ای که این بخش دومین مرکز تست pcr در سیستان وبلوچستان به شمار می‌رود.

وی اظهارداشت: همچنین تامین تیم پزشکی و کادر مورد نیاز بیمارستان در این مدت در دستور کار قرار گرفت و بر این اساس متخصص داخلی، عفونی ریه و فوق تخصص قلب برای خدمات‌دهی بهتر و قابل قبول در بیمارستان بکارگیری شد تا نیاز به دریافت کمک از بیرون نداشته باشیم.

رئیس بیمارستان نبی اکرم (ص) زاهدان با تاکید بر اینکه بیمارستان ۷۶ تختخوابی نبی اکرم (ص) به طور کامل در اختیار بیماران کرونایی قرار دارد ادامه داد: به غیر از توزیع ماسک و اقلام بهداشتی و حفاظتی توسط قرارگاه قدس بین یگان‌ها و مکان‌هایی که نیاز داشتند چند کار دیگر در دستور کار قرار گرفت که با استعلام از دانشگاه علوم پزشکی نیاز‌ها را بررسی و حدود ۲۰۰ نیروی پزشکی از قسمت‌های مختلف سپاه در کشور فراخوان و به سیستان و بلوچستان اعزام شدند که هم‌اینک در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفته‌اند.

جوانمرد در راستای کمبود تخت و نگرانی شهروندان نیز خاطرنشان کرد: هم‌اینک سه بیمارستان سیار تخصصی در خدمت مردم از استان‌های کرمانشاه، کرمان و مشهد بوده و در حالت استندبای هستند تا از طرف علوم پزشکی و استاندار دستور فعالیت آن‌ها در هر نقطه مورد نیاز عملیاتی شود، بیمارستان‌فوق نیز از استان کرمانشاه مستقر و در خدمت مردم قرار دارد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا واکسن کرونا رئیس بیمارستان نبی اکرم سیستان و بلوچستان علوم پزشکی قرار گرفت مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • اجرای نمادین مناسک حج تمتع در سیستان و بلوچستان
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • امدادرسانی سپاه و‌ ارتش در سیل سیستان و بلوچستان
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)