Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کرمی شامگاه چهارشنبه در گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه قرار است ۱۰ هزار طرح توسط ستاد اجرایی فرمان امام در گیلان عملیاتی شود، اظهار کرد: ساخت ۴۱ مدرسه، ۵۱ مسکن برای اقشار کم‌درآمد دارای دو معلول و تکمیل ساختمانی برای درمان کودکان ناشنوا و آبرسانی به ۱۲ روستای استان از جمله برنامه‌های در دست اقدام ستاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام در گیلان ادامه داد: کمک به درمان زوج‌های نابارور روستایی، اعطای وام‌های خوداشتغالی، اعزام گروه‌های جهادی به روستاها، توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی و اهدای جهیزیه از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام در استان گیلان است.

وی با بیان اینکه اشتغالزایی برای هزار و ۵۰۰ نفر از مردم استان با سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد تومانی دنبال می‌شود، بیان کرد: سرمایه‌گذاری برای مشاغل خرد روستایی و سرمایه‌گذاری در طرح‌های دانش بنیان توسط ستاد اجرایی فرمان امام در گیلان نیز در دستور کار قرار دارد.

کرمی با اشاره به اینکه شرکت سبحان دارو در حوزه تولید داروهای اعصاب و روان جایگاه خاصی دارد، اضافه کرد: ثبت دارو در کشور اوکراین را در دست اقدام داریم که در صورت نتیجه دادن، اقدامی مهم در زمینه صادرات محصولات این شرکت دارویی به کشورهای دیگر محسوب می‌شود.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام در گیلان با بیان اینکه در سال گذشته هزار و ۸۰۰ وام اشتغالزایی برای روستاییان با محوریت اجتماعی پرداخت شد، افزود: قرار است امسال نیز ۱۲ هزار طرح در ۶۳ روستای گیلان اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه ۳۱۱ بیمار خاص در سال گذشته تحت پوشش ستاد اجرایی فرمان امام در گیلان بودند بیان کرد: تعدادی از بیماران نیز داروهای خود را به طور رایگان از ستاد دریافت می‌کنند.

کرمی با بیان اینکه قرار است در حوزه کسب و کارهای دانش بنیان اعتبار ۱۱ میلیارد تومانی از سوی این ستاد اختصاص یابد، گفت: یک قرارگاه جدید نوآوری را راه اندازی کرده و از ظرفیت نخبگان استان بهره می‌گیریم.

کد خبر 5258385

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد کرمی ستاد اجرایی فرمان امام ره شرکت دانش بنیان استان گیلان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا واکسن کرونا شیوع کرونا گرگان ایلام اردبیل اراک حجاب و عفاف سیستان و بلوچستان عکس استانها مجلس شورای اسلامی ستاد اجرایی فرمان امام در گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۹۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهیایی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: درآمد سرانه گلستان در دولت سیزدهم نصف میانگین کشوری بود که اکنون بیشتر شده و از رتبه چهارم یک پله ارتقا یافت. امید است بتوانیم سرمایه گذاری‌های بیشتری در استان جذب کنیم تا به میانگین کشوری برسیم.

وی افزود: اعتبارات استان گلستان تا قبل از دولت سیزدهم چهار هزار میلیارد تومان بود که این رقم در دولت سیزدهم به ۱۶ میلیارد تومان رسیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌های ما محسوب می‌شود، گفت: در استان هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام داشته‌ایم که این رقم به ۸۰۰ مورد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در سامانه منتاک استان‌ها پروژه‌های عمرانی و میزان اعتبارات خود را ثبت می‌کنند، افزود: در شهریور و بهمن سال گذشته گلستان توانست با ثبت اطلاعات خود در این سامانه رتبه پنج کشوری را به دست آورد.

وی یادآور شد: در سفر اول رئیس جمهور ۱۱۸ مصوبه با اعتبار ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیون تومان برای استان در نظر گرفته شد که از این مبلغ پنج هزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.

مهیایی اظهار کرد: در سفر دوم رئیس جمهور ۱۳۵ مصوبه با اعتبار ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در استان در نظر گرفته شد که ۲۵ میلیارد تومان به اعتبارات عمرانی استان اضافه شد.

وی پروژه خلیج را یکی از مهمترین پروژه‌های استان دانست و گفت: عملیات اجرایی این طرح کمتر از ۱۸ ماه به پایان رسید که اگر این اتفاق رخ نمی‌داد ۶۰ هزار هکتار از اراضی استان در معرض ریزگردها قرار می‌گرفت.

معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: تا پایان سال گذشته بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های آب و چهار هزار میلیارد تومان برای راه‌های استان اعتبار در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه استان گلستان دومین استان حادثه خیز کشور بود، یاد آورشد: با اقداماتی که انجام شد از ۹۵ نقطه حادثه خیز در استان به ۴۷ نقطه رسیدیم که این امر باعث شد ۵۸ درصد مرگ و میرها جاده‌ای استان کاهش یابد.

کد خبر 6100678

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد کارهای اجرایی کارخانه کاغذ زاگرس انجام شده است
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی