Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدرام اصلانی‌فر کارشناس سیاست‌گذاری حوزه سلامت در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس با بیان این که نباید با دید منفی به اهداف تولید واکسن نگاه کرد، گفت: تولید واکسن نه تنها در ایران بلکه در همه نقاط جهان و برای تمامی شرکت‌ها سود قابل توجهی را به دنبال خواهد داشت. چرا که بازار مصرف آن کل کشور و حتی سراسر جهان را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنابراین ورود شرکت‌ها به این بازار موضوع عجیبی نیست و آن‌ها به قصد کسب سود وارد این بازار می‌شوند. همانطور که شرکت‌های فایزر، آسترازنکا و دیگر شرکت‌ها سود قابل توجهی را از این بازار کسب کرده اند.

*بازار جهانی واکسن همه شرکت‌ها را برای پژوهش و سرمایه گذاری وسوسه می‌کند

اصلانی‌فر ادامه داد: اگر بنا باشد کل جمعیت 300 میلیون نفری آمریکا واکسینه شوند و هر کدام 2 دوز از واکسن فایزر که قیمتی معادل 15 دلار دارد را دریافت کنند، شرکت فایزر در یک سال 9 میلیارد دلار درآمد کسب خواهد کرد. بنابراین یک بازار 9میلیارد دلاری هر شرکتی را برای ورود به عرصه ساخت واکسن وسوسه می‌کند.

این کارشناس سیاست‌گذاری حوزه سلامت با اشاره به بازار 1.6 میلیارد دلاری واکسن در ایران گفت: کل بازار تجهیزات دارویی کشور کمتر از 2.5 میلیارد دلار است و بازار تولید واکسن در کشور، همان طور که سایر شرکت‌های جهان را به تولید واکسن ترغیب کرده است، شرکت‌های ایرانی را نیز به جهت کسب سود در کنار خدمت رسانی به مردم، به تولید واکسن ترغیب می‌کند.

*قرارداد رسمی با شرکت‌های تولیدکننده واکسن داخلی بسته نشده است

وی در واکنش به هجمه‌‌ها درباره پیش خرید واکسن‌های تولید داخل اظهار داشت: دولت هیچ برنامه‌ای برای پیش خرید واکسن‌های تولید داخل نداشته است و این اظهار نظرها صحت ندارد. شاید صحبت‌هایی درباره پیش خرید آن‌ها شده باشد اما قراردادی بین دولت و شرکت‌ها بسته نشده است.

اصلانی فر ادامه داد: در حال حاضر از کوواکس16 میلیون دوز واکسن خریداری و پول آن نیز پرداخت شده است اما این شرکت از ارائه واکسن سرباز می‌زند. همچنین واکسن‌های پیش‌خرید شده از هند نیز در گمرک این کشور مانده و به ایران ارسال نمی‌شود.

*هیچ شرکتی منتظر تأیید سازمان جهانی بهداشت (WHO) نماند

این کارشناس حوزه سلامت با بیان این که مجوز تزریق تمامی واکسن‌های تولید شده در جهان به صورت اضطراری صادر شده است، گفت: در این که نتایج آزمایش واکسن‌ها باید منتشر شود، شکی نیست اما انتظار برای تایید واکسن توسط WHO نیز درست نیست چرا که هیچ کدام از کشورهای تولیدکننده واکسن نیز منتظر تاییدیه این سازمان نمانده‌اند.

وی با بیان اینکه نباید پیش از تولید انبوه واکسن وعده دروغ به مردم داد، افزود: این وعده‌ها در شرایطی که واکسن‌های داخلی هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده و وارد زنجیره تأمین نشده است، انتظارات مردم را افزایش می‌دهد و در صورت عدم تحقق آن، مردم نسبت به نظام سلامت کشور بی‌اعتماد می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن دولت تولید پیش خرید واکسن تولید انبوه واکسن تولید واکسن پیش خرید واکسن ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۹۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو 
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • واکنش وزیر کشور درباره مفاد قرارداد شهرداری تهران با شرکت‌های چینی
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری