Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، در پی اقدام «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر و رئیس ائتلاف «سائرون» در پارلمان عراق در تحریم انتخابات پارلمانی فرارو که قرار است اکتبر آتی برگزار شود، ائتلاف «النصر» به ریاست «حیدر العبادی» واکنش نشان داد.

به نوشته پایگاه خبری «شفق نیوز»، ائتلاف النصر تاکید کرد که مخالف تحریم انتخابات است و مشارکت نیروها در انتخاباتی شفاف را تایید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«عقیل الردینی» عضو این ائتلاف طی بیاینه‌ای اعلام کرد: «ائتلاف النصر به ضرورت مشارکت کلیه گروه‌ها و نیروهای سیاسی، تایید صلاحیت شده در انتخابات آتی ایمان دارد و از رقابت انتخاباتی شفاف میان گروه‌های سیاسی حمایت می‌کند».

وی افزود: «ائتلاف النصر مخالف تحریم انتخابات آزاد و عادلانه است زیرا مشروعیت نظام سیاسی مرهون مشروعیت انتخابات است و اصلاح نظام ضروری است. ما امیدواریم که تمامی تلاش‌ها وقف اصلاح نظام و تحول و توسعه آن در راستای انتظارات و آرمانهای مردم شود».

 رهبر جریان صدر امروز در سخنرانی کوتاه تلویزیونی خود اعلام کرد که در انتخابات فرارو شرکت نمی‌کند و از هر کس که در دولت فعلی عراق یا دولت آینده مدعی وابستگی به وی شود، اعلام برائت می‌کند.

وی با انتقاد از نیروهای سیاسی عراق تصریح کرد که آنها «به دنبال قدرت، پول و سلاح هستند».

الصدر روند فعلی سیاست در عراق را تلاشی برای تحقیر ملت دانست و در خصوص تکرار سناریوی افغانستان و سوریه در عراق هشدار داد و در ادامه گفت که تمام افراد داخل دولت که قصور کرده یا مقصر هستند باید پاسخگوی کارهای خود باشند.

رهبر جریان صدر از ملت عراق خواست که از وطنشان «دربرابر فاسدان و سرسپردگان و دنبال‌کنندگان عادی‌سازی روابط با اسرائیل دفاع کنند» و عراق را به آنها نفروشند.

او افزود که از مسئولیت فرار نمی‌کند اما آن‌چه در عراق رخ می‌دهد «یک نقشه‌‌ شیطانی بین‌المللی برای آتش زدن عراق و ملت آن و  به ذلت کشیدن آن از بیم به قدرت رسیدن عاشقان اصلاح است که به عشق میهن با فساد مبارزه می‌کنند».

او در پایان آرزوی موفقیت در اجرای انتخابات کرد و گفت که امیدوار است طرفداران اصلاحات در آن به قدرت برسند و مفسدان کنار روند.

پس از این، «حسن الکعبی» نائب اول رئیس پارلمان عراق نیز با انتشار بیانیه‌ای کوتاه با اشاره به تبعیتش از مقتدی الصدر اعلام کرد که از نامزدی در انتخابات فرارو انصراف می‌دهد. 

سایر اعضای فراکسیون پارلمانی سائرون نیز یک به یک در حال اعلام انصراف از نامزدی برای انتخابات آتی هستند.

انتخابات پارلمانی عراق قرار است در دهم اکتبر (۱۸ مهر) پس از دو دوره تعویق برگزار شود و پس از آن دولت جدید کار خود را آغاز کند. پیش از این «مصطفی الکاظمی» نیز اعلام کرده بود که در انتخابات پارلمانی پیش رو نامزد نخواهد شد و تمام تلاش خود را برای اداره فعلی امور صرف می‌کند.

منبع: الف

کلیدواژه: تحریم انتخابات ائتلاف النصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم

ایسنا/گیلان معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه آنطور که در شأن رسانه بوده به رسانه نپرداختیم و توجه نکردیم، گفت: در جنگ روایت‌ها آنگونه که شایسته است به رسانه‌های‌مان توجه نکردیم و کاری انجام ندادیم لذا باید جبران کنیم و رسانه‌ها را جدی‌تر ببینیم.

محمد جلائی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «در مسیر انتخاب» و جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، با بیان اینکه اصحاب رسانه در یک کلام به عنوان رساننده پیام رسالت مهمی را بر عهده دارند، اظهار کرد: جشنواره رسانه‌ای «در مسیر انتخاب» فرصتی است تا از تلاش رسانه‌های استان در ایام برگزاری انتخابات و دعوت سرمایه‌های اجتماعی به مشارکت حداکثری پای صندوق‌های رای، تجلیل و قدردانی کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان افزود: نقش رسانه در بمباران اخبار و تحلیل‌ها و هجمه‌ رسانه‌های معاند که می‌توانست مانع مشارکت و حضور مردم در انتخابات شود، بسیار اثرگذار و مشهود بود.

جلائی گفت: به سبب تولیدات مختلف رسانه‌ای بالاترین مشارکت در آستارا با حضور ۷۲ درصدی مردم پای صندوق‌های رای رقم خورد و شهرستان تالش هم بیشترین انگیزه رقابتی را با ۶ داوطلب فعال در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی داشت.

معاون سیاسی استانداری گیلان بیان کرد: در شهرستان مرزی آستارا پویشی توسط یک فرد با نگاه ویژه راه افتاد که ۴۸ ساعت قبل از برگزاری انتخابات خیلی در دعوت و مشارکت مردم اثرگذار بود، در این پویش که به صورت کلیپ ۳ دقیقه‌ای تهیه شده بود اقشار مختلف با جملات «من رای می‌دهم برای وطنم، من رای می‌دهم برای آستارا، من رای می‌دهم برای حاج قاسم و غیره» علت حضور خود را عنوان می‌کردند و به همین دلیل آستارا شهر اول در مشارکت شد.

وی ادامه داد: اگر اینجا هستیم باید بدانیم آنچه که امروز اتفاق می‌افتد ثابت می‌کند رسانه در دو مسیر حکمت و موعظه حسنه در حرکت است؛ چرا کشورهای غربی حامی و دارنده رسانه با ابزار تمام عیار نتوانستند افکار عمومی را در حمایت از رژیم اشغالگر جذب کنند یا افکار عمومی را در خصوص فلسطین اقناع کنند زیرا در کنار حکمت، خرد و اندیشه، در نظر گرفتن عاطفه و احساس هم مهم است.

جلائی با اشاره به آیات ۵۴ و ۵۶ سوره زخرف بیان کرد: جلوه‌های دنیایی که امروز در محضر مدیا جلوه می‌کند در جهت تحقیر است، دشمنِ رسانه‌های با جهان بینی، رسانه‌هایی هستند که جامعه هدف‌شان را بدون در نظر گرفتن احساس تحقیر می‌کنند و زمینه پذیرش محتوای‌شان را باورمند می‌کنند. امروز در جهان فسادهای گوناگون را می‌بینید و رسانه‌هایی که در نکوهش ارزش‌ها، بی ارزشی را تبلیغ و ترویج می‌کنند و با این کار الگو و سرمشق جدید را معرفی می‌کنند مثلا اگر انسان پول زیاد نداشته باشد، اگر نتواند به زیباترین‌ها دست یابد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با تاکید بر اینکه در ملاک ارزش‌گذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران تقوا باید سرلوحه باشد، تصریح کرد: توجه به خوبی‌ها و ارزش‌ها در رسانه یک فن است و باید در تولید محتواها هوشیارانه عمل کنیم.

وی با بیان اینکه آنطور که در شأن رسانه بوده به رسانه نپرداخته‌ایم و توجه نکردیم، ادامه داد: در جنگ روایت‌ها و آنگونه که شایسته است به رسانه‌های‌مان توجه نکردیم و کاری انجام ندادیم لذا باید جبران کنیم.

جلائی یادآور شد: امروز رژیم اشغالگر قدس، آمریکا، انگلیس و فرانسه شکست خورده در حوزه مدیا هستند زیرا انسان‌ها امروز در دنیا یک رسانه شدند و موج آزادی‌خواهی فلسطین و حمایت از مردم مظلوم فلسطین در دنیا راه افتاده است.

معاون سیاسی استانداری گیلان با تاکید بر اینکه باید جلسات با جراید و اصحاب رسانه مستمر برگزار شود، گفت: آسیب‌هایی وجود دارد که رسانه باید شناسایی، تحلیل و بررسی کند و راهکار تخصصی ارائه دهد. رسانه باید به نواقص و کاستی‌ها ورود کند و حتی به صورت تخصصی به حوزه‌های مختلف عمران، انتخابات، راه، کشاورزی، تصادف، جمعیت، فرزندآوری و غیره بپردازد، پس باید رسانه‌ها را جدی‌تر ببینیم.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • شانا و جبهه پایداری در جستجوی ۳ کاندیدا /لیست مشترک قطعی شد؟
  • جلسه منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • نشست همفکری منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • نشست همدلی و همفکری منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می شود
  • پیشنهاد پایداری به شانا برای تکمیل لیست در دور دوم انتخابات
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم