Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، آمریکا در جدیدترین اقدام خود علیه چین، واردات تمامی کالا و خدمات تولید شده در منطقه سین کیانگ این کشور به خاک خود را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ مقامات آمریکا می‌گویند چین از اقلیت اویغور‌ها در کارگاه‌های کار اجباری استفاده می‌کند و بنابر قانون مصوبه سال ۱۹۳۰ آمریکا خرید و واردات کالا‌هایی که از این طریق و با نظام برده داری تولید شده باشد، غیرقانونی است مگر اینکه خلاف آن برای مقامات دولتی آمریکا ثابت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تصویب این قانون از این پس واردکنندگان در آمریکا نمی‌توانند کالا‌های چینی را به این کشور وارد کنند و اگر مواردی از تخلف در اجرای این قانون دیده شود تمام تبعاتش بر عهده بازرگانان و تجار است.

این لایحه قبل از اینکه در کاخ سفید و توسط جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا امضا شود باید در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب برسد. فعلاً زمان دقیقی برای اجرای این قانون از سوی مقامات آمریکایی ذکر نشده است.

مارکو روبیو، سناتور جمهوری خواه آمریکا که همراه با جف مرکلی، سناتور دموکرات پیش نویس این لایحه را به سنا ارائه دادند از مقامات این کشور خواستند در کمترین زمان ممکن آن را به تصویب برسانند.

مارکو روبیو در بیانیه‌ای درباره این لایحه گفت: ما به تجار و بازرگانانمان اجازه نمی‌دهیم با کشوری مانند چین روابط تجاری داشته باشند و کالا‌های آنها را خرید و فروش کنند.

مرکلی، سناتور دموکرات هم در بیانیه تاکید کرد: هیچ شرکت آمریکایی نباید از واردات کالا‌های چینی سود ببرد. هیچ مصرف کننده آمریکایی هم از این پس نباید اجازه داشته باشد کالا‌های چینی را خریداری کند.

نمایندگان هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات معتقدند این لایحه با استقبال مجلس نمایندگان در کمترین زمان ممکن به تصویب خواهد رسید.

پیشتر هم آمریکا واردات برخی محصولات چینی از جمله برخی محصولات کشاورزی، کالا‌های تولیدی و محصولاتی در حوزه فناوری مانند پنل‌های خورشیدی را به آمریکا ممنوع کرده بود. با این حال، این لایحه در صورت تصویب دامنه وسیعتری برای ممنوعیت کالا‌های چینی به آمریکا دارد.

دولت بایدن هم اعلام کرده هر گونه ارتباط غیرمستقیم با شبکه‌های تجاری و بازرگانی چین غیرقانونی است و مشمول مجازات خواهد شد.

پربیننده ترین آمریکا بخشی از تحریم های تجاری ایران را لغو کرد فیلمی از جنایت طالبان که جهان را تکان داد برترین تصاویر خبری ۲۴ ساعت گذشته برترین تصاویر خبری ۲۴ ساعت گذشته واکنش رابرت مالی به ادعای تلاش ایران برای آدم ربایی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چین و آمریکا کالا های چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند

تعداد زیادی از نمایندگان پارلمان عراق در واکنش به انتقاد آمریکا و غرب از تصویب قانون جرم‌انگاری همجنسگرایی، خواستار طرد سفیر آمریکا در بغداد شدند.

به گزارش مشرق، تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق در واکنش به دخالت‌های آمریکا و غرب در مساله تصویب قانون جرم‌انگاری همجنسگرایی در عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از این کشور شدند.

پارلمان عراق با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، امروز یکشنبه قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را با یک اصلاحیه که در آن مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر می‌دهد، به تصویب رساند.

طبق گزارش العهد، نمایندگان عراقی که تعداد آن‌ها بیش از ۶۱ نفر است در یادداشتی به وزارت خارجه کشورشان خواستار تغییر سفیر آمریکا در بغداد به دلیل دخالت های آشکارش در امور داخلی این کشور شدند.

آن‌ها تاکید کردند: دخالت‌های آمریکا و برخی نهاد ها و سفارت‌های غربی در امور داخلی عراق را نمی‌پذیریم. از دستگاه قضایی عراق می‌خواهیم که قانون جرم‌انگاری همجنسگرایی که به تازگی تصویب شد را اجرایی کند و تسلیم فشارها نشود.

این نمایندگان عراقی افزودند: تصویب قانون مبارزه با فحشا و همجنسگرایی موضعی شجاعانه از سوی پارلمان است. به محض اینکه این قانون تصویب شد صدای غربی ها در مخالفت با آن بلند شد.برخی سازمان‌های جامعه مدنی در عراق وابسته به آمریکا و غرب هستند و همجنسگرایی را تایید می کنند.

پیش از این «محمد جعفر الصدر» سفیر عراق در لندن در واکنش به اظهارات «دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس که از تصویب قانون جرم‌انگاری هم‌جنسگرایی در عراق انتقاد کرده است، در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: جناب وزیر شما بهتر است که نگران نسل‌کشی و نقض قوانین انسانی در غزه و خطر واقعی در شیوع چیزی باشید که با ماهیت انسانی و تمام ادیان در تضاد است.

وی نوشت: لطفا نصیحت‌هایتان را برای خودتان نگه دارید؛ ما مردمانی هستیم با هزاران سال تمدن و انسانیت.

دیگر خبرها

  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی