Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز پنجشنبه به نقل از دکتر مصطفی جعفری گزارش داد: علائم مرحله نخست ییماری شامل تب، لرز، ضعف شدید، بی اشتهایی، بدن درد، اسهال و استفراغ است و در این مرحله، علائم قفسه سینه مانند تنگی نفس و سرفه بارز نیست.
وی اضافه کرد: در زمانی که مرحله نخست طی می‌شود برخی بهبود علائم‌ها در فرد بیمار دیده می‌شود، اما در برخی بیماران از روز ششم شاهد علایم تنفسی هستیم که این موضوع برای برخی‌ها با تأخیر تا روز چهاردهم و برای افراد مسن‌تر دیرتر هم مشهود می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این پزشک متخصص داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: وقتی بیمار نیاز به تست حلق (پی.سی.آر)  پیدا می کند که با یک فرد شناخته شده مبتلا به کرونا در فاصله کمتر از ۲ متر و زمان بیشتر از ۱۰ دقیقه تماس داشته باشد.
جعفری ادامه داد: در زمانی که با فردی در ارتباط هستیم که مشکوک به کروناست اما از مثبت بودن وی اطلاعی نداریم باز هم باید تست حلق را بدهیم تا خیالمان راحت باشد که مشکلی نداریم و اگر هم مشکلی وجود دارد بلافاصله و بدون تأخیر رسیدگی شود.

۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام خدمات‌رسانی می‌شود.

بنا بر آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  ۲۰۱ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید ۱۹ طی۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، از روز گذشته (چهارشنبه) تا امروز ۲۴ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۳ هزار و ۶۵۵ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۲ هزار و ۵۵۲ نفر از آنها بستری شدند.

برچسب‌ها کرونا مشهد کووید-19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی علائم کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مشهد کووید 19 کرونا مشهد کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی علائم کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شهنام عسکرپور گفت: وزارت بهداشت با پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موافقت کرده است.

وی افزود: این موضوع در نامه دکتر ابوالفضل باقری‌فرد، معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت به دکتر محمد حسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اعلام شده است.

عسکرپور ادامه داد: بنا بر این نامه، طبق مصوبه بیست و هفتمین جلسه کمیته تطبیق و متناسب سازی برنامه‌های آموزشی برای دانشجویان بین‌المللی مصوب ۲۰ اسفندماه سال گذشته، پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری مطرح شد و با برگزاری این دوره، بر اساس برنامه آموزشی مصوب دبیرخانه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی موافقت شده است.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟