Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – اکرم شعبانی؛ بازارهای مالی ایالات متحده در اواسط هفته بر روی شهادت جروم پاول رییس فدرال رزرو درباره سیاست‌های پولی فدرال رزرو و اقتصاد ایالات متحده در مجلس نمایندگان متمرکز شده است. پاول با بیان اینکه فدرال رزرو هنوز هم بر کاهش برنامه خرید اوراق قرضه (تسهیل کمی) مصر است، تاکید کرد: سیاست‌های پولی کنونی ایالات متحده حفظ خواهد شد و افزایش فشارهای تورمی کنونی موقتی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات پاول در کنگره در ابتدای صبح باعث ایجاد تحرک مثبت در بازار فلزات گرانبها شد و همزمان تاثیر منفی بر روی شاخص دلار آمریکا بر جای گذاشت. بر این اساس روز گذشته طلای آتی آگوست با ۱۲.۷۰ دلار افزایش به قیمت ۱۸۲۲.۷۰ دلار در هر اونس و نقره آتی سپتامبر در بازار کومکس نیویورک با ۰.۰۹ دلار افزایش به قیمت ۲۶.۲۳ دلار در هر اونس معامله شد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده در روز گذشته، شاخص قیمت مصرف کننده در ماه ژوئن ۱ درصد نسبت به ماه می افزایش یافت در حالی که پیش‌بینی‌ها حاکی از افزایش ۰.۶ درصدی این شاخص در مدت یک ماهه بود. با این وجود انتشار شاخص قیمت تولید کننده PPI بر نگاه سرمایه‌گذاران تاثیر چندانی نداشت و تغییر قابل توجهی در بازارها ایجاد نکرد. همچنین گفتنی است که روز سه‌شنبه شاخص قیمت مصرف کننده ایالات متحده منتشر شد که بر اساس گزارش منتشر شده افزایش ۵.۴درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشت و بالاترین جهش تورمی در طول ۱۳ سال گذشته بود. برخی تحلیل‌گران بر این باورند که فدرال رزرو پشت انتظارات تورمی کنونی وجود دارد.

بازارهای جهانی سهام روز گذشته عمدتا روند نزولی داشتند. در ایالات متحده آمریکا هم دو شاخص از سه شاخص اصلی روند صعودی در پیش گرفتند، به نظر می‌رسد بازارهای جهانی سهام در شرایط کنونی بر روی مساله شیوع نوع دلتای کرونا بر روی تعداد قابل توجهی از کشورهای جهان متمرکز شده‌اند. این ویروس که در ایالات متحده هم روند افزایشی ابتلا در پیش گرفته، نوعی تهدید برای اقتصاد جهانی محسوب می‌شود.

در بازارهای کلیدی خارجی همانطور که پیشتر هم عنوان شد سخنرانی جروم پاول رییس فدرال رزرو تاثیر منفی بر شاخص دلار آمریکا بر جای گذاشت و منجر به عقب نشینی این شاخص شد. قیمت نفت خام نیمکس هم اندکی کاهش یافت و به قیمت ۷۳.۶۵ دلار در هر بشکه معامله شد. برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که عربستان سعودی و امارات متحده عربی بر سر مساله افزایش تولید نفت خام به صورت غیررسمی توافق کرده‌اند که ظاهرا همین امر روند نزولی قیمت‌های روز گذشته را رقم زده است. بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه داری ایالات متحده نیز در محدوده ۱.۳۶درصدی معامله شد.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند صعودی معاملات آتی طلای آگوست از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. نمودارهای میله‌ای روزانه بیانگر شکل گیری یک روند صعودی نوپاست. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت ۱۸۵۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی فنی و کمترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۱۷۹۱ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۸۳۱.۱۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۸۴۰ دلار در هر اونس عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست طلا در کمترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۸۰۴.۹۰ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم ۱۸۰۰ دلار در هر اونس است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

روند صعودی و نزولی معاملات آتی نقره سپتامبر در یک سطح کلی فنی و کوتاه مدت قرار دارد. هدف بعدی صعودی قیمت نقره رسیدن به سطح مقاومت کامل ۲۷ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها دستیابی به زیر سطح پشتیبانی ۲۵ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۶.۵۷۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم در بالاترین سطح قیمت معاملات ماه جولای یعنی ۲۶.۹۱ دلار در هر اونس مشاهده شده است در حالی که سطح پشتیبانی نخست نقره ۲۶ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم بر روی کمترین سطح قیمت معاملات هفته گذشته یعنی ۲۵.۸۲ دلار در هر اونس قرار گرفته است.

پربیننده ترین دلار در آستانه سقوط آزاد؟ قیمت طلا با حذف مالیات بر ارزش افزوده تغییر می‌ کند؟ / چشم‌ پوشی دولت از سود هنگفت پس از ۱۰سال پیش بینی قیمت دلار برای فردا ۲۴تیر / پالس مثبت آمریکا به بازار ارز قیمت سکه امروز چند؟ (۱۴۰۰/۴/۲۴) قیمت دلار ۲۳ تیر ماه۱۴۰۰

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلا دلار در هر اونس و سطح سطح قیمت معاملات سطح پشتیبانی ایالات متحده گذشته یعنی فدرال رزرو سطح مقاومت روند صعودی روز گذشته هدف بعدی قیمت طلا بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۳۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس

در انتهای معاملات امروز شنبه (۸ اردیبهشت) بازار سرمایه، شاخص کل بورس با افزایش ۶۵۲  واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار واحدی قرار گرفت. فملی، شپنا و شستا سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند ذوب، کاما و حزامیا سه نماد پرتراکنش بودند. شاخص کل هم وزن نیز با افزایش  هزار و ۳۹۵  واحدی روی پله ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحدی قرار گرفت.

برترین گروه صنعتی بورس و فرابورس
امروز خودرو بیشترین ارزش معامله را با مبلغ ۳۳۷  میلیارد تومان به خود اختصاص داد. همچنین فلزات اساسی و شیمیایی‌ها در رتبه‌های بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.

یشترین ارزش و حجم معاملات سهام در بورس
فردا ۴،   اهرم و افران بیشترین ارزش معامله و نماد‌های ذوب، فاراک  و فردا ۴  بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.
اعتماد ۴، اراد ۱۲۸۴ و مبین ۰۶۱ بیشترین ارزش معامله و نماد‌ها کرمان، لبخند و اعتماد ۴  بیشترین حجم معامله را در فرابورس تجربه کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • قیمت ارز مرکز مبادله‌ای ۹ اردیبهشت؛ افزایش قیمت دلار و یورو
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها