Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، تدروس ادهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت در یک جلسه مطبوعاتی گفت: اختلاف آمار واکسیناسیون بین کشورهای جهان فاحش است. او از تولیدکنندگان دارو خواست که به جای لابی کردن با کشورهای ثروتمند، استفاده از واکسن کووید۱۹ خود را در کشورهای فقیر در اولویت قرار دهند.

مقامات ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO) خواستار تقسیم واکسن کووید ۱۹ با کشورهای فقیر شده اند و تأکید کرده اند که کشورهای ثروتمند از تزریق دوز تقویت‌کننده (دوز سوم یا دوز یادآور) انصراف دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان جهانی بهداشت همچنین گفت: شواهد کافی برای اثبات ضرورت دوز سوم واکسن کووید ۱۹ وجود ندارد.

این ادعا در حالی است که شرکت‌های دارویی به دنبال مجوز برای دوزهای سوم هستند تا در برخی از کشورهای غربی از جمله ایالات متحده، به عنوان تقویت‌کننده استفاده شود.

رئیس سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: ما در حال حاضر آگاهانه دست به انتخاباتی می‌زنیم تا از نیازمندان محافظت نکنیم. درحالی‌که اولویت اصلی باید واکسینه کردن افرادی باشد که هنوز یک دوز هم دریافت نکرده‌اند.

ادهانوم با اشاره به ابتکار عمل سازمان ملل متحد برای توزیع واکسن در سطح جهان، از فایزر و مدرنا خواست تا برای تهیه کواکس و اختصاص واکسن به کشورهای کم‌درآمد تلاش کنند.

رئیس سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه پس از ۱۰ هفته کاهش مرگ ویروس کرونا در جهان، مرگ بر اثر همه‌گیری دوباره شروع به صعود کرده، خاطرنشان کرد: همه‌گیری دلتا فاجعه به بار می‌آورد.

کد خبر 614732 برچسب‌ها كروناويروس سازمان جهانی بهداشت واکسیناسیون واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سازمان جهانی بهداشت واکسیناسیون واکسن کرونا سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۷۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد حمله نظامی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه احتمالا منجر به «حمام خون» خواهد شد.

به گزارش ایسنا، تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: ما به شدت نگران این هستیم که عملیات نظامی گسترده اسرائیل در رفح در جنوب نوار غزه به حمام خون منجر شود و ضعف سیستم بهداشتی در غزه را افزایش دهد.

براساس گزارش المیادین، کشورهای اروپایی، سازمان ملل و آمریکا از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند طرح حمله به شهر رفح را کنار بگذارد اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم همچنان بر حمله به این شهر به بهانه از بین بردن حماس تاکید دارد.

به گفته ینس لارکه، سخنگوی دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل حمله به رفح علاوه بر تلفات انسانی به منزله یک ضربه قوی به روند کمک رسانی در سرتاسر نوار غزه است چرا که گذرگاه رفح در قلب عملیات بشردوستانه است.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، این سازمان و شرکای آن به شکل فوری برای ازسرگیری خدمات پزشکی تلاش می‌کنند اما سیستم پزشکی نمی‌تواند با افزایش مجروحان و شهدا در صورت انجام حمله به رفح تعامل داشته باشد.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد سه بیمارستانی که در حال حاضر به صورت جزئی فعالیت می‌کنند در صورت حمله به رفح به سرعت از کار می‌افتند و استفاده از بیمارستان اروپایی در غزه نیز ممکن نخواهد بود.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: در صورت وقوع عملیات اسرائیل در جنوب غزه ما مراکز پزشکی جدیدی را در مرکز و شمال غزه و یک بیمارستان میدانی جدید در رفح ایجاد می‌کنیم.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد مقادیر زیادی از تجهیزات پزشکی انبار شده در رفح را به یک انبار جدید در نزدیکی شمال غزه منتقل کرده است.

این سازمان خواهان آتش‌بس در غزه برداشتن موانع برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد