Web Analytics Made Easy - Statcounter

لیدا رفعتی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: کمترین میزان رعایت فاصله گذاری اجتماعی مربوط به پایانه های مسافربری و تالارهای پذیرایی با ۶۷، رستوران ۷۱ درصد و پلیس + ۱۰ و دفاتر پیشخوان با ۷۲ درصد است.

وی اضافه کرد: میزان رعایت بهداشت فردی ۸۶ درصد بوده که کمترین توجه به این مولفه مربوط به تالارهای پذیرایی با ۷۳ درصد، مهد کودک ها با ۷۶ درصد و پایانه مسافربری برون شهری و مراکز ورزشی با ۷۸ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی همدان با بیان اینکه کمترین میزان استفاده از ماسک در مراکز ورزشی با ۵۶ درصد است ادامه داد: سپس مهد کودک با ۶۵ درصد، کارگاه و صنایع کوچک با ۶۸ درصد،  رستوران ها ۷۱ درصد، تالارهای پذیرایی ۷۳ درصد و جایگاه سوخت با ۷۵ درصد در رتبه های بعدی قرار دارند.

رفعتی اظهار داشت: طی یک هفته گذشته تعداد اخطار و موارد معرفی شده به مرجع قضایی به ۴۶۲ واحد رسیده همچنین ۴۰ واحد هم به علت بی توجهی به این اخطارها پلمب شدند. 

عنوان تعداد بازرسی تعداد رعایت بهداشت فردی استفاده از ماسک رعایت فاصله گذاری رعایت تهویه مناسب معرفی به مراجع قضایی  پلمب ادارات و سازمان ها ۴۹ ۴۷ ۴۷ ۴۰ ۴۴ ۰ ۰ پلیس + ۱۰ و پیشخوان ۳۲ ۳۱ ۲۸ ۲۳ ۲۵ ۳ ۰ اماکن متبرکه و مساجد ۱۱۱ ۱۰۷ ۱۰۲ ۱۰۰ ۱۰۲ ۰ ۰ پایانه مسافربری ۹ ۷ ۷ ۶ ۶ ۱ ۰ فرودگاه ۱ ۱ ۱ ۱ ۱ ۰ ۰ بانک ها ۶۲ ۵۹ ۵۷ ۵۳ ۵۵ ۳ ۰ جایگاه سوخت ۲۰ ۱۷ ۱۵ ۱۸ - ۲ ۰ زندان ۲ ۲ ۲ ۲ ۲ ۰ ۰ آرامستان ۶۱ ۶۰ ۵۷ ۴۸ - ۰ - پاساژ ۴۲ ۴۱ ۳۹ ۴۰ ۴۰ ۰ ۰ مهدکودک ۱۷ ۱۳ ۱۱ ۱۴ ۱۳ ۳ ۰ مراکز ورزشی ۱۸ ۱۴ ۱۰ ۱۴ ۱۰ ۵ ۰ هتل و مراکز اقامتی ۷ ۶ ۶ ۶ ۶ ۰ ۰ تالارهای پذیرایی ۱۵ ۱۱ ۱۱ ۱۰ ۹ ۴ ۰ سوپرمارکت ۱۶۳۶ ۱۳۸۱ ۱۳۱۲ ۱۳۲۸ ۱۴۷۸ ۱۳۹ ۱۱ نانوایی ۵۰۷ ۴۱۱ ۴۰۴ ۳۸۱ ۴۴۳ ۴۵ ۴ رستوران ۷۰ ۵۹ ۵۰ ۵۰ ۵۵ ۱۶ ۳ فروشگاه زنجیره ای ۳۵ ۳۱ ۳۲ ۲۹ ۳۲ ۵ ۰ بیمارستان و مراکز جراحی محدود ۱۹ ۱۸ ۱۸ ۱۸ ۱۸ ۰ ۰ داروخانه ۵۹ ۵۶ ۵۳ ۵۰ ۵۳ ۳ ۰ مطب ۴۵ ۴۰ ۳۷ ۳۳ ۳۳ ۷ ۰ سایر مراکز و اماکن ۹۹۸ ۸۶۹ ۷۹۳ ۷۹۵ ۸۱۲ ۱۴۹ ۲۲ صنایع تولیدی نفت و گاز ۸ ۸ ۶ ۶ ۶ ۲ - مراکز کشاورزی و دامپروری ۱ ۱ ۱ ۱ ۱ ۰ ۰ کارگاه و صنایع کوچک ۳۳۰ ۲۹۰ ۲۲۵ ۲۷۷ ۲۴۷ ۷۵ - مراکز شماره گذاری و معاینه  فنی ۱ ۱ ۱ ۱ ۱ ۰ - جمع کل ۴۱۵۷ ۳۵۸۱ ۳۳۰۵ ۳۳۴۴ ۳۴۹۲ ۴۶۲ ۴۰

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان ویروس کرونا همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان ویروس کرونا همدان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان ویروس کرونا همدان تالارهای پذیرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۷۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟

دکتر محمدرضا خردمند در پاسخ به این سؤال که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است، اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

به گزارش تسنیم، وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوز‌های پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این سؤال که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در بدو ورود در اورژانس‌ها عمدتاً توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند، اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود، اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته، اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضاتیی نیز می‌توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • تخفیف موزه‌ها و اماکن تاریخی یزد به مناسبت روز معلم
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی