Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی استاندار خوزستان امروز اعلام کرد: روز گذشته با دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهوری و نیز اردکانیان وزیر نیرو و رحمانی فضلی وزیر کشور در خصوص مشکلات ناشی از خشکسالی و تنش آبی در استان به صورت مفصل صحبت کردم و خواستار مساعدت آنان در این زمینه شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: پس از رایزنی‌ها و پیگیری‌های مستمر معاون اول رییس جمهوری قول داد هیاتی از سوی دولت شامل رییس سازمان مدیریت بحران کشور، معاون وزیر کشور، معاون وزیر نیرو و افرادی دیگر به استان خوزستان سفر کنند و ضمن شرکت در نشست تخصصی مدیریت بحران استان، در خصوص برآورد خسارات ناشی از تنش آبی اقدام نمایند.

استاندار خوزستان گفت: ما خواستار پرداخت خسارات به‌حقِ ناشی از تنش آبی به مردم هستیم و در نشست آتی با این هیات به صورت منطقی مشکلات را مطرح خواهیم کرد و انتظار داریم با یک روند درست، این خسارات ازسوی دولت پرداخت شود.

وی اظهار داشت: دکتر جهانگیری قول داد تا پس از اعزام این هیات ،پرداخت خسارات ناشی از تنش آبی در استان در دستور کار قرار گیرد.

سلیمانی دشتکی گفت: با رایزنی‌هایی که با وزیر نیرو داشتم، وی نیز قول مساعد داد تا در کاهش تنش آبی در استان ما را کمک کند. چرا که خشکسالی امسال مشکلات عدیده‌ای در بخش تامین آب استان به وجود آورده است.

تجمع اعتراضیِ مردم چند شهر خوزستان برای کمبود آب

وی با اشاره به مشکلات پیش‌آمده در بخش تامین آب استان به خصوص مناطق پایین دست کرخه و غرب استان خوزستان گفت: متاسفانه شلتوک کاران استان آبهای تخصیص یافته به بخش شرب استان را مصرف می کنند و اجازه نمی دهند که آب به پایین دست برسد.

استاندار خوزستان گفت: در حال حاضر خروجی آب سدهای استان به خصوص سد کرخه و دز تنظیم شده است و خروجی آن ۳۵۰ متر مکعب بر ثانیه است اما شلتوک کاران اجازه نمی دهند این آب به پایین دست برسد.

وی گفت: میزان آورد آب رودخانه کرخه  قبل از شهرستان حمیدیه در حال حاضر ۸۰ متر مکعب بر ثانیه است اما همین آب بعد از حمیدیه به ۳۰ متر مکعب می رسد و این نشان می دهد که شلتوک کاران عمده این آب را مصرف می کنند.

استاندار خوزستان تاکید کرد: خشکسالی باعث تنش آبی در استان شده است که کشاورزان استان باید در این زمینه همراهی بیشتری با مردم انجام دهند تا از این مشکل هم عبور کنیم در غیر اینصورت ضمن باقی ماندن مشکل تنش آبی در استان آنها حتی برای کشت پاییزه هم با مشکل مواجه خواهند شد.

او گفت: آب پشت سدهای استان به شدت کاهش یافته و ما باید این آب را با اولویت شرب و سپس کشاورزی تخصیص دهیم تا مردم با مشکل مواجه نشوند.

سلیمانی دشتکی با بیان اینکه پیگیر مشکلات کم‌آبی و خشکسالی استان  هستیم تاکید کرد: برخی به دنبال تحریک مردم هستند و تصاویری جعلی از اعتراضات مردم در فضای مجازی منتشر می کنند مثلا در شهرهای خرمشهر و سوسنگرد اتفاق و اعتراضی رخ نداده اما کلیپهایی مربوط به گذشته در فضای مجازی منتشر می شود لذا مردم مراقب این شیطنتها باشند.  

استان خوزستان حدود ۵ میلیون نفر جمعیت دارد که منبع اصلی تامین آب آن ۲ رودخانه کرخه و دز هستند که اکنون به دلیل خشکسالی این رودها با کاهش شدیدی آورد مواجه شده اند.

کد خبر 614735 برچسب‌ها انتقال آب آب و هوا - ایران استان خوزستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: انتقال آب آب و هوا ایران استان خوزستان استاندار خوزستان تنش آبی در استان استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۷۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان

ناظر گمرکات خوزستان، گفت: میزان صادرات در یک ماهه امسال یک میلیون و ۶۶۶ هزار تن به ارزش ۵۲۳ میلیون دلار بود که به لحاظ وزنی ۲۴ درصد و ارزشی ۳۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، بهروز قره‌بیگی، اظهار داشت: میزان درآمد گمرکات خوزستان در یک ماهه امسال 19 هزار و 879 میلیارد ریال بوده که نسبت به سال قبل از آن 30 درصد کاهش داشته است.

وی افزود: میزان صادرات به کشور عراق به عنوان یکی از اهداف راهبردی تجاری استان در مدت یاد شده به میزان 674 هزار تن به ارزش 198 میلیون و 788 هزار دلار بوده که از نظر وزنی 75 درصد و ارزشی 311 درصد رشد داشته است.

قره‌بیگی اظهار کرد: میزان واردات از گمرکات استان نیز در همین مدت یک میلیون و 326 هزار تن به ارزش 628 میلیون دلار بوده که از نظر وزنی 87 درصد و ارزشی 55 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

مدیرکل گمرک اهواز افزود: تعداد مسافران ورودی از مرزهای شلمچه، چذابه و فرودگاه اهواز و مرز دریایی خرمشهر در یک ماهه امسال 118 هزار نفر و تعداد خروجی 177 هزار نفر ثبت شده است.

به گزارش تسنیم، خوزستان به واسطه داشتن هفت بندر تجاری و 2 مرز خاکی سومین استان در امر صادرات و دومین در واردات کشور است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه با مردم هرمزگان
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • ثبت ۷۲ میلیمتر بارندگی در «حسینیه» اندیمشک
  • رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعار سال نیازمند اقدامات جهادی است
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • تساوی بی‌حاصل استقلال خوزستان و ملوان در اهواز
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • تشییع پیکر مطهر جانباز شهید سیلاوی در اهواز+فیلم