Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه جدید نشان داد که دارو‌های «رمدسیویر» و «هیدروکسی کلروکین» هیچ اثر ضدویروسی را در بیماران بستری مبتلا به کرونا نداشته‌اند.

خبرگزاری میزان _ تسنیم نوشت: یک مطالعه توسط محققان بیمارستان دانشگاه اسلو در نروژ و همکارانشان روی ۱۸۱ بیمار بستری در ۲۳ بیمارستان در این کشور انجام شد. در این مطالعه بیماران دارو‌های «رمدسیویر»، «هیدروکسی کلروکین» و درمان استاندارد را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه این مطالعه جدید نشان داد که دارو‌های «رمدسیویر» و «هیدروکسی کلروکین» هیچ اثر ضدویروسی را در بیماران بستری مبتلا به کرونا در نروژ نداشته‌اند.

بر اساس گزارش The times of india هیدروکسی کلروکین برای بیماری مالاریا و رمدسیویر به عنوان یک داروی ضدویروسی شناخته می‌شوند، اما در پاندمی برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا نیز تجویز شدند.

همچنین در این مطالعه بین گروه‌های درمانی مختلف از نظر نرخ مرگ در دوران بستری تفاوت معنی‌داری مشاهده نشد ضمن اینکه این دو دارو تاثیری هم روی درجه نارسایی تنفسی یا التهابی بیماران نداشتند.

در این مطالعه مشخص شد که هیچ یک از دو داروی رمدسیویر و هیدروکسی کلروکین در زمینه پاکسازی ویروسی در بیماران بستری مبتلا به کرونا تاثیری نداشته‌اند و تاثیری هم روی درجه نارسایی تنفسی یا التهابی بیماران ندارند؛ پیش از این نیز مطالعه سازمان جهانی بهداشت درباره این دو دارو نشان داده بود که تأثیری بر کاهش مرگ و میر بیماران نداشته‌اند.

گفتنی است پیش از این، این خبرگزاری طی گزارشی بر اساس نتایج مطالعه سازمان جهانی بهداشت، از استفاده از داروی رمدسیویر در بیماران مبتلا به کرونا در ایران انتقاد کرده بود که در نهایت وزارت بهداشت در دی ماه سال ۹۹ اعلام کرد: "با توجه به نسخه نهم راهنمای تشخیص و درمان بیماری کووید-۱۹ به طور کلی استفاده از دارو‌های ضد ویروسی از جمله رمدسیویر تنها در قالب مطالعه کارآزمایی بالینی و با ثبت دقیق اطلاعات است. "

با این وجود در نسخه دهم مدیریت درمان بیماران کرونا که از سوی کمیته علمی کرونا در معاونت درمان وزارت بهداشت در خرداد ماه سال جاری منتشر شد، استفاده از داروی رمدسیویر در بیماران دچار درگیری ریوی و هیپوکسیک در اولین فرصت، مجاز اعلام شده است!

بیشتر بخوانید: هشدار پزشکان متخصص: به واکسن‌های بازار آزاد اعتماد نکنید

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: کرونا رمدسیویر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا رمدسیویر هیدروکسی کلروکین مبتلا به کرونا بیماران بستری نداشته اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۹۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند

آفتاب‌‌نیوز :

طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تامین دارو وجود ندارد.

به گزارش سازمان غذا و دارو، در روز‌های اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

این گزارش خاطرنشان کرد: وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود و مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه (اینجا) با وارد کردن نام دارو، وارفارین را نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

وارفارین دارویی ست که به عنوان رقیق کننده یا ضد انعقاد شناخته شده و و در مواردی که احتمال ترومبوز یا آمبولی عروقی بالا است مانند پس از جراحی قلب باز و سکته مغزی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند