Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@17:56:35 GMT

هشدار به ساکنان این محلات تهران

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۳۹۷۹۴

هشدار به ساکنان این محلات تهران

ایرج رهبر دبیر انجمن انبوه سازان تهران با اشاره به اینکه باید از نظر فنی ساخت و سازهای موجود در ایران مانند کشور ژاپن دارای ابعاد علمی باشد، گفت:  ایران از نظر علمی و فنی دست کمی از سازندگان و طراحان کشور ژاپن ندارد و باید  مقاومت واحدهای مسکونی که در این مناطق می‌سازیم مانند این کشور باشد.

رهبر توضیح داد: مناطقی از جمله آجودانیه  و سعادت آباد بر گسل قرار دارند و در  سال‌های گذشته میزان ساخت و ساز در این مناطق در مقایسه با سایر مناطق تهران به دلیل بالا بودن ارزش زمین افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن انبوه سازان استان تهران اظهار کرد: اسکلت‌هایی که در ساختمان‌ها قرار دارند و  به صورت ضربدری  نصب می‌شوند و همچنین نصب پنجره‌های دوجداره و استفاده از بتن‌های با کیفیت از جمله موارد  موجود در آیین‌نامه است.

رهبر  به وارد شدن مصالح ساختمانی و همچنین مسکن به بورس اشاره کرد و گفت: بسیاری از  مصالح ساختمانی  مانند فولاد از سال‌های گذشته  وارد بورس  شده، اما وارد شدن  این بخش‌ها نتوانسته کمکی به کاهش قیمت مصالح ساختمانی کمک کند.

او یادآور شد: وارد شدن مصالح ساختمانی به بحث بورس تنها به سازندگانی که اقدام به ساخت و سازهای واحدهای مسکونی عمده  می‌کنند کمک می‌کند  چرا که در این  خصوص نمی‌توانیم با مصالح ساختمانی خرد خرید و فروش کنیم.

دبیر انجمن انبوه سازان استان تهران با اشاره به اینکه در بورس باید خرید و فروش مصالح ساختمانی در قالب پکیج باشد، ادامه داد: خرید و فروش مصالح ساختمانی  در قالب خرد و یا کم برای بسیاری از سازندگان امکان پذیر نیست  بنابراین وارد شدن آن تاثیر چندانی بر بازار مسکن ساختمانی ندارد.

رهبر با اشاره به اینکه بورس‌ دارای قوانین و مقررات خاص خود است، افزود:  امکان خرید  مصالح ساختمانی  از بورس وجود ندارد بنابراین باید کنترل و نظارت‌های دقیقی در این حوزه انجام شود که شاهد بهبود وضعیت   بازار مسکن باشیم.

دبیر انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران با اشاره به اینکه سازوکار بورس با ساز و کار مسکن هماهنگ نیست،  افزود:  اگر سهام مسکن وارد بازار بورس شود تبدیل به بازار سرمایه گذاری می‌شود که نتیجه آن افزایش قیمت  خواهد بود.

او توضیح داد: در طول سال‌های گذشته تلاش بسیار زیادی انجام شده تا  بازار مسکن  از  بازار سرمایه فاصله بگیرد این در حالی است که وارد شدن مسکن به بورس تمامی برنامه‌های بازار مسکن را برای ثبات و کاهش قیمت برهم می‌زند./باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: گسل سعادت آباد آجودانیه دبیر انجمن انبوه سازان مصالح ساختمانی بازار مسکن وارد شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۹۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک از همکاری گسترده این منطقه با تعاونی های ساخت مسکن خبر داد و گفت: تنها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ با بررسی و تأیید ۱۸ مجوز ساخت بیش از ۱۰ هزار متر پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک صادر شد.

ابوالفضل شالی بگ در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های شهری در سطح منطقه یک اظهار کرد: با توجه به فراهم آوردن شرایط توسعه زیرساخت‌های گوناگون شهری در سطح منطقه یک اراک، هم اکنون شاهد افزایش قابل ملاحظه ساخت و ساز در محدوده غربی شهر هستیم که این امر بخش کوچکی از تلاش‌های همکارانم در سطح منطقه است.

وی ادامه داد: در سال گذشته منطقه یک شهرداری اراک با بررسی ۱۶۷ عدد مجوز ساخت مسکن حدود ۱۲۰ هزار متر پروانه ساختمانی جدید صادر کرد که نسبت به دوره‌های قبل و در مقایسه با سایر مناطق شهری بسیار قابل توجه است.

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک از همکاری گسترده این منطقه با تعاونی‌های ساخت مسکن خبر داد و افزود: به‌دنبال افزایش همکاری‌های این منطقه با تعاونی‌های ساخت مسکن که شرایط آن از سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود، هم اکنون شاهد صدور مجوزهای مختلف برای ساخت صدها واحد مسکونی جدید هستیم.

شالی‌بگ گفت: تنها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ با بررسی و تأیید ۱۸ مجوز ساخت بیش از ۱۰ هزار متر پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک صادر شد.

وی ادامه داد: امید می‌رود طی سال جاری این آمار روز به روز افزایش پیدا کند تا در ارائه خدمات مناسب به شهروندان بتوانیم موفق تر از هر زمانی فعالیت کنیم.

کد خبر 748864

دیگر خبرها

  • قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۱۹ تهران + جدول
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان