Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، حسن‌ابوالقاسمی فرمانده دانشگاه علوم پزشکی‌بقیه الله در آیین افتتاح درمانگاه چند تخصصی مرکز ژنتیک نور این دانشگاه که صبح امروز با حضور جانشین فرمانده کل سپاه برگزار شد، اظهار داشت: آینده علم پزشکی از آن کسانی است که در رشته ژنتیک کارکرده باشند از این روی کشو ما از ابتدای انقلاب بر روی این‌ علم سرمایه گذاری کرده است؛ بیماری های ژنتیکی که مغلوب هستند در کشورمان زیاد است لذا این موضوع باعث شده تا علم ژنتیک در کشورمان رشد خوبی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این‌اساس آینده متعلق به کشور هایی که در این علم رشد خوبی داشته باشند زیرا تولید داروها در آینده بر اساس علم مولکولی و ژنتیک خواهد بود و البته تولید این نوع داروها هم گران خواهد بود.

ابوالقاسمی ادامه داد: مرکز‌ ژنتیک‌ نور که ابتدا برای شناسایی پیکر شهدا تشکیل شد الان به مرحله ای رسیده که می تواند به خارج از نیروهای مسلح نیز خدمات لازم را ارائه دهد همان گونه که در دوران کرونا تاکنون ۴۵ درصد ظرفیت بیمارستان بقیه الله به بیماران کرونایی خارج از بدنه نیروهای مسلح اختصاص یافته است.

محمود تولایی رئیس مرکز ژنتیک نور دانشگاه بقیه الله نیز اضافه کرد: تمام خدمات این‌ مرکز تقاضا محور است و امروز به توانمندی دست یافتیم‌ که می‌توانیم خدمات خود را به عموم مردم ارائه دهیم؛ البته اگر حمایت های لازم از سوی وزارت بهداشت صورت می‌گرفت امروز شاهد ارسال نمونه های ژنتیکی مردم کشورمان به خارج از  کشور نبودیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیماران کرونا بیمارستان بقیة الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۶۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رفعتی نوایی ظهر امروز دوشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: با توجه به نیاز روز افزون استان خوزستان به منظور درمان نوزادانی که دچار بیماری و نیازمند بستری در بخش نوزادان هستند، بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان تحت عنوان ان‌آی‌سی‌یو (NICU) در بیمارستان طالقانی اهواز راه‌اندازی شد.

وی ادامه داد: بخش یادشده با برخورداری از ۱۲ تخت NICU، ۱۸ تخت نوزادان و همچنین با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین تجهیزات و حضور پزشکان متخصص، فوق تخصص و اعضای هیأت علمی دانشگاه، در یک فضای فیزیکی بسیار مناسب راه‌اندازی شده است.

رفعتی اظهار کرد: با راه‌اندازی بخش مذکور، بار مراجعات به سایر مراکز ارائه‌دهنده خدمات به نوزادان کاهش خواهد یافت که خدمتی دیگر در راستای ارائه مطلوب خدمات درمانی به مردم استان خوزستان است.

کد خبر 6098242

دیگر خبرها

  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند