Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که پرونده جنایات نیروهای استرالیایی علیه غیرنظامیان در افغانستان هنوز گشوده است، دولت این کشور اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای خارج کردن مترجمان افغان ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، دولت فدرال استرالیا اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای خارج کردن مترجمانی ندارد که به نظامیان این کشور در افغانستان کمک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جان مکارتی» سفیر سابق استرالیا در افغانستان با انتقاد از عدم خروج عدم کمک دولت کانبرا به مترجمان به «اس‌بی‌اس نیوز» گفت: فکر می‌کنم این ما را بسیار بد نشان دهد، من فقط درباره آمریکایی‌ها صحبت نمی‌کنم، بنظر می‌رسد که انگلیسی‌ها و فرانسوی‌ها نیز در حال خروج مترجمان افغان از این کشور باشند.

«گلن کلومیتز» نظامی سابق و وکیلی که درحال حاضر شماری از مترجمان افغان را برای مهاجرت به استرالیا کمک می‌کند نیز این عدم کمک دولت استرالیا به این افراد را «شرم‌آور» خواند.

بر اساس گزارشی که چندی قبل افشا شد، نظامیان استرالیایی در افغانستان، غیرنظامیان و افراد زندانی را یا به ضرب گلوله می‌کشتند یا با چاقو گلوی‌ آن‌ها را می‌بریدند حتی در برخی موارد درباره جنایت مرتکب شده افتخار می‌کردند.

خبرگزاری دویچه وله نیز پیش از با اظهار اینکه گزارش تکان دهنده جنایات نظامیان استرالیایی تنها ذره‌ای از خروار است بر لزوم تحقیقات درباره جنایات دیگر نیروهای خارجی نیز تاکید کرده بود.

گزارش می‌افزاید که استرالیا در طول سال‌های حضورش در افغانستان در مجموع 26 هزار نظامی به افغانستان اعزام کرده و نقش نسبتاً کمی را در عملیات نظامی در افغانستان داشته اما آمریکا با اعزام 775 هزار نظامی بیشترین مشارکت را در ماموریت نظامی در این کشور دارد.

نظامیان استرالیایی پس از جنایت‌های بسیار افغانستان را ترک می‌کنندتیم بررسی پرونده جنایات نظامیان استرالیایی در افغانستان مشخص شدتشکیل کار گروه مشترک برای بررسی جنایات نظامیان استرالیایی در افغانستانحقوق بشر افغانستان: نظامیان استرالیایی هیچ ارزشی برای جان افغان‌ها قائل نبودند

بر اساس گزارشی که همچنین توسط روزنامه «ایج» و «سیدنی مورنینگ هرالد» مشاهده شده بود، «عطش‌ خون‌ریزی» نظامیان استرالیایی سبب می‌شد که نیروهای ویژه این کشور، غیرنظامیان افغان و افراد زندانی را شکنجه و اعدام کنند و سپس روی آن سرپوش بگذارند.

این گزارش رفتار برخی از نظامیان استرالیایی در افغانستان را به رفتار نظامیان آمریکایی در «ابوغریب» عراق تشبیه کرده بود.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار استرالیا اخبار افغانستان طالبان اخبار استرالیا اخبار افغانستان نظامیان استرالیایی در افغانستان مترجمان افغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۷۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین، تهدیدی برای یهودیان نیست

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، شورای یهودیان استرالیا در بیانیه‌ای یادآور شد که دانشجویان استرالیا هفته گذشته برای همبستگی با فلسطینی‌ها کمپ‌هایی را در دانشگاه‌های خود ایجاد کردند.
 
در این بیانیه با اشاره به اینکه دانشجویان به ده‌ها کمپ همبستگی که در هفته‌های اخیر در سراسر ایالات متحده و کشورهای دیگر ایجاد شده، پیوستند، اعلام کرد که دانشجویان استرالیایی مانند دیگر دانشجویان از موسسات و دانشگاه‌های خود می‌خواهند تا روابط خود را با شرکت‌های تسلیحاتی که امکان جنایات جنگی اسرائیل را فراهم می‌کنند، پایان دهند.
 
در ادامه این بیانیه آمده است: «شورای یهودیان استرالیا به شدت این ادعاها که این اعتراضات را تهدیدی برای دانشجویان و کارکنان یهودی ‌می‌خواند، رد می‌کند.»
 
شورای یهودیان استرالیا همچنین گفت: «تلاش برای ساکت کردن یا سانسور این اعتراضات با متهم کردن فریبکارانه آنها به یهودستیزی، اقدامی خطرناک است که اگر به آن عمل شود، خطر سرکوب آزادی بیان در دانشگاه‌ها را به دنبال دارد.»
 
الیزابت استراکوش، مدیر اجرایی شورای یهودیان استرالیا تاکید کرد که حق اعتراض مسالمت‌آمیز یک آزادی اساسی دموکراتیک است.
 
وی افزود: «ما باید به همه دانشجویانی که بسیاری از آنها یهودی هستند و علیه این نسل‌کشی آشکارا صحبت می‌کنند، افتخار کنیم. تظاهرات دانشجویی علیه نسل‌کشی آشکار در غزه، بیان مشروع سخنرانی سیاسی و دفاع از حقوق بشر است.»
 
در بسیاری از کشورها، از جمله ایالات متحده، استرالیا، فرانسه و مصر، هزاران دانشجو تظاهراتی را در دانشگاه‌های خود در همبستگی با فلسطین برگزار کرده‌اند.
 

دیگر خبرها

  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • جنایت علیه فلسطین وجدان دانشجویان غیر مسلمان را به درد آورده است
  • لحظه عملیات گردشگر ترکیه‌ای علیه نظامی صهیونیست+ فیلم
  • از افغانستان متحد دفاع می کنیم
  • اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین، تهدیدی برای یهودیان نیست
  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • درخواست پارلمان عربی برای تحقیقات در مورد کشف گور‌های جمعی در غزه