Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@14:03:00 GMT

فرماندار: سیل به ۲۲ روستای تکاب خسارت زد

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۴۸۳۴۶

فرماندار: سیل به ۲۲ روستای تکاب خسارت زد

امیر ستوده‌فر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این سیل خوشبختانه تلفات جانی نداشت، افزود: شدیدترین سیلاب روز گذشته در این شهرستان در روستای "آقدره سفلی" بخش تخت‌سلیمان با حجم ۱۶۲ هزار مترمکعب رخ‌ داد که بیش از ۹۰ دقیقه به طول انجامید.

وی اظهار داشت: پنج واحد مسکونی در این روستا و یک واحد مسکونی نیز در روستای "آقدره وسطی" دچار آب‌گرفتگی شدید شد و لوازم و اثاثیه آنها به‌طور کامل ازبین رفت و یک دستگاه خودرو وانت کاپرا نیز بر اثر قرار گرفتن در مسیر سیلاب واژگون و تخریب شد که در مجموع بیش از ۳۰ میلیارد ریال به ساکنان این روستا خسارت وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار تکاب با اشاره به اینکه ۲ راس دام سنگین و هشت راس دام سبک نیز در این روستا به علت سیلاب شدید مفقود شدند، بیان‌ کرد: آب‌بندها و تجهیزات انتقال آب کشاورزی از جمله چهار دستگاه موتور پمپ و ۳۰ متر لوله بر اثر جاری شدن سیل در روستاهای آقدره سفلی، آقدره وسطی و شیرمرد تخریب شده است.

ستوده فر ادامه داد: سیلاب شدید موجب قطع آب شرب روستای آقدره وسطی نیز شد که پس از چهار ساعت با تلاش نیروهای خدماتی اداره آب و فاضلاب مشکل رفع و جریان آب این روستا برقرار شد.

وی با بیان اینکه مسوولان و مدیران اداره‌های تکاب برای امدادرسانی سریع در روستای سیل‌زده آقدره‌سفلی حضور یافتند، اضافه کرد: نیروهای امدادی و خدماتی تکاب از جمله ۲ تیم چهار نفره امداد و نجات هلال احمر به همراه معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری، بخشداری تخت سلیمان، دبیر ستاد مدیریت بحران و روسای اداره‌های منابع آب، آب و فاضلاب، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، پاسگاه  انتظامی تخت سلیمان عصر دیروز، جمعه در اولین دقایق وقوع سیل به روستای آقدره‌ سفلی اعزام شده و روند امدادرسانی به روستاییان آسیب دیده را آغاز کردند.

فرماندار تکاب افزود: امدادگران هلال احمر این شهرستان در مدت ۱۲ ساعت تا بامداد امروز، شنبه نسبت به رفع آبگرفتگی و تخلیه سیلاب از منازل مسکونی اقدام کردند و ماشین آلات سنگین معدن طلای آقدره نیز مسیر سیلاب را لایروبی و معابر روستا را پاک‌سازی و بازگشایی کردند.

اداره هواشنایی تکاب از روز سه‌شنبه هفته گذشته نسبت به بارش‌های سنگین باران و تگرگ و وقوع سیل در مناطق روستایی هشدار داده بود.

تکاب در منطقه ای سردسیر و کوهستانی در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و در تمام فصل های سال با حوادث غیرمترقبه طبیعی ازجمله کولاک شدید در زمستان و سیل در بهار و تابستان مواجه‌است.

برچسب‌ها تکاب روستائیان آذربایجان غربی حوادث طبیعی سیل خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تکاب روستائیان آذربایجان غربی تکاب روستائیان آذربایجان غربی حوادث طبیعی سیل خسارت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱.۵ میلی متر بوده است.

او افزود: متوسط بارش‌ها در مدت مشابه پارسال ۹۴.۷ میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی نسبت به کوتاه مدت داشته ایم، اما هنوز به نسبت بارش‌ها در بلند مدت ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم و باید به ۱۱۷.۶ میلی متر برسیم.

عباس زاده بیان کرد: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ میلی متر بود که پیش بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.

بیشتر بخوانید

خسارت سیل به بخش‌های مختلف در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در تمام شهرستان‌ها آماده باش اعلام شده و امکانات بسیج شده بود که در سیلاب‌های اخیر بیشترین و اولین خسارت به راه‌های مواصلاتی استان وارد شد و برخی از پل‌ها را آب برد و یا مسیر‌های تردد مسدود شد.

او عنوان کرد: هم اکنون همه راه‌ها باز شده، اما باید به مسئله ایمنی راه‌ها توجه کنیم، زیرا ترمیم راه زمانبر است که همکاری خوبی بین دستگاه‌ها در این مورد انجام شده و جدای از آن خسارت‌های جدی و سنگینی به واحد‌های مسکونی و محل نگهداری دام‌ها وارد شده که بنیاد مسکن در حال ارزیابی و جمع آوری خسارت‌های وارده است.

عباس زاده تصریح کرد: ارزیابی تمام شهرستان‌های آسیب دیده از سیل در حال انجام است و جبران خسارت‌ها بخشی از طریق جبران خسارت و بخشی اعطای وام انجام می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: البته توصیه ما این است که افراد واحد‌های کارگاهی، کشاورزی، مسکونی و تولیدی خود را بیمه کنند تا در زمان حادثه برای جبران خسارت‌ها راحت‌تر باشند، زیرا به طور مثال در سیلاب اخیر یک اداره بیمه نزدیک به ۲هزار  بیمه گذار در شهر حاجی آباد داشت که در همان روز‌های سیلاب برآورد خسارت کردند و قرار شد که امروز یعنی شنبه، مبلغ خسارت به حساب افرادی که بیمه بودند واریز شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • بسته شدن مسیر رودخانه قره سو بر اثر سیلاب در روستای دوست بیگلو + فیلم
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • بارندگی شدید در زارچ با ثبت کمترین خسارت