Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@04:47:55 GMT

۳۷۵۰ نفر در کرمانشاه بیمه بیکاری دریافت می کنند

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۵۰۳۰۱

۳۷۵۰ نفر در کرمانشاه بیمه بیکاری دریافت می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، ایمان بیوس ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته تأمین اجتماعی اظهار کرد: تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با ۱۸ شعبه و هفت مرکز کارگزاری با ۴۱۰ نفر پرسنل به بیمه شدگان کرمانشاهی ارائه خدمت می‌کند.

وی افزود: در استان کرمانشاه ۲۵۰ هزار بیمه شده اصلی وجود دارد که با افراد زیر پوشش آنها این تعداد به ۷۷۰ هزار نفر رسیده که ۵۸ هزار نفر آنان را مستمری بگیران تشکیل داده و ۳۹ درصد کرمانشاهیان زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به افزایش پنج هزار نفری بازنشستگان در سال ۹۹ تصریح کرد: در استان کرمانشاه ۵۸ هزار مستمری بگیر و بازنشسته وجود دارد که در سال ۹۹، پنج هزار نفر به این تعداد افزوده شده و همچنین در سه ماه نخست سال جاری یک هزار نفر بازنشسته شدند.

بیوس بیان کرد: در سال‌های پیشین یک میلیون و ۲۰۰ هزار مراجعه به شعب تأمین اجتماعی استان کرمانشاه صورت می‌گرفت که ۸۰۰ هزار مراجعه برای تمدید دفترچه بیمه و ۴۰۰ هزار نفر برای تعویض دفترچه بیمه بوده که با اجرای طرح نسخه الکترونیک این مراجعات کاهش یافت.

وی گفت: با اجرای طرح ۳۰۷۰ در بهمن سال ۹۹، ۳۰ خدمت حضوری تأمین اجتماعی به صورت غیرحضوری درآمد و منجر به کاهش ۷۰ میلیونی مراجعات به شعب تأمین اجتماعی در کشور شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به شیوع ویروس کرونا و افزایش تقاضا برای دریافت بیمه بیکاری در استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: در ابتدای شیوع کرونا به علت وضع محدودیت‌های کرونایی برای کارگاه‌ها و اصناف هفت هزار و ۷۴۴ نفر با مبلغ بیش از ۴۲ میلیارد تومان بیمه بیکاری دریافت کردند.

بیوس ادامه داد: هم اکنون به صورت ماهانه سه هزار و ۷۵۰ نفر با توجه به قوانین تأمین اجتماعی بیمه بیکاری دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به متناسب سازی حقوق مستمری بگیران تأمین اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: متناسب سازی حقوق مستمری بگیران که از مرداد ماه ۹۹ در کشور و استان کرمانشاه آغاز شد منجر به افزایش حداقل ۵۰ تا ۱۰۰ درصد دریافتی مستمری بگیران شد که میزان دریافتی آنها به میزان سابقه، میزان حق بیمه پرداختی و تاریخ بازنشستگی آنها ارتباط دارد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه بیان کرد: برای افزایش جمعیت زیر پوشش تأمین اجتماعی استان کرمانشاه تلاش‌های بسیاری صورت گرفته و برنامه بلند مدتی برای این امر تدوین شده که با کاهش بیماری کرونا عملیاتی خواهد شد.

بیوس افزود: سال گذشته ۱۸ هزار قرارداد جدید بیمه خصوصاً در زمینه بیمه اختیاری و مشاغل آزاد منعقد شده که بیمه زنان خانواده و دانشجویان از اقدامات خوب تأمین اجتماعی است و و همچنین بیش از ۷۲ هزار بازرسی از ۱۹ هزار کارگاه توسط کارشناسان صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: همچنین در سال گذشته یک هزار و ۳۳۰ کمک هزینه ازدواج به ارزش سه میلیارد تومان، یک هزار و ۳۹۱ کمک هزینه فوت به ارزش ۲ میلیارد تومان، ۲ هزار و ۴۰۰ کمک هزینه بارداری به ارزش ۶ میلیارد تومان، ۱۴۳ کمک هزینه سفر و استراحت پزشکی به ارزش ۱۶ میلیارد تومان پرداخت شده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه بیان کرد: در یک سال گذشته ۳۱۷ نفر از بیمه شدگان بر اثر ابتلاء به ویروس کرونا فوت کردند که خانواده آن زیر پوشش تأمین اجتماعی قرار گرفتند.

کد خبر 5259894

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه سازمان تامین اجتماعی بیمه بیکاری همسان سازی حقوق بازنشستگان مستمری بگیران نسخه الکترونیک ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا ایلام اردبیل خطبه های نماز جمعه عکس استانها شیوع کرونا حجاب و عفاف گرگان قوه قضاییه شورای نگهبان مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه بیمه بیکاری مستمری بگیران میلیارد تومان کمک هزینه زیر پوشش هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۰۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی(ره) ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سیاست‌های تأمین اجتماعی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی (ره) نامه‌ای خطاب به سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشت.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

«سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیر کارگر می‌شود، مدت‌ها پیش ابلاغ شده است، رئیس جمهور محترم هم دستور داده که آئین‌نامه‌هایش تهیه بشود؛ منتها آنطور که به بنده گزارش کرده‌اند، تا حالا کار‌هایی که باید انجام می‌گرفت، درست و کامل انجام نشده».
بیانات دیدار با کارگران ۰۵ /۰۲/۱۴۰۳
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
و نمایندگان مجلس شورای اسلامی.
احتراماً سلام علیکم

متن سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۱ به شرح زیر منتشر شد:
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند (ج_۱) الزامات تحقق سیاست‌های کلی نظام، قوه‌ی مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه‌ی قضائیه و با بسیج دستگاه‌های مسئول، برنامه‌ی جامع تحقق این سیاست‌ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند. ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی ۲۱/۰۱/۱۴۰۱

باتوجه به گذشت بیشتر از دوسال از ابلاغ سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی توسط مقام معظم رهبری و ارائه نشدن لایحه‌ای از طرف نهاد‌های ذی‌ربط، در ادامه به ذکر برخی نکات جهت ضروری بودن اصلاحات در بدنه جامعه، می‌پردازیم:

ناظر به اهمیت مؤلفه‌هایی به رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی در هر جامعه‌ای، سالم و کارامد بودن آن‌ها برای امنیت، سلامت و وضعیت رفاهی آن جامعه ضروری و مبرهن است.
حال آنکه با نگاهی به شرایط فعلیِ رفاهی کشور، وضعیت نامطلوب آن بیشتر از هر زمانی به چشم می‌خورد.
نابسامانی و ناترازی در صندوق‌های بازنسشتگی، آن‌ها را مجبور به استقراض از بانک‌ها کرده که به موجب آن افزایش نقدینگی را به همراه داشته و باعث افزایش تورم در جامعه شده و می‌شود. این خود باعث کوچک‌تر شدن سفره‌ی مردم است. مشکلاتی از این دست نه‌تن‌ها نارضایتی افراد بیمه پرداز و مستمری بگیر را در پی دارد بلکه گریبان اکثر مردم جامعه را نیز گرفته است.


افزایش تورم و در پی آن افزایش فقر در جامعه که قسمتی از آن به سیاست‌های کهنه و مریض در همین حوزه‌ی تأمین اجتماعی بر می‌گردد، باعث شده که چرخه‌ی فلج کننده‌ی نقدینگی، تورم و فقر تکرار شود و توان قشر ضعیف جامعه روز به روز زیر بار مشکلات اقتصادی کمتر شود. این خود تهدیدی برای نسل‌های بعدی است و آینده جامعه را با خطراتی از جمله پیری جمعیت و ... مواجهه می‌کند.
این چرخه‌ی معیوب کلیدش در دست دستگاه‌های دولتی از این جیب به آن جیب می‌شود در حالی که با استقرار یک نظام تأمین اجتماعی جامع، کارآمد، فراگیر و چند لایه احتمال بهبود یافتنش بسیار بالا است.
اکنون با وجود گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی و اتمام مهلت شش ماهه‌ی آن‌ها، خبری از اجرایی شدنشان نیست و در همان مراحل اولیه‌ی ارائه‌ی لایحه معطل مانده‌اند.


انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه‌طباطبایی (ره) باتوجه به تأکیدمجدد مقام معظم رهبری بر به نتیجه نرسیدن این سیاست‌ها، ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

دیگر خبرها

  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال