Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مجری بنیاد برکت استان همدان از مهاجرت معکوس تعداد ۱۵۰ خانوار به روستای مادری خود با اجرای طرح اشتغال بنیاد برکت در سطح استان خبر داد.

بهنام بیگ‌محمدی در گفت‌و گو با ایسنا، اظهارکرد: از سال ۹۸ تاکنون این تعداد خانوار با استفاده از تسهیلات اشتغال‌زایی بنیاد برکت از شهرهایی چون تهران و سایر استان‌ها به روستای مادری خود در استان بازگشته و با استفاده از این تسهیلات در روستای خود  صاحب شغل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شهرستان اسدآباد در سال ۹۸ نخستین پایلوت اشتغال‌زایی بنیاد برکت انتخاب شد و طرح اشتغال‌زایی بنیاد برکت در این شهرستان زودتر از سایر شهرستان‌ها شروع شده است ، تصریح کرد: به‌همین دلیل از ۱۵۰ مهاجرت معکوس خانوارها با استفاده از تسهیلات اشتغال‌زایی بنیاد برکت تعداد ۱۰۰ مورد از مهاجرت‌های معکوس به این شهرستان اختصاص داشته است.

بیگ محمدی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ تعداد پنج شهرستان شامل اسدآباد، تویسرکان، کبودرآهنگ، ملایر و نهاوند در سطح استان همدان پایلوت اشتغال‌زایی بنیاد برکت هستند، افزود:سهمیه اشتغال این تعداد شهرستان در سال‌جاری ۱۶۰۰ نفر با اعتباری افزون بر ۸۰ میلیارد تومان خواهد بود.

وی در ادامه از پویش "به روستا برمی‌گردم" خبر داد و بیان کرد: در این پویش بنیاد برکت،به افراد شهرنشین و حاشینه‌نشینی که تمایل به بازگشت به روستای مادریشان داشته باشند، تسهیلات و خدمات ارائه می‌دهد که در این رابطه تاکنون بیش از ۴۰۰۰ نفر در سطح کشور در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند و درصورت تأیید با استفاده از تسهیلات و خدمات ارائه شده بنیاد برکت برای ایجاد شغل به روستای مادری خود باز خواهند گشت.

بیگ‌محمدی با بیان اینکه طرح پویش"به روستا برمی گردم" در سطح استان همدان نیز آغاز شده و افراد علاقمند به مهاجرت معکوس می‌توانند با ثبت‌نام و تأیید شدن نسبت به بازگشت و استفاده از تسهیلات و خدمات بنیاد برکت برای اشتغال در روستای مادری خود استفاده کنند، خاطرنشان کرد: در سال‌جاری چندین مورد مشاغل جدید توسط بنیاد برکت به رده‌های شغلی اضافه شده که  فروش اینترنتی و از راه دور از جمله غذاهای خانگی، کشت جو، ذرت علوفه‌ای ،کشت گیاهان دارویی چون زعفران و موسیر از جمله موارد رده‌های شغلی جدید به شمار می‌روند که توسط بنیاد برکت در این رابطه تأمین مالی خواهد شد.

مجری بنیاد برکت استان همدان ادامه داد: سال گذشته روستای گردشگری حبشی اسدآباد به عنوان پایلوت کشت موسیر در طرح اشتغال‌زایی بنیاد برکت بود و در این رابطه در این روستا ۱۰ نفر از تسهیلات اشتغال‌زایی برای کشت موسیر استفاده کردند که در سال‌جاری برای  ۳۰ نفر تسهیلات اشتغال کشت موسیر در این روستا توسط بنیاد برکت تأمین اعتبار خواهد شد، ضمن اینکه محصولات موسیر روستا به سایر استان‌ها و حتی سایر کشورها توسط پشتیبان صادر می‌شود.

وی توجه و تقویت مشاغل حوزه بنگاه محور را نیز از دیگر برنامه‌های بنیاد برکت استان برشمرد و گفت: در سال گذشته با استفاده از تسهیلات و حمایت‌های بنیاد برکت برای ۱۰۰۰ نفر از روستاهای پایلوت سطح استان همدان اشتغال ایجاد شد.

بیگ‌محمدی با اشاره به اینکه در سال ۹۸ اسدآباد در استان همدان نخستین شهرستان پایلوت اشتغال بنیاد برکت انتخاب شد، افزود: در سال ۹۸ در ۲۰ رسته شغلی بنیاد برکت در اسدآباد موفق به تحقق تعداد ۳۰۰ شغل در سطح روستاهای هدفگذاری شده خود شد که در حال حاضر ۹۹ درصد این مشاغل پایدار هستند.

مجری بنیاد برکت استان همدان سهمیه امسال شهرستان اسدآباد از طرح اشتغال‌زایی بنیاد برکت را در حال حاضر هدفگذاری ۵۰۰ نفرشغل با اعتباری افزون‌بر ۲۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در طرح اشتغال بنیاد برکت در سطح استان برای برخی از زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست و زنانی که در مزارع دیگران اقدام به کار می‌کردند نیز با استفاده از تسهیلات اشتغال بنیاد برکت مشاغلی چون کارگاه خیاطی، قالیبافی، مغازه پارچه فروشی، لبنیاتی،آرایشگاه ایجاد شده و هم اکنون این بانوان دارای اشتغال پایدار هستند.

انتهای پیام

 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانها شهرستانها اشتغال زایی بنیاد برکت مهاجرت معکوس به روستاها زنان بی سرپرست موسیر اشتغال اشتغال زایی بنیاد برکت استفاده از تسهیلات اشتغال بنیاد برکت تسهیلات اشتغال بنیاد برکت استان روستای مادری بنیاد برکت مهاجرت معکوس استان همدان طرح اشتغال سطح استان بیگ محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۳۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند

به گزارش قدس خراسان، عباس اخوان اظهار کرد: سازمان صمت یکی از ۴ دستگاهی است که در حوزه مشاغل خانگی اثرگذار است. تعداد خانوار تحت‌پوشش و رسته‌های حوزه صنعت، معدن و تجارت، گستره فعالیتش بسیار زیاد است. جذب اعتباراتی که در استان تخصیص داده می‌شود هم باعث توسعه اشتغال بانوان می‌شود و هم ایجاد اشتغال بانوان را درپی دارد.

به گفته رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، ما در دو حوزه مشاغل خانگی مستقل و مشاغل خانگی پشتیبان فعالیت می‌کنیم. در مشاغل خانگی مستقیم، متقاضی مستقیما به درگاه ملی مجوزها مراجعه می‌کند و مجوزش صادر می‌شود و با مراجعه به سازمان در رسته‌های مختلف شغلی، در لیست متقاضیان دریافت تسهیلات قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: متأسفانه منابع تخصیصی در حوزه مشاغل خانگی با متقاضیان فاصله زیادی دارد و تناسب ندارد و همین امر منجر به صف انتظار می‌شود و ما در تلاش هستیم این صف انتظار به حداقل برسد.

اخوان یادآور شد: در سال گذشته به ازای هر نفر ۱۵۰ میلیون تومان درنظر گرفته شده و به خاطر اینکه این موضوع را مدیریت کنیم و تعداد متقاضیان بیشتری را پوشش دهیم، به عدد ۷۰ الی ۸۰ تومان تقلیل دادیم که صف‌انتظارمان کوتاه‌تر شود.

رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تأکید کرد: در سال گذشته در مشهد، ۶۴ نفر در حوزه مشاغل مستقل توانستند تسهیلات دریافت کنند. در حوزه پشتیبان هم براساس تعداد اشتغالی که ایجاد کردند، تخصیص تسهیلات به آن‎‌ها داده شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه اشتغال استان خوشبختانه در بالاترین سطح قرار داریم، افزود: تسهیلات ۱۴۰۱ حدود  ۳۳۰ میلیارد در حوزه مشاغل مستقل بوده است و در سال ۱۴۰۲ این میزان ۱۷۸ میلیارد ریال بود. همچنین تسهیلات اشتغال ۱۴۰۱ روستایی ۲۷۰ میلیارد ریال و در سال ۱۴۰۲ این میزان ۴۹۰ میلیارد ریال بود. تسهیلات ۱۴۰۱ پشتیبان ۷۸۰ میلیارد ریال و در سال ۱۴۰۲ این میزان ۱۵۲ میلیارد ریال بوده است.

اخوان تأکید کرد: تمامی تسهیلاتی که ما در حوزه معدن و تجارت پرداخت می‌کنیم، صرفا به واحدهای تولیدی و خدمات مرتبط با تولید پرداخت می‌شود که سهم زیادی از این تسهیلات مربوط به خیاطان، پوشاک و بافندگی فرش، به بانوان داده شده است.

رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی یادآور شد: امسال همچنین مقرر شده است در پرداخت تسهیلات به مشاغل اشتغال‌زا اولویت‌بندی داشته باشیم و همچنین تخصیص اعتبارات بیشتری را به بافندگان فرش دستباف که سبقه طولانی‌تری دارند و اشتغال خوبی را ایجاد می‌کند، پرداخت کنیم و هدفمندتر به حوزه اشتغال توجه کنیم.

وی بیان کرد: یکی از اقداماتی که در سال ۱۴۰۳ به جهت شفاف‌سازی فرایندهای پرداخت تسهیلات انجام شد، این بود که افراد را به‌سمت سامانه‌های هوشمند موجود سازمان سوق دادیم تا در رسیدگی پرونده‌ها سرعت عمل ایجاد شود و افراد، نیازی به مراجعه نداشته باشند.

اخوان افزود: در بحث مشاغل خانگی، ۳۱ شهرستان ما بهره‌مند شدند و بیشترین سهم تسهیلات در حوزه پشتیبان با تعداد ۶۱ نفر مربوط به مشهد بوده است. در حوزه مشاغل خانگی مستقل ۶۴ نفر متقاضی داریم که از این ۶۴ نفر فقط دو نفر آقا هستند و بالغ بر ۹۷ درصد از تسهیلات سازمان صمت به عنوان دستگاه اجرایی، به سمت مشاغل خانگی و حوزه بانوان هدایت شده که بیشتر در حوزه پوشاک و قالی‌بافی بوده است. امسال توزیع متوازن را در دستورکار داریم که هم شهرستان‌های استان بی‌نصیب نمانند و هم توزیع عادلانه در رسته‌های شغلی‌مان اتفاق بیفتد.

رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: هنوز اعتبارات ۱۴۰۳ مشخص نشده، ولی پیش‌بینی ما این است که مطابق سنوات گذشته، تا خردادماه دستورالعمل‌های مشاغل خانگی صادر خواهد شد.

منبع: شهرآرا

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • شعار «مرگ بر اسرائیل» به برکت خون شهدا در قلب آمریکا سر داده می‌شود
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است