Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به شلوغی مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان، گفت: برخی از مردم بدون توجه به زمان نوبت‌دهی و حتی برخی‌ها بدون نوبت الکترونیک به مراکز مراجعه می‌کنند که این مسئله باعث شده خصوصاً در ساعات اولیه شروع به کار مراکز، شاهد ازدحام جمعیت باشیم و بعد از آن مراکز تقریباً خلوت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر عبدالرضا فاضل در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دو سه هفته از روند صعودی کرونا در استان می‌گذرد و در حال حاضر وضعیت در شهرستان‌های مینودشت، آزادشهر، کلاله، گرگان، رامیان و بندرگز نگران‌کننده است.

وی با بیان اینکه باید نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این ۶ شهرستان توجه بیشتری شود، افزود: فرمانداران با همراهی روسای شبکه‌های بهداشت نظارت‌ها را در این شهرستان‌ها افزایش دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: الان نسبت به اسفندماه سال ۹۸ که بیماری تازه شیوع پیدا کرده بود، هم پزشکان مهارت‌های بیشتری به دست آورده‌اند و هم روش‌های درمانی کارآمدتری به کار گرفته می‌شود، به همین خاطر کنترل بیماری وضعیت بهتری دارد و اگر این چنین نبود امروز تعداد بیماران بستری ما همانند اسفندماه ۹۸ بود.

فاضل بیان کرد: در حال حاضر بیماران بعد از یکی دو روز بستری، اگر شرایط تنفسی بهتری داشته باشند مرخص می‌شوند و ادامه درمان آنها با تجویز داروهایی مانند رمسویر و داروهای ضدویروس دیگر، در کلینیک‌های سرپایی بیمارستان‌ها دنبال می‌شود.

وی در ادامه گفت: در حال حاضر تمامی افراد بالای ۶۰ سال در استان می‌توانند با مراجعه با سامانه salamat.gov.ir نسبت به دریافت نوبت تزریق واکسن اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیان کرد: بعد از ثبت‌نام، پیامک زمان و مکان مراجعه افراد برای تزریق واکسن به آنها اعلام می‌شود. از مردم درخواست داریم برای جلوگیری از ازدحام جمعیت، بعد از نوبت‌گیری الکترونیک از طریق سامانه، به مراکز تجمعی واکسیناسیون مراجعه کنند.

فاضل در خصوص علت ارسال نشدن پیامک به برخی از افراد با گذشت چند روز ثبت‌نام در سامانه، گفت: این سامانه کشوری است و گاهی اوقات برای وصل شدن به لینک کشوری با تداخلاتی مواجه می‌شویم. در تلاش برای حل مشکل ارسال نشدن پیامک به برخی از ثبت‌نام کنندگان هستیم. کسانی که چند روز از ثبت‌نام آنها می‌گذرد و پیامکی دریافت نکردند، بدون نوبت الکترونیک به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه روز چهارشنبه ۶۸ هزار واکسن وارد استان شده است، تصریح کرد: در هر شهرستان که بتواند در دو روز آینده واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال را پوشش دهد، بلافاصله به سراغ گروه‌های سنی بالای ۵۰ سال می‌رویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: از روز گذشته تزریق واکسن کرونا در تعدادی از مراکز خدمات جامع سلامت در شهرها و روستاها نیز آغاز شده است و به تدریج تعداد این مراکز افزایش می‌یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس واکسن کرونا گلستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۴۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید اولیه نوبت اول کنکور منتشر شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کلید اولیه آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول) هم اکنون )سه‌شنبه، ۱۱ اریبهشت) روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت و داوطلبان می‌توانند از تاریخ مذکور حداکثر تا روز یکشنبه، ۱۶ این ماه هر گونه مطلبی در خصوص سوالات و کلید آزمون دارند، منحصرا" از طریق سیستم پاسخگویی الکترونیکی به این سازمان اعلام کنند.

نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ برای داوطلبان چهار گروه آزمایشی علوم ریاضی، فنی و علوم انسانی، زبان‌های خارجی و هنر روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت  جاری در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

دومین و آخرین روز نوبت دوم کنکور نیز با شرکت بیش از نیم میلیون (۵۰۱ هزار) داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی نیز جمعه ۷ اردیبهشت ماه در ۴۱۲ شهر، ۶۲۴ حوزه اصلی و ۱۹۹۳ حوزه فرعی آغاز شد.

در این آزمون در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آنها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

گروه علوم تجربی با بیش از ۵۰۱ هزار داوطلب و گروه علوم ریاضی با بیش از ۱۲۸ هزار داوطلب بیشترین و کمترین تعداد داوطلبین در میان گروه‌های آزمایشی اصلی را به خود اختصاص داده‌اند.

نوبت دوم آزمون سراسری تیرماه برگزار می‌شود و نمرات کنکور سال گذشته همچنان معتبر است؛ یعنی دو آزمونی که سال گذشته برگزار شد، همچنان نمراتشان معتبر است و در مقطعی که قرار است انتخاب رشته صورت بگیرد، داوطلبان می‌توانند خودشان نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند یا به سازمان سنجش اجازه بدهند نمره بالاتری را برای آنها لحاظ کند.

کارنامه اولیه داوطلبان نوبت اول نیمه مردادماه جاری اعلام و همزمان چند روز بعد انتخاب رشته داوطلبان آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت
  • مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت فعال می‌شود
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور منتشر شد
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد