Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@15:07:04 GMT

توانمندسازی معلولان رفسنجانی به کمک ۱۵ گروه همیار

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۵۷۹۱۵

توانمندسازی معلولان رفسنجانی به کمک ۱۵ گروه همیار

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، عباس بلندی امروز در جمع خبرنگاران به‌مناسبت هفته بهزیستی اظهار کرد: ۵ هزار مددجو در حوزه مشکلات جسمی و حرکتی، معلول ذهنی، شنوایی، بینایی و ‌... زیر پوشش بهزیستی رفسنجان قرار دارند.

رئیس بهزیستی شهرستان رفسنجان با اشاره به ارائه تسهیلات اشتغال به مددجویان اظهار کرد: سال گذشته به ۱۶۰ مددجو زیر پوشش ۷۰ میلیارد ریال تسهیلات کم‌بهره اعطا شد تا بتوانند برای خود شغلی ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در راستای اجرای طرح الگو با بانک‌ رسالت‌ تفاهم‌‌نامه‌ای منعقد شد و در قالب این طرح وسائل و ابزار مورد نیاز شغل به میزان ۷ میلیارد ریال هم به ۱۰ مددجو اعطا شد.

بنلدی با اشاره به اینکه سال گذشته ۴.۵ میلیارد ریال تسهیلات به کارفرمایانی‌ که 9 تن از مددجویان بهزیستی را به‌کار گرفته‌اند، اعطا شد، افزود: در سال گذشته ۱۱۱ مددجو که توسط کارفرماها‌ بیمه تامین‌ اجتماعی شده‌اند، هزینه بیمه را به کارفرماها‌ پرداخت کردیم‌ و این  امر ادامه دارد تا مددجو با خیال آسوده و بدون داشتن دغدغه‌ بیمه، به کار خود ادامه دهد.

بلندی از تدوین ۲ سند شامل سند مناسب‌سازی محیط معلولان و اشتغال مددجویان طی سال گذشته یاد کرد و در خصوص تقویت اورژانس اجتماعی، گفت: ۱۱ مرکز مثبت زندگی در رفسنجان، نوق، کشکوئیه و قاسم آباد راه‌اندازی کردیم، در هر مرکز ۳ مددکار‌ مستقر هستند و هر مددکار با حداکثر ۱۵۰ مددجو در ارتباط است و خدمات اجتماعی ارائه می‌دهد.

وی از معاینه چشم ۶۱۰۰ کودک طی سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: ۳ هزار و ۸۰۰ کودک هم در بدو تولد شنوایی‌سنجی شدند که در این زمان در صورت وجود مشکل با کاشت حلزون از ناشنوایی جلوگیری می‌شود.

رئیس بهزیستی شهرستان رفسنجان در بحث توانمندسازی معلولان توضیح داد: ۱۵ گروه همیار داریم که این گروه‌ها شامل خیاطی، آشپزی، آرایشگری و ... هستند و در هر گروه همیار بین ۷ تا ۲۰ مددجو آموزش می‌بینند تا توانمند شوند همچنین در این گروه ها به افراد تسهیلات بلاعوض و خدمات آموزشی ارائه می‌شود تا خودکفا شوند.

بلندی یادآور شد: ۱۳ مرکز مشاوره و ۴ مرکز و کمپ ترک اعتیاد در رفسنجان وجود دارد و افراد مراجعه و خدمات دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: توانمندسازی معلولان بهزیستی گروه همیار مددجو معلول سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۷۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند