Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، وحید قبادی‌دانا روز یکشنبه در آیین اهدای نمادین ۱۰۰۰ دستگاه اکسیژن‌ساز به مراکز سالمندان تحت نظارت افزود: امروز حدود ۵۱ هزار نفر از سالمندان، معلولان و بیماران مزمن روان در بیش از یکهزار مرکز شبانه روزی سالمندان توسط موسسات غیردولتی و خیریه‌ها نگهداری می‌شوند و ماهانه به ازای هر فرد دو میلیون تومان به این مراکز پرداخت می‌شود و در مجموع صد میلیارد تومان در ماه از سوی دولت برای نگهداری از این ۵۱ هزار نفر کمک می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: همچنین ۵۵ هزار معلول ضایعه نخاعی و شدید و خیلی شدید وابسته بستر در منازل هستند که دولت ماهانه یک میلیون تومان روی کارت بانکی آنها پرداخت می‌کند که در مجموع ماهانه ۵۵ میلیارد تومان شامل می شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با قدردانی از کمک‌های نهادهای بین المللی به مددجویان بهزیستی گفت: لیست کمک های صندوق جمعیت ملل متحد منتشر شده است. هفته گذشته ۸۰۰ دستگاه اکسیژن ساز تهیه و تحویل بهزیستی شد و در ۱۸ استان مورد استفاده قرار گرفت و قرار است ۲۰۰ دستگاه دیگر در گمرک ترخیص شود.

قبادی‌دانا افزود: صد در صد جمعیت سالمندی در مراکز بهزیستی مورد واکسیناسیون قرار گرفتند اما ممکن است نیاز به اکسیژن مکمل باشند که در اختیار آنها قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ۱۱ میلیارد تومان هزینه هزار دستگاه برآورد شده که به سازمان بهزیستی کشور اهدا شده و بهزیستی در اختیار مراکز مربوطه قرار داده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ابلاغ سند ملی سالمندان به همه دستگاه‌ها اظهار امیدواری کرد: اجرای آن می تواند شرایط بهتری برای سالمندان رقم بزند.

قبادی دانا در ادامه به اقدامات بهزیستی در دوران شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: با شیوع کرونا در ووهان چین ایزولاسیون در مراکز بهزیستی آغاز و دستورالعمل‌های تخصصی در این مراکز اجرایی شد. مجموع این اقدامات باعث شد بروز کرونا در مراکز شبانه روزی با انجام پروتکل‌های بهداشتی به حداقل برسد.

وی خاطرنشان کرد: ۸۵۰۰ نفر در مراکز شبانه روزی به کرونا مبتلا شدند و بیش از هشت هزار نفر با اینکه سن بالا داشتند و در خطر شدید بودند به بهبودی کامل دربیمارستان های تحت پوشش وزارت بهداشت دست یافتند. همچنین از ابتدای شیوع کرونا تا امروز حدود ۵۰۰ نفر از معلولان، سالمندان و بیماران مزمن روان مقیم در مراکز شبانه‌روزی، جان خود را از دست دادند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: با تولید واکسن کرونا اقدامات خوبی صورت گرفت و ساکنان مراکز شبانه روزی در اولولیت قرار گرفتند. بیش از ۹۵ هزار دُز برای آنان تزریق شده و بیش از ۸۰ درصد افرادی که در مراکز شبانه روزی اقامت دارند و اکسن به صورت رایگان دریافت کردند. همچنین ۷۰ درصد کسانی که دُز اول را دریافت کردند، دُز دوم را نیز دریافت کردند که این اقدامات باعث شد میزان ابتلا و  مرگ و میر در چهارماهه امسال نسبت به چهارماهه سال گذشته کمتر شود.

قبادی دانا تصریح کرد: طی چهارماهه امسال نسبت به چهارماهه سال گذشته،  ۹۱ درصد کاهش میزان ابتلا و ۸۳ درصد کاهش میزان مرگ و میر را در مراکز شبانه‌روزی شاهد بودیم و امیدواریم واکسیناسیون معلولان در منازل نیز در اولویت قرار گیرد. البته خوشحالیم که تمام سالمندان بالای ۶۰ سال واکسینه می‌شوند.

وی یادآور شد: در دوران کرونا، کمک‌های خوبی از دستگاه های غیردولتی داشتیم. بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان کمک بنیاد مستضعفان برای مددجویان بهزیستی بود که به صورت الکترونیکی و شفاف روی کارت بانکی جامعه هدف شارژ شده است.

برچسب‌ها وحید قبادی دانا مراکز بهزیستی سازمان بهزیستی کشور معلولان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وحید قبادی دانا مراکز بهزیستی سازمان بهزیستی کشور وحید قبادی دانا مراکز بهزیستی سازمان بهزیستی کشور معلولان سازمان بهزیستی کشور مراکز شبانه روزی میلیارد تومان قبادی دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۸۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است