Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگسرای رسانه و مؤسسه مسیر رسانه با تولید مجموعه دوپینگ تربیتی مسیر رسانه به دغدغه‌های والدین در حوزه سواد رسانه‌ای پاسخ داده اند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجموعه «دوپینگ» تربیتی مسیر رسانه شامل 101 راهکار تربیتی در حوزه سوادرسانه‌ای است و به سؤالات کلیدی و متداول والدین در این حوزه پاسخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه به همت مؤسسه مسیر رسانه و فرهنگسرای رسانه و زیرنظر جمعی از کارشناسان عرصه سواد رسانه‌ای تولید شده و به زودی منتشر می‌شود.

با توجه به گسترش بی حد و حصر رسانه‌ها و شیوع ویروس کرونا که یکی از عوامل مهم در ارتباط بیشتر کودکان و نوجوانان با ابزار رسانه‌ای شده است، خانواده‌ها با دغدغه‌های زیادی در این حوزه و تأثیرگذاری سوء آن بر فرزندان خود مواجهند. این دغدغه مهم والدین در قالب پرسش‌هایی از متخصصان و عالمان این حوزه پاسخ داده شده است.

از جمله متخصصان و کارشناسانی که در دوپینگ تربیتی مسیر رسانه به سؤالات و دغدغه‌های والدین پاسخ داده‌اند می‌توان به آسیه حسینی نیکو دکترای روانشناسی تربیتی و مدرس فبک، مجید اسماعیلی کارشناس سواد رسانه‌ای و تربیتی، مسعود حسنلو فعال و پژوهشگر تکنولوژی آموزشی، محمد‌علی رجبی سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا و نویسنده کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال، حسین حق پناه عضو شورای تألیف کتاب درسی تفکر و سواد رسانه‌ای، محمدحسین شاه‌آبادی کارشناس سواد رسانه‌ای و تربیتی و … اشاره کرد.

براساس این گزارش، مجموعه «دوپینگ» تربیتی مسیررسانه  به زودی روزهای زوج  در صفحات مجازی و سایت مؤسسه مسیر رسانه به آدرس Medialit.massir.ir و هم‌چنین شبکه‌های اجتماعی فرهنگسرای رسانه  به آدرس  farhangsararesaneh منتشر می‌شود.

فرهنگسرای رسانه براساس مأموریت کاری خود توجه ویژه‌ای به امر آموزش سواد رسانه‌ای داشته و تاکنون دوره‌های زیادی را با همکاری گروه‌های مختلف در رده‌های سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان تولید کرده است.

سواد رسانه‌ای| تکنیک تکرار روشی برای زنده نگه‌داشتن موضوعات رسانه‌ایسواد رسانه‌ای/ "تکنیک طنز" چطور مخاطب را اقناع می‌کند؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه رسانه فرهنگسرای رسانه سواد رسانه ای تربیتی مسیر مسیر رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۹۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسی که بخاطر ترس از مجازات حجاب را رعایت می‌کند، با کنار رفتن این موانع، کشف حجاب می‌کند

روزنامه جوان در مطلبی از سیاست‌های پلیس برای مهار بی‌حجابی انتقاد کرد.

این روزنامه نوشت: آنچه امروز در قالب معضل بدحجابی و رواج سبک زندگی غربی در جامعه مشاهده می‌کنیم محصول ضعف در عملکرد دستگاه‌های فرهنگی - تربیتی است که سهم مهمی را هم باید برای مجموعه آموزش و پرورش کنار گذاشت. بدون شک ما در مرحله تربیت با مشکلاتی مواجه بوده‌ایم که آفتی اینچنینی گریبانگیر دختران و پسران این سرزمین شده است.

در نظام تربیتی شایسته تراز انقلاب اسلامی، فرزندان این سرزمین باید به گونه‌ای تربیت شوند که وقتی نوجوانان ما به سن انتخاب می‌رسند، بین سبک زندگی اسلامی و سبک زندگی غیراسلامی، سبک زندگی اسلامی را با اختیار و انتخاب خود برگزینند. اگر چنین نشد، فرزند ما یا به اجبار و از ترس خانواده مجبور به انتخاب پوشش اسلامی خواهد شد یا به اجبار قانون و پلیس و دستگاه قهریه مجبور به رعایت خواهد گردید که این دو اعتبار چندانی ندارد، چراکه در اولین فرصت که از جبر خانوادگی رهایی یابد، از حجاب اسلامی فاصله خواهد گرفت یا آنجا که پلیس و اجبار نباشد، قانون را زیرپا خواهد گذاشت و کشف حجاب خواهدکرد.

روزنامه جوان در ادامه نوشت: طبیعی است وقتی آموزش و پرورش و دیگر نهاد‌ها و مراجع فرهنگی از انجام وظیفه تربیتی خود آن گونه که باید سربلند بیرون نیایند، به اجبار این دستگاه انتظامی و طرح نور است که برای ایجاد نظم اجتماعی باید در جامعه محوریت یابند.

در پایان باید یادآوری کرد در حالی که دهه پنجم انقلاب اسلامی به نیمه رسیده است، همچنان مسئله تربیت فرزندانمان مبتنی بر سبک زندگی زندگی اسلامی - ایرانی اولویت اول کشور است و انتظار آن است پس از حوادث تلخ پیش آمده در سال‌های اخیر و تهاجم همه‌جانبه دشمنان انقلاب اسلامی برای تغییر ذائقه جوانان این سرزمین، نهاد‌ها و دستگاه‌های تربیتی و فرهنگ‌ساز با همه توان برای تربیت آینده‌سازان این کشور به پا خیزند و با جبران غفلت‌ها و کنار گذاشتن تغافل‌ها، جوانانی از نسل دهه نودی‌های این سرزمین تربیت کنند که فرزندان ظهور گردند.

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • موضع تازه و متفاوت یک روزنامه درباره گشت ارشاد
  • کسی که بخاطر ترس از مجازات حجاب را رعایت می‌کند، با کنار رفتن این موانع، کشف حجاب می‌کند
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی