Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، در نشست هماهنگی نماینده بنیاد برکت در چهارمحال و بختیاری و مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ۶۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد.

صالحی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در این نشست با بیان اینکه حفظ و احیای منابع طبیعی مهمترین هدف سازمانی این اداره کل است گفت: جلوگیری از جنگل تراشی و از بین رفتن بافت‌های مهم خاک خسارات جبران ناپذیری به بار می‌آورد که طرح‌های جنگل کاری اقتصادی از مهمترین اقدامات این اداره کل برای حفظ و نگهداری عرصه‌های جنگلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

اجرای طرح‌های آبخیزداری تنها راه نجات از پیامد‌های خشکسالی

او افزود: در طرح‌های تلفیقی مرتعداری پتانسیل‌های بالقوه مراتع لحاظ می‌شود تا با درآمدزایی و توان افزایی مرتعداران در راستای حفظ آب و خاک گام برمی‌دارند.

صالحی اضافه کرد: امید است همکاری با بنیاد برکت موجب تداوم و سرعت گرفتن این کار شود.

رئیسیان نماینده بنیاد برکت در چهارمحال و بختیاری هم با بیان اینکه بنیاد برکت با توسعه فعالیت‌های خود در زمینه حفظ و حراست از منابع طبیعی در استان تلاش می‌کند گفت: در این طرح پس از معرفی افراد از طریق اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، عوامل اجرایی که تسهیل‌گر نامیده می‌شوند در نقاط روستایی و محروم شهرستان‌ها ورود کرده و به شناسایی ظرفیت‌ها و افراد جویای کار می‌پردازند.

او افزود: پس از آن افراد معرفی شده شناسایی و برای دریافت تسهیلات به بنیاد برکت معرفی می‌شوند تا با دریافت تسهیلات ارزان و بازپرداخت کم بهره به راه‌اندازی کسب و کار بپردازند.

رئیسیان از مهمترین طرح‌هایی که شامل دریافت تسهیلات می‌شوند می‌توان به تولید نهال گونه‌های جنگلی، تولید نشاء گونه‌های مرتعی، زراعت چوب، کشت گیاهان دارویی، احیای مرتع داری، جنگل کاری اقتصادی و آبخیزداری و آبخوان داری اشاره کرد.

او ادامه داد: این تسهیلات به ازای هر هکتار ۲۰۰ میلیون ریال و تا سقف ۴۰۰ میلیون ریال به صورت ۵ ساله و با سود ۴ درصد و تنفس ۶ ماه به کسانی که شرایط را دارا می‌باشند اعطا می‌شود.

رئیسیان گفت: بنیاد برکت به ازای هر شهرستان اعتبار ۶ میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته که در قبال ۱۰ شهرستان استان مبلغ ۶۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد برکت احیای منابع طبیعی منابع طبیعی و آبخیزداری میلیارد ریال بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از پیشرفت ۷۷ درصدی گام نخست پروژه جهاد آبرسانی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای شروع این پروژه در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

فرهاد بختیاری‌فر اظهار کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستاهای دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان، بختیاری‌فر با اشاره به تخصیص ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی استان مطرح کرد: ۵۰۹ میلیارد تومان برای گام نخست این پروژه در نظر گرفته شده و پیگیر جذب منابع هستیم تا رونق و جهشی در پروژه‌های آبرسانی استان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تا قبل از فصل تابستان باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین پایدار آب در استان انجام شود، تصریح کرد: با توجه به وضعیت منابع آبی استان و تجربیاتی که از تنش آبی در سال‌های گذشته داشتیم، آب برای ما موضوع مهمی است و از تمام ظرفیت خود برای تأمین آب پایدار ساکنان روستاها و شهرهای استان استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان افزود: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که با توجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی